返回列表 發帖
陰功 依家仲買到BF..AA行連位
到時候開show會唔會好似亞視咁全部空位
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

就咁睇, 單計公售, 尾場680應該賣出不超過500張
lemontea1069 發表於 2018-4-10 16:35

上網睇下嚇親 到時究竟有無五成入座率...
欣宜呢d重口味派嘅 我相信hmv派飛都未必個個肯入場
肥婆馬上收皮

但唱左半份關心 正
仲有配角
PerryXD 發表於 2018-4-22 00:22

星煥d歌唱左幾多首?有無唱擁抱愛?
肥婆馬上收皮

心諗呢個其實係一面台黎
好擔心gingin都會咁
680地下其實都無左好多位 ...
PerryXD 發表於 2018-4-22 00:54

OMG 封到好誇張
GinLee無可能啦,頭場480 380已經全部賣哂
肥婆馬上收皮

星煥歌得encore唱
擁抱愛
無人完美
半份關心
配角
有故事的人

給最開心的人

點解無鄭家詠? ...
PerryXD 發表於 2018-4-22 00:43

LOL 咁少 連自己作嘅make me cry都唔唱
肥婆馬上收皮

憑記憶,如有遺留及錯誤,請幫忙更正.

1 overture 你瘦夠了嗎
2 medley: 越唱越強(一句)、隆重登場、 ...
matthewyky 發表於 2018-4-22 00:57

WTF 個Rundown 真係好趕客 仲衰過舊年九展嘅Rundown
肥婆馬上收皮

joyce係由頭到尾都未賣哂?
好難講 暗地裡一開始就封哂當賣哂呢
PerryXD 發表於 2018-4-22 00:58

琴日仲㩒到480第一行同280第二行
肥婆馬上收皮

Rundown都唔掂,中間幾首搵supper攝時間想點,成件事仲衰過上次個騷
stephybest 發表於 2018-4-22 01:06

19首就Encore 阿GEM都無咁離譜
Opening 已經唱翻唱歌 整個九十年代dance medley 睇唔透...
搵埋零鏗 熊君 慧敏哥唱四朵金花做Opening 應該仲好d
肥婆馬上收皮

佢真係可以吸納到LGBT fans?
sheshe可能有機,但hehe真係會buy佢咩?
Jacz 發表於 2018-4-22 01:35

我正想講,黑彩虹由佢把口唱出黎完全無說服力,唱得又無氣勢
唔知點解隔離post咁多好評
肥婆馬上收皮

睇完個rundown
好嘔心
25隻歌有13隻歌係自己,其中6首係encore,正場可以連續10首歌都唔係佢d歌,世界級
好 ...
John 發表於 2018-4-22 01:42

個rundown 仲衰過瑞瑞 L&G個次
其實肥婆都出過四張大碟+N首單曲 絕對夠歌唱
新歌Not Afraid 其實performance 有好多可能性 又消失埋
月缺 如同自己又無
肥婆馬上收皮