返回列表 發帖
本來100分
扣gin lee 30分
JasOh103 發表於 2018-2-1 12:20

aga其實好無辜 可能根本唔想同條友合唱
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

Aga x gin = aGaIN
連續2張碟塞埋gin lee入去
iamsingingwong 發表於 2018-2-1 15:11

明明係aga既album 點解唔可以將個兩首歌放落活在當下個隻碟
aga擺明俾人蝦

CM Metacritic

《Luna》- AGA | 分數:52/100

2017年AGA推出了三首單曲,其中《3AM》及《Nights Without ...
stopzi 發表於 2018-3-5 22:45

咁低分既

買左第一版 唔會買第二版了 除非佢會翻唱和每天講再見

如果好似 My January 第二版咁有四首新歌呢
616.1314 發表於 2018-3-11 21:06

美霏另計

江海迦(AGA)喺尖沙嘴舉行新專輯《Luna》簽唱會,即埸演繹兩首歌之外,又同Fans以有關歌名主題嚟玩遊戲。 ...
616.1314 發表於 2018-3-12 14:26

希望起碼有一場大SHOW

環球呢啲逼人買曬兩版先聽齊啲歌嘅做法
真係唔怪得實體碟越來越少人買
JayantL 發表於 2018-6-8 22:38

寧願買aga都唔買煎

內地版9.30出
刪咗吃定我