返回列表 發帖

[Apr/2018] 鄭欣宜 Break a Leg 演唱會 2018

演出名稱:      鄭欣宜 Break a Leg 演唱會 2018
演出日期:      2018年4月22日 (1場)
演出名稱:      晚上八時十五分
演出地點:      紅磡香港體育館
票價:            HK$680/ HK$480/ HK$280

售價詳情稍後公佈~~~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

個名好似係之前黃偉文係佢ig傷哂個陣留言叫佢改

唔知有冇jw咁落本呢 ...
721AXA 發表於 2018-1-15 13:37

肥Y係佢心目中都好有份量下喎
會唔會又係比晒成個演唱會Concept佢搞

加開21/4一場。

金利豐金融集團呈獻 鄭欣宜Break A Leg演唱會2018

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 / 微信支付

尊享優先訂票服務

演出日期:       2018年4月21 - 22日
票價(HKD):      $680 / $480 / $280
演出地點:       紅磡香港體育館
演出時間:       晚上8時15分

優先訂票日期 : 2018年1月30日至2月9日

優先訂票網址: http://www.aegpromotion.com/JoyceCheng2018

(1月30日早上9時至2月9日晚上11時59分)

優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)

(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

竟然有得加
JayantL 發表於 2018-1-27 14:46

仲要連預購都未開始就加場,真係第一次見

Joyce 多 auntie uncle
Jw 喊緊
mychart- 發表於 2018-1-27 14:49

每位auntie包100張,咁就應該可以兩場
蕭定一會唔會太有信心?

一開始佢完全無唱之前星夢 omg
PerryXD 發表於 2018-4-21 21:05

星夢會唔會賣版權比蕭定一?
所以根本唔使旨意聽到星夢既歌

星煥歌得encore唱
擁抱愛
無人完美
半份關心
配角
有故事的人

給最開心的人

點解無鄭家詠? ...
PerryXD 發表於 2018-4-22 00:43

聽講過話得好少星夢/星煥既歌
而家岩啦,將佢放埋一Part方便Cut走

其實係咪underrun左少少?
overall ok既個show 佢live真心好聽
但kay supper果到真心odd
同埋太少自己歌好s ...
PerryXD 發表於 2018-4-21 23:40

其實佢大部份歌都黎自公仔麵身上,
無左佢既支持係真係唔夠歌唱,
唯有不停唱別人的歌,搞到成個演唱會都唔夠鄭欣宜

公仔面係wyman?點解咁叫佢
PerryXD 發表於 2018-4-22 00:55

公仔麵係何哲圖,你唔覺得佢頭髮好似公仔麵咩?

陰公 封到咁何苦要開兩場呢
kayzzz 發表於 2018-4-22 00:58

蕭定一死要面啫
根本一場都唔會爆
點會開到兩場紅館?

WTF 個Rundown 真係好趕客 仲衰過舊年九展嘅Rundown
fifty1205 發表於 2018-4-22 01:00

所以咪睇得出反面前後既分別囉

Rundown都唔掂,中間幾首搵supper攝時間想點,成件事仲衰過上次個騷
stephybest 發表於 2018-4-22 01:06

只係得星娛樂以後既歌撐場完全唔掂!
要反面又唔夠歌真心唔好開好過開黎唱其他人既歌

一場應該會好似jw咁
勁多大媽五十幾歲睇
係咪社區中心派飛?
我好似全場最後生
欣宜無後生fans咁 ...
PerryXD 發表於 2018-4-22 01:03

應該都有既,可能比較少啫

同埋睇完個show 覺得佢開始想吸納同志fans群
PerryXD 發表於 2018-4-22 01:14

咁岩唔岩你聽?

佢地無咩反應 淨係得愛回家有反應