返回列表 發帖
演唱會名改得幾有gimmick
期待佢演唱會拎住拐杖跳舞

幾位明星公開回應欣宜著唔到高踭鞋表演,
我心諗what a big deal?

邊幾個??
kk8733 發表於 2018-3-13 16:50

鏗鏗,祖祖,陳奐仁,廣偉,callstar, sammi,軒仔etc......

我本來以為發起咩行動,原來只係著唔到高爭鞋-_-

嘉賓有千嬅! 唔知邊場
lblemon 發表於 2018-4-12 11:06

就算係,都引唔到我買飛

見到放左好多黑色位,有56段1行,靚位,可惜我唔睇

係咪連買跳樓飛都可以慳番

【JOOX獨家足本直播】鄭欣宜Break A Leg演唱會2018

JOOX將會獨家足本現場直 ...
ed8671ed 發表於 2018-4-16 16:26

下,咁佢d飛咪唔洗賣

【#足本直播】JOOX獨家足本直播《鄭欣宜Break A Leg演唱會2018》

隔住個mon都睇到欣宜處女紅館Show?係呀~ JOOX Hong Kong將會獨家足本現場直播演唱會尾場,誠邀大家見證屬於女神嘅珍貴時刻,唔知道當晚會有咩嘉賓呢?立即去 http://bit.ly/2EMExCZ 進行預約,演唱會當晚就會收到貼心提示收睇直播㗎啦,佢之前「Break A Leg」受傷入院都無礙佢踩上紅館,大家又點可以唔隔空支持下佢呢?快啲預約啦!
《鄭欣宜Break A Leg演唱會2018》直播詳情:
日期:2018年4月22日
直播時間:8:15pm

Youtube 睇完opening, d 男dancers 好L 正
第一次睇表演個目光focus係睇dancers 多過睇歌手 ...
Kyle_ 發表於 2018-4-22 11:33

睇完條片發覺,欣宜跳得夠放,但唔好睇,佢無身型,似一舊野係到郁 ,wave果d動作完全fail

入得場既都應該食開重味野

同埋嫌佢某幾隻快歌唱到好似兒歌

無線呢幾個月又封殺佢,少咗宣傳渠道
XYZZY 發表於 2018-4-22 15:02

原來肥姐個女呢個身份都阻唔到被封殺

問個rundown都可以比你借題發揮插千嬅fans?
我一個代表千嬅全部fans?
你仲好6+1囉 ...
MiRi 發表於 2018-4-22 16:12

你睇下#220

睇IG post 啲黑布真係......唉
欣宜、Gin Lee、JW 同一年開show,
估唔到最有fan base嘅竟然係JW

講真宜家 ...
阿薯 發表於 2018-4-22 16:15

JW仲滯銷過Gin, JW肯比錢既fans唔算多

影到唔少吉位 好衰
721AXA 發表於 2018-4-22 21:20