返回列表 發帖

提提未購票的美會員
明早9點優先訂票!

#向牛牛説不!
梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會 2018 - 香港站
VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 / 微信支付 尊享優先訂票服務

演出日期:       2018年5月4, 5日
票價(港幣):    $780 / $480 / $280
演出地點:       紅磡香港體育館
演出時間:       晚上8時15分

優先訂票網址: http://www.aegpromotion.com/Gigi2018

(2月5日早上9時至2月9日晚上11時59分)

優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)

(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

都唔知買唔買AEG優先好.....又驚佢公售比牛牛搶曬.....預計唔到Gigi 2018年個叫座力...

睇晒7版好似都唔見有人提 未來的未來
其實呢首歌有冇唱過live? 好正!!

Jacz 發表於 2018-2-4 22:43

未來的未來真係正到喊⋯⋯
    華納時期最後一隻歌,導致各大流行榜成績都好差

都唔知買唔買AEG優先好.....又驚佢公售比牛牛搶曬.....預計唔到Gigi 2018年個叫座力... ...
loowee 發表於 2018-2-4 22:30

Fan club預購時已爆$280/ $480

公售時未必搶倒平價門票

9:00開售喇

Jacz 發表於 2018-2-4 22:43

44#  我一早就提啦,我所知喺唱過兩次,07年勁歌live+08年明週show

非常抱歉! 伺服器擠塞!
您未能進入購票系統, 請稍後再次嘗試, 謝謝!

l00540 發表於 2018-2-5 09:00

入到了

頭場/尾場$280無晒

入到了

尾場$280無晒
l00540 發表於 2018-2-5 09:07

不停refresh左15分鐘....都入唔到.... AEG 真系好廢

你入www.aegpromotion.com

再入去

你入先

再入去
l00540 發表於 2018-2-5 09:15

...
loowee 發表於 2018-2-5 09:15

返上頁再試吧

我明明撳左兩張$280俾朋友
點知突然話售罄

氣死⋯

返上頁再試吧
l00540 發表於 2018-2-5 09:17

改用IE就得左, thx anyways! 搶到兩張尾場 780
等左14年,終於有機會睇到Gigi紅館

改用IE就得左, thx anyways! 搶到兩張尾場 780
等左14年,終於有機會睇到Gigi紅館 ...
loowee 發表於 2018-2-5 09:31

感謝你手奉上心奉上花

記住尾場有final encore
千琪唔好早走⋯

上次保安禁止GIGI再出嚟唱《愛自己》、《Today》

感謝你手奉上心奉上花

記住尾場有final encore
千琪唔好早走⋯

上次保安禁止GIGI再出嚟唱《愛 ...
l00540 發表於 2018-2-5 09:37

系呀,死到搶尾場 見到facebook好多人都未入到

無280 決定公售先買 480相信未必爆 到時有得揀位好過

5號$780都售罄lu~

遲D check又有返……

hin0526 發表於 2018-2-5 10:02

想買尾場的話,公售時未必夠南亞搶

5號$780都售罄lu~

遲D check又有返……
nigelwu 發表於 2018-2-5 10:14

尾場$780 我都撳唔倒喎

480任買

尾場$780 我都撳唔倒喎
l00540 發表於 2018-2-5 10:46

之前顯示售罄,過左一排撳4張以下有飛,但宜家又無Lu~~

南乜鬼亞丫 除左280 兩日780480仼禁
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

南乜鬼亞丫 除左280 兩日780480仼禁
hinz 發表於 2018-2-5 11:29

我半個鐘前禁個陣已經無哂5/5 $780啦啵~
宜家再CHECK都係無

hin0526 發表於 2018-2-5 10:02

兩輪優先訂票都秒殺$280
公售時未必可以買到

尾場暫時得番$480, 可以考慮

暫時兩場都係冇晒280,剛剛都訂咗480。佢今次三面定四面台?

訂了兩場480

兩輪優先訂票都秒殺$280
公售時未必可以買到

尾場暫時得番$480, 可以考慮 ...
l00540 發表於 2018-2-5 11:37

尾場780都有喎
基本上除左280
其他任襟
【This is MC】澳門見

尾場780都有喎
基本上除左280
其他任襟
lemontea1069 發表於 2018-2-5 13:50

應該加推了$780

去到12:00, 都係顯示尾場$280/780售罄

哇唔記得今日優先宜家入去尾場780應該得一張飛,㩒兩張都顯示售罄。
不過都淨係想買280,等公售算

哇唔記得今日優先宜家入去尾場780應該得一張飛,㩒兩張都顯示售罄。
不過都淨係想買280,等公售算 ...
effy 發表於 2018-2-5 15:34

公售前一天再提提你

今次$280/780都好受歡迎

公售前一天再提提你

今次$280/780都好受歡迎
l00540 發表於 2018-2-5 16:47

thx~宜家知唔知幾時公售呀

原本都想今日訂,但次次經AEG訂都座得好後,所以都係決定等公售先買

演唱會倒數88天

還記得2001年的五月天
看過這輯廣告
聽過這首廣告歌嗎?

今年五月天約定你出走到紅館

#最受歡迎廣告歌曲金奬 #長頸鹿 #斑馬 #Dancing Medley

出走地平線 (完整版MV)
https://video.tudou.com/v/XMTI2M ... c+xpFwDAOjf3ayHfWHW

今次係咪冇sponsor, 冇hold起d飛?兩場優先過咗咁多個鐘都仲有飛
想等加場先買尾場,唔知會唔會加。。

原本都想今日訂,但次次經AEG訂都座得好後,所以都係決定等公售先買
ykh1006 發表於 2018-2-5 18:53

咁優選訂飛意義喺咩

咁優選訂飛意義喺咩
阿mark 發表於 2018-2-5 20:47

公售時,見到的黑色座位表
其中一部份就是AEG/主辦單位hold起

所以預訂的位置應該係唔太差

公售時,見到的黑色座位表
其中一部份就是AEG/主辦單位hold起

所以預訂的位置應該係唔太差 ...
l00540 發表於 2018-2-5 21:34

唔太差,但次次都非常差

我都決定等公售

唔太差,但次次都非常差

我都決定等公售
lemontea1069 發表於 2018-2-5 22:49

咁如果買左2張,差極都喺連位掛

唔太差,但次次都非常差

我都決定等公售
lemontea1069 發表於 2018-2-5 22:49

公售時的位應該更後、更側

回復 305# nigelwu

未來的未來, 哇, 都十年前了希望仲有夏花秋葉, 同埋'16的紅棉路上
求毒坤演唱會門票一張 $500
(你比我, 舉牌另議)

會唔會加場?

演唱會倒數87天

「阿芝哥芝菇磨哥哥哥⋯」
大家還記得這隻住家小熊嗎?

唔知紅館會唱原版定家地瘦身mix呢?

#最受歡迎廣告歌曲獎

其實好難唱

如果公售都唔公佈加場,應該都冇架啦。。。

演唱會倒數87天

「阿芝哥芝菇磨哥哥哥⋯」
大家還記得這隻住家小熊嗎?

唔知紅館會唱原版定家 ...
l00540 發表於 2018-2-6 19:48

仲記得01-02年gigi 同joey鬥得好勁
估唔到人地第2年就天后位

如果公售都唔公佈加場,應該都冇架啦。。。
kio0909 發表於 2018-2-6 20:25

2場去到9成都還得神啦,3場冇可能了

回復  nigelwu

未來的未來, 哇, 都十年前了希望仲有夏花秋葉, 同埋'16的紅棉路上 ...
Eddie8848 發表於 2018-2-6 17:20

係呀,霎眼都已經十年,夏花秋葉G夜都唱過一晚,未來的未來就真係無唱過,好希望今次會唱

公售時的位應該更後、更側
l00540 發表於 2018-2-5 23:09

其實都係睇運氣

其實優先賣曬未?入唔到個網了

其實優先賣曬未?入唔到個網了
阿mark 發表於 2018-2-7 12:40

入到
仲有得賣