返回列表 發帖
雖然無新歌...
不過都係意料之內

一定會買 支持 AGA!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

TrackList:
CD-1
1. 3AM
2. Nights Without You
3. 吃定我
4. 孤雛
5. 獨一無二(AGA江海迦+ Gin Lee李幸 ...
fifty1205 發表於 2018-1-17 02:03

同意呢個排法好睇好多
好想聽 When I Fall CD版 +1
二〇二三年度全女班投票

tracklist應該咁出:

CD 1
01. 無期
02. 孤雛
03. 吃定我
04. 3AM
05. Nights Without You
06. 獨一無二 (A ...
Qmen 發表於 2018-1-21 21:27

甘出就無得扮大碟 , 環球點會肯
二〇二三年度全女班投票

Bad Day 好聽到傻咗
反而 Long Distance 暫時覺得麻麻
可能好似無期咁 要 Loop 耐啲先鍾意
放學去買返隻支持先~
希望有海報送
二〇二三年度全女班投票

碟已買
$120 送海報 @CD Warehouse
包裝幾靚 一姐 Confirmed
二〇二三年度全女班投票

估到啦
唔買住了
hehehaha 發表於 2018-3-11 19:24

上次 Ginadoll 因為某幾個會員吹到啲 Demos 好好聽
所以我買曬第一版同第二版
今次真係要考慮
二〇二三年度全女班投票

相信出第2版係考驗我對AGA的感情嘅時候
jose 發表於 2018-3-11 20:07

如果好似 My January 第二版咁有四首新歌呢
二〇二三年度全女班投票

堅定流?
你表情令我覺得唔可信
Qmen 發表於 2018-3-12 14:06

江海迦(AGA)喺尖沙嘴舉行新專輯《Luna》簽唱會,即埸演繹兩首歌之外,又同Fans以有關歌名主題嚟玩遊戲。新專輯推出短時間已經錄得金唱片(15,000張)銷量,並宣布7月份在港舉行迷你演唱會。

新專輯銷量理想,AGA喜出望外指係意料之外,全因今次嘗試多種不同曲風,冇諗過大家會喺短時間內接受,佢話:「將會加入新歌推出第二版,另外會出黑膠碟,今次係我第一隻黑膠碟,爹哋笑我終於成為真正音樂人,擁有黑膠碟,我會留一隻畀佢。」早前放假返澳洲探家人,叉足電便返港籌備下一張新碟及今年內五個騷,所以講到感情生活,佢指仍然係冇任何人出現。

文:蘋果日報 11/03/2018
二〇二三年度全女班投票

希望起碼有一場大SHOW
帥小寶` 發表於 2018-3-12 15:23

好似上次 Ginadoll 咁麥花臣?
定係好似 Gin Lee 咁買第二版送音樂會霏?
二〇二三年度全女班投票

AGA (江海迦) 全新創作個人專輯 Luna特別版 (CD+DVD)

多加收錄3首全新歌:《小問題》、《When You Are In ...
~love1314~ 發表於 2018-6-7 20:56

新 Cover 好靚 好想買
二〇二三年度全女班投票