返回列表 發帖
呢個tour既製作又係好大陣leung味
如果香港重新搞就好 不過咁趕

不過係想聽佢歌既 同班同學 傷心尋回犬

有想聽嘅歌,快去Facebook專頁留言

好多樂迷都想GIGI唱多啲B side
- 今夜沒有風
- 落錯車/ 再上車
- 等 ...
l00540 發表於 2018-1-21 13:34

等人好似regular rundown已經有
仲有想聽迴旋木馬的終端 唔想聽遇見 (遇見係regular rundown入面)

K歌我想聽像你 係咪算side

Look特別版好大份
John 發表於 2018-1-22 17:33

有排大劈價30蚊買左

美國兩站有《順時針》廣東版《狠心愛我》
希望香港站都有
l00540 發表於 2018-1-22 19:11

有冇美國rundown?

有咪啊?邊首? 我上網睇d片好似都系live,而且高音好多都走音
loowee 發表於 2018-1-23 14:48

我估係名模比堅尼funnyface個part

想聽同班同學>< 好似好耐冇唱?
loowee 發表於 2018-1-26 14:10

2011.02.26 梁咏琪 香港G夜 同班同學+等人
https://www.youtube.com/watch?v=PNHX4MZpJ7o
同班同學真係gigi自己作既k歌入面 數一數二好聽

Omg 新海報同舊個張一樣咁驚嚇 咩料

其實我唸依度絕大部分都知道依個show會好hea, 大家只系在乎佢會唱咩歌 ...
loowee 發表於 2018-2-4 10:07

睇番credit 成個show好似係陳少琪打骰 估唔到佢啲品味咁差

希望cut左佢送俾個女個part啦
https://www.youtube.com/watch?v=dLCd5PGiPbg
leung到喊

唱左好不好 即係演唱會九成九唔會唱
頂 傷心尋回犬都叫冷門

不完整未必順序既rundown from ig(已反白)

短髮
某年仲夏
G for girl
一天一天
--------------------
密雲
至死不渝
娛樂大家
好時辰
狠心愛我
迴旋木馬的終端
兩個人的幸運
心動
比堅尼
abcdefGG
名模
Funny face
---------------------
花火
煙霧瀰漫
身不由己
他喜歡的是你
嫌棄
Today
出走地平線
失蹤
搬家
我鍾意
灰姑娘

暫時黎講 揀歌都幾正 岩哂大眾

#半場感受
#真係首首都耳熟能詳
#除左abcdefGG配跳舞
#其實可以換夏日劇集
#同埋太多經典唱半首
#明明全場 ...
iloveuboyz 發表於 2018-5-4 22:23

佢話唱30幾40首都估到勁多得一半
我都情願聽多啲full ver

高妹正傳呢
愛自己呢
艾石仔 發表於 2018-5-4 22:58

佢話兩日會唔同歌 好似係

個台好似連唯一機關摩天輪都冇埋前排tour是有的

高妹丫 偽"真encore"

美長肥佬y都有去

Rundown算係咁 啲國語一早排好舞估到佢會照keep
Bighits太多半首 應該抽翻幾隻認真唱完整
同埋第2part香港限定真係幾正

不過個台比tour仲要雞 個台本身已經唔係靚

強烈要求調走abcdefGG
gooloo 發表於 2018-5-5 00:44

可惜冇可能 排好哂舞

好想聽傷心尋回犬 佢上次facebook唱鬼左

佢仲話個舞台好靚
阿mark 發表於 2018-5-5 00:52

品味既野 聽講啲video都edit得好cheap添
不過某幾首舞台效果都唔錯既
入去當聽歌

傷心尋回犬都係冇
不過個rundown真係已經90幾分
落難皇后個part真係好鬼正 套衫100分 除左背景動畫有啲雞

一天一天轉你救哪一個好岩
Bg紅玫瑰夠哂怨婦雖然都係雞

係喎,乜狠心愛我當年有hit過?我都O咀
Serendipity 發表於 2018-5-6 01:39

我覺得香港k場都幾hit喎狠心愛我(定我幻覺)

比堅尼個part gigi應該花得最耐練
但其實真係可以直接cut左去 改編得好難聽下。。。明明名模funnyface都好聽
改做跳下家有小熊kissme仲好

落難皇后同繼續愛今次live都加左好多分