返回列表 發帖
90 ~ 千嬉 年代 kelly sammi faye gigi sandy karen 都紅編亞洲
而家香港搵個勁d既女人都無
希望今次gigi 爆場good show la
不過佢大陸都開左段時間
唔知仲有冇強國人落黎香港搶飛
【This is MC】澳門見

有冇人知幾時開賣

兩輪優先訂票都秒殺$280
公售時未必可以買到

尾場暫時得番$480, 可以考慮 ...
l00540 發表於 2018-2-5 11:37

尾場780都有喎
基本上除左280
其他任襟

公售時,見到的黑色座位表
其中一部份就是AEG/主辦單位hold起

所以預訂的位置應該係唔太差 ...
l00540 發表於 2018-2-5 21:34

唔太差,但次次都非常差

我都決定等公售

公售時的位應該更後、更側
l00540 發表於 2018-2-5 23:09

其實都係睇運氣

其實優先賣曬未?入唔到個網了
阿mark 發表於 2018-2-7 12:40

入到
仲有得賣

當時李克勤都好多人質疑佢票房唔得,最後咪一樣爆滿
乐坛风云 發表於 2018-2-7 13:05

送左幾多飛你唔講
不過今次gigi應該無G夜咁慘淡

應該加場啦

頭場好多780

根據過往經驗, 而家城網而家兩場都仲有飛

應該仲有一部份飛未散

平飛幾率幾大。炒唔起呢個係事實喇
乐坛风云 發表於 2018-3-6 22:54

我都等

坐等平霏 坐等平霏 坐等平霏
帥小寶` 發表於 2018-3-7 23:20

平飛應該走唔甩喇 , 特別頭場

Gigi 今次威威, 兩場都一票難求

衷心多謝大家支持~

今晚取票,唔知坐第幾行呢?
l00540 發表於 2018-4-25 17:33

你一定好緊張,記得分享

其實唔敢諗佢唱咁多SIDE TRACK架啦~
畢竟咁耐無開既歌手 好多人都想佢唱番D大路好耐無聽既歌~ ...
wewa1001 發表於 2018-5-3 17:05

Gigi好似講左今次係BIG HIT 為主

話時話大家聽日坐咩位?

我坐第六行,你地呢?
l00540 發表於 2018-5-3 21:51

B行,睇聽晚,本身想睇尾場,但撞左期

好睇好好睇

無同班同學 同傷心尋回犬 有D失望
整體都好OK

點解成日都唔唱傷心尋回犬
oreo 發表於 2018-5-5 05:03

今次唱狠心愛我已經好好,G夜有冇唱過?

基本換運動衫等於最後一 parts
另外,佢話最後一首歌,睇錶十一點,心諗今年d演唱會越做越短,以前好多都 ...
xbemy1771 發表於 2018-5-5 08:57

人地無嘉賓不斷唱到11:10
點解演唱會時間長先好? 咁佢請譚伯黎講多15分鐘廢話都可以拖到11:30
但我寧願而家咁囉

今日幾點完show?

有冇人有G夜 rundown?

同班同學都唔得???
阿mark 發表於 2018-5-11 13:25

同班同學 非常得