返回列表 發帖
一場應該會好似jw咁
勁多大媽五十幾歲睇
係咪社區中心派飛?
我好似全場最後生
欣宜無後生fans咁 ...
PerryXD 發表於 22/4/2018 01:03

大媽接唔接受到LGBT

應該都有既,可能比較少啫
表妹保莉 發表於 2018-4-22 01:12

同埋睇完個show 覺得佢開始想吸納同志fans群

大媽接唔接受到LGBT
XYZZY 發表於 2018-4-22 01:14

佢地無咩反應 淨係得愛回家有反應

同埋睇完個show 覺得佢開始想吸納同志fans群
PerryXD 發表於 2018-4-22 01:14

咁岩唔岩你聽?

PerryXD 發表於 2018-4-22 01:15

嘩如果呢首唔唱,大媽嗌回水啦
紅過女神啊陰公

咁岩唔岩你聽?
表妹保莉 發表於 2018-4-22 01:15

不過黑彩虹又真係幾好
btw ff緊鏗鏗如果開紅館係咪又無歌唱

做咩無啦啦行LGBT 路線
佢無美瑞 美春卷同豆腐詩咁有說服力喎

不過黑彩虹又真係幾好
PerryXD 發表於 2018-4-22 01:17

有柏豪做人質應該冇咁驚
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

不過黑彩虹又真係幾好
PerryXD 發表於 2018-4-22 01:17

鏗鏗就更加啦
無線直情封殺佢喎
唔關公司事既封殺
唱唔唱得番青春頌都係問題一個

做咩無啦啦行LGBT 路線
佢無美瑞 美春卷同豆腐詩咁有說服力喎
cathay1996 發表於 2018-4-22 01:22

急於開拓新客源,唔通仲係靠大媽同中女咩。

Ps, 我前面果三個中女睇到勁high ,咩歌都唱得勁大聲,連懶人包/你是什麼時候開始不愛我的/黑彩虹都可以跟住唱。
佢地係咁比前後左右啲人Diu 話好嘈。

19首就Encore 阿GEM都無咁離譜
Opening 已經唱翻唱歌 整個九十年代dance medley 睇唔透...
...
fifty1205 發表於 2018-4-22 01:09

佢搵part唱鄭家詠,之後捉曬班年輕歌手上去群星拱照仲好睇囉,medley都可以用翻佢地既歌添,例如青春頌到此一遊,點都好過成日懷舊金曲

鏗鏗就更加啦
無線直情封殺佢喎
唔關公司事既封殺
唱唔唱得番青春頌都係問題一個 ...
表妹保莉 發表於 2018-4-22 01:27

平時出騷都仲係成日唱wor
[已結束] Jayant Replay Awards 2023

Rundown都唔掂,中間幾首搵supper攝時間想點,成件事仲衰過上次個騷
stephybest 發表於 2018-4-22 01:06

估唔到咁多首Supper

佢真係可以吸納到LGBT fans?
sheshe可能有機,但hehe真係會buy佢咩?

Jacz 發表於 2018-4-22 01:35

佢side氣啦
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

睇完個rundown
好嘔心
25隻歌有13隻歌係自己,其中6首係encore,正場可以連續10首歌都唔係佢d歌,世界級
好彩冇睇,有睇應該會鎅凳
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

估唔到咁多首Supper
frankie_0401 發表於 2018-4-22 01:31

尾場廁田 攝番3首
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

尾場廁田 攝番3首
大唔透 發表於 2018-4-22 01:54

咁我寧願要Supper

咁我寧願要Supper
frankie_0401 發表於 2018-4-22 02:00

應該係田replace kay

應該係田replace kay
PerryXD 發表於 2018-4-22 02:01

可能千嬋replace supper
唱處處吻 色惑 開大

睇完個rundown
好嘔心
25隻歌有13隻歌係自己,其中6首係encore,正場可以連續10首歌都唔係佢d歌,世界級
好 ...
John 發表於 2018-4-22 01:42

係咩 廢禮係ig讚好睇

佢對好姊妹鏗鏗同鈞鈞囉

我正想講,黑彩虹由佢把口唱出黎完全無說服力,唱得又無氣勢
唔知點解隔離post咁多好評
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

睇完 男人歌個part佢唱得好好wo
肥佬何唔放版權 聽日又要joox 如果rundown 有星煥歌 就會好似JW直播咁 中間停直播
咁睇黎聽日joox會無encore個part
只不過封布真係封咗好多位
期待LGBT個part visual 做得幾好

彈 快歌好唔夠氣wo d衫好醜樣

可能千嬋replace supper
唱處處吻 色惑 開大
John 發表於 2018-4-22 02:02

即刻去買正價飛

睇完個rundown
好嘔心
好 ...
John 發表於 2018-4-22 01:42

個rundown 仲衰過瑞瑞 L&G個次
其實肥婆都出過四張大碟+N首單曲 絕對夠歌唱
新歌Not Afraid 其實performance 有好多可能性 又消失埋
月缺 如同自己又無
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

其實我覺得唔係何哲圖唔放版權
係欣宜自己唔鍾意嗰堆歌啫
如果唔係點會encore出現返
記得以前Make me cry都係自己chur返嚟先搵到陳詠謙填詞

就算好似金堅咁反面 之前開joox music show
星煥歌都有得喺直播出啦

我正想講,黑彩虹由佢把口唱出黎完全無說服力,唱得又無氣勢
唔知點解隔離post咁多好評 ...
fifty1205 發表於 2018-4-22 02:13

記得欣宜講過佢最友好的三男友人都係同性戀者
鏗鏗 親身支持

突然覺得劉美君黎瑞恩上座率好過佢多多聲

其實得咁少fans入場(或許當年好多突然Fans啦下)
現在睇返2016個最女真拎得有少少核突

記得欣宜講過佢最友好的三男友人都係同性戀者
鏗鏗 親身支持 ...
rfv123 發表於 2018-4-22 02:26

joyce以歌聲為鏗鏗發聲
so sweet

欣宜唱Live真係好掂,今次賣得唔好有啲可惜。
Serendipity 發表於 2018-4-22 00:49

賣唔賣得都要睇號召力如果唱得就賣得堅Lee就唔洗加極都加唔到兩場

d黑布封到咁
cathay1996 發表於 2018-4-22 00:51

明顯擔心大家睇到頸痛肥婆呢個安排好貼心

賣唔賣得都要睇號召力如果唱得就賣得堅Lee就唔洗加極都加唔到兩場
Frankiekiekie 發表於 2018-4-22 07:38

其實封黑布核突過有空位囉Gin lee最多都係到時出現好多空位,
但而家欣直封曬啲位係自欺欺人既做法,
Btw佢封曬位之後,其他位full唔full先
如果封走一半之後都仲有空位,佢退出樂壇算數啦……

表演節目名稱:        金利豐金融集團 呈獻 鄭欣宜 Break A Leg 演唱會2018
全部取消
其他可選座位
場地:        香港體育館
日期:        2018/04/22 星期日 下午8 時15分

請注意,閣下已「允許」由系統選擇的座位部份或全部並不相連及 / 或分佈在不同區段。
座位編號:       
段:        行:        位:        門票類別及票價:
66        3        94         取消        座位預覽
66        3        95         取消        座位預覽
66        3        96         取消        座位預覽
63        1        89         取消        座位預覽
63        2        87         取消        座位預覽
63        2        88         取消        座位預覽
63        2        89         取消        座位預覽
63        3        87         取消        座位預覽
63        3        88         取消        座位預覽
63        3        89         取消        座位預覽
65        3        96         取消        座位預覽
65        4        92         取消        座位預覽
64        3        84         取消        座位預覽
64        3        85         取消        座位預覽
43        2        85         取消        座位預覽
43        4        87         取消        座位預覽
43        4        88         取消        座位預覽
43        4        89         取消        座位預覽
46        2        90         取消        座位預覽
46        2        91         取消        座位預覽
46        2        92         取消        座位預覽
46        3        90         取消        座位預覽
46        3        91         取消        座位預覽
46        3        92         取消        座位預覽
45        3        90         取消        座位預覽
45        3        91         取消        座位預覽
45        3        92         取消        座位預覽
45        4        87         取消        座位預覽
45        4        88         取消        座位預覽
45        4        89         取消        座位預覽
44        4        85         取消        座位預覽
44        4        86         取消        座位預覽
44        4        87         取消        座位預覽
53        1        89         取消        座位預覽
56        1        90         取消        座位預覽
56        2        90         取消        座位預覽
56        3        90         取消        座位預覽
54        2        89         取消        座位預覽
54        2        92         取消        座位預覽
54        3        96         取消        座位預覽
門票數量:        40
本人接受由系統選擇的座位部份或全部不相連及/或分佈在不同區段。
加入購物籃

值頭覺得呢個演唱會可以cancel咗佢喇,成個四月,冇一個賣得,倒不如將四月批俾一個可以連開20場嘅歌手好過喇

今晚有朋友有免費飛 開心

其實得咁少fans入場(或許當年好多突然Fans啦下)
現在睇返2016個最女真拎得有少少核突 ...
hehehaha 發表於 2018-4-22 02:38

擺明太空卡造出黎 整臭哂個獎
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

其實封黑布核突過有空位囉Gin lee最多都係到時出現好多空位,
但而家欣直封曬啲位係自欺欺人既做 ...
stephybest 發表於 2018-4-22 07:57

尋晚都有八成半嘅,唔計黑布位。

帥小寶` 發表於 2018-4-22 09:38

一半半啦
女神真係HIT既, 當年小明同佢有得揮下
D人投完歌咪投佢,
小明D票好似話分散左

係咩 廢禮係ig讚好睇
cathay1996 發表於 2018-4-22 02:08

佢唔洗比錢去睇點都要讚下
唔係下次點R飛睇

Youtube 睇完opening, d 男dancers 好L 正
第一次睇表演個目光focus係睇dancers 多過睇歌手

佢同何哲圖點解宜家關係差呢?

Youtube 睇完opening, d 男dancers 好L 正
第一次睇表演個目光focus係睇dancers 多過睇歌手 ...
Kyle_ 發表於 2018-4-22 11:33

咁你要留意l will Survive 果part lol

第一次睇表演個目光focus係睇dancers 多過睇歌手 ...
Kyle_ 發表於 2018-4-22 11:33

睇完條片發覺,欣宜跳得夠放,但唔好睇,佢無身型,似一舊野係到郁 ,wave果d動作完全fail

入得場既都應該食開重味野

同埋嫌佢某幾隻快歌唱到好似兒歌

傳說美kay今晚做嘉賓
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

一半半啦
女神真係HIT既, 當年小明同佢有得揮下
D人投完歌咪投佢,
小明D票好似話分散左 ...
艾石仔 發表於 2018-4-22 10:51

16年票源應該好散
撇除雞容
本身謝安琪食硬
但方皓玟年尾應該吸左好多票
又有光譜相近既何Cc

尋晚都有八成半嘅,唔計黑布位。
matthewyky 發表於 2018-4-22 10:26

可能咁多黑布係為左呼應黑彩虹

帥小寶` 發表於 2018-4-22 09:38

都唔一定,當年明明好多人憎佢,但出左女神同打左幾篇文可能吸到d游離票,來得快走得都好快

傳說美kay今晚做嘉賓
sam6a 發表於 2018-4-22 12:05

尋晚咪做左,今晚到側田
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

琴日紅館門口即場飛賣幾錢?
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

PerryXD 發表於 2018-4-22 01:15

咁嗰十五分鐘跳舞一medley真係白做明明就想炒熱個場但都咁