返回列表 發帖
BREAK A LEG 但隻手咁多血
【This is MC】澳門見

唉!”女神”當年咁紅都唔谷紅館走去開九展,”女神”之後頂多得首”無表面傷痕”叫做好聽,但都仲要唔谷唔 ...
MonChi 發表於 2018-3-2 23:26

其實我覺得無表面傷痕好聽過女神, 不過唔谷就唗氣
等睇佢銷情仲慘過Shine

買幾百蚊衫有飛送了

就咁睇, 單計公售, 尾場680應該賣出不超過500張

4月紅館SHOW都滯銷, 學而已經比較好
肥婆同太極可以鬥多吉位

680 - 300
480 - 200

邊度有賣?咁平有興趣喎,其實欣宜係唱得嘅。
Serendipity 發表於 2018-4-17 20:13

我都係fb睇到
你搵下d群組

係咪一齊跳香女人
艾石仔 發表於 2018-4-18 14:23

肥女人跳香女人

平飛係側台h行,略為失望
係compli飛黎,印住0蚊
lblemon 發表於 2018-4-18 19:06

H行都失望

因為係側台,所以有D失望。不過側台H行實際上真係几前的了
lblemon 發表於 2018-4-19 09:27

都會好清楚

有少少擔心睇完條頸會攰?
lblemon 發表於 2018-4-19 11:44

我睇周董坐側台G行都唔會攰

G行係咪側台的第一行?
lblemon 發表於 2018-4-19 13:17

yes, 所以你H係第2行

FB 見到 14行 賣450 兩張

有冇人有上次starhall 個rundown對比下?

其實好多紅館show都未夠11點完
無乜特別

最可惜係冇唱失樂園
我最想聽愛莫忘又冇
oreo 發表於 2018-4-23 17:03

尾場連配角都Cut埋

其實台上d仔係咪揀黎俾金堅過目?
Dancers舞衣真係sexy
iamsingingwong 發表於 2018-4-25 15:12

我極度懷疑金堅係後台已經瘋狂集郵,甚至有更進一步行動