返回列表 發帖

[Apr/2018] 劉浩龍ACTION SPEAKS LAUDER CONCERT 2018

劉浩龍WILFRED LAU ACTION SPEAKS LAUDER CONCERT 2018
VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 / 微信支付
尊享優先訂票服務

演出日期: 2018年4月27日
票價: HK$580 / HK$480
演出地點: 旺角麥花臣場館
演出時間:  晚上8時15分

優先訂票日期 : 2018年1月30日至2月2日
優先訂票網址: http://www.aegpromotion.com/Wilfred2018
(1月30日早上9時至2月2日晚上11時59分)
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)
(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

标题

Youtube有人成個concert放左上去
睇左頭一part, 條友瘋狂走音wor舊人/94340634 ...
hehe 發表於 2018-4-30 23:40

造謠成本真係低

Youtube有人成個concert放左上去
睇左頭一part, 條友瘋狂走音wor舊人/94340634
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

回復 54# l00540

請問記唔記得邊篇訪問,想睇翻

今日毒果話前度容祖兒
咁係唔係真架
求毒坤演唱會門票一張 $500
(你比我, 舉牌另議)

師兄個IG有啲片睇.........第三段片最正

想聽GOODBYE MY LOVE~

滄海遺珠獨唱?
MiRi 發表於 2018-4-28 10:44

髒話阿7
神呀!求求讓我睡
舊人
跳水
9434 0634
思覺失調

師兄
Feels So Right
Shut up Baby

冇得 ...
kinderpark 發表於 2018-4-27 23:45

滄海遺珠獨唱?
初心傷過
重新再跳

第二首就唱容祖兒最愛既跳水
其實好難信佢地分左手
cathay1996 發表於 2018-4-27 21:26

仲要唱到眼濕
ANYWAY 見到 PANDA 做 DANCER ..

一個字 正!

咩事呀,唱better man, 唔唱to robbie?

髒話阿7
神呀!求求讓我睡
舊人
跳水
9434 0634
思覺失調

師兄

冇得 ...
kinderpark 發表於 2018-4-27 23:45

第一次睇劉生演唱會~

Paco年代前的歌,竟然全部識唱~~
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

髒話阿7
神呀!求求讓我睡
舊人
跳水
9434 0634
思覺失調

師兄

冇得 ...

憑記憶 我只係記到二等天使嗰道
但老實講 我覺得幾好睇 rundown真係正!

有無rundown
OT完10點先去到,果時唱緊今生不再
阻住 發表於 2018-4-27 23:41

髒話阿7
神呀!求求讓我睡
舊人
跳水
9434 0634
思覺失調

師兄

冇得解
火花不等人
斷尾
風箏 (Supper Moment)
記得
爛命鴛鴦
Mr Wrong

Better Man (Robbie Williams)
二等天使
今生不再
緋閒男友

第三條跑道
不一定
滄海遺珠

點唱:
眼緣
十惡不赦
戰友 (清唱)
追魂記

未必啱晒

有無rundown
OT完10點先去到,果時唱緊今生不再

劉龍ig story post梁浸浸 個角度似係美祖個位揸機
之後美祖仲要拎住兩部手機開閃光燈

其實好難信佢地分左手
cathay1996 發表於 2018-4-27 21:26

英皇、霆鋒、May aiiii、Sherman都有送花籃

唱到《爛命》、《緋聞》時,美祖更全程拍低

其他圈中好友還有陳奕迅、徐濠縈、Eric Kwok、梁漢文、黃偉文、杜如風、谷德昭與女友林子萱、鄭希怡抱住女 ...
hehe 發表於 2018-4-27 21:16

阿臣同JY一齊坐

其實好難信佢地分左手

肥龍美容 似係YY嘅傑作

其他圈中好友還有陳奕迅、徐濠縈、Eric Kwok、梁漢文、黃偉文、杜如風、谷德昭與女友林子萱、鄭希怡抱住女 ...
hehe 發表於 2018-4-27 21:16

呢個咪係佢演藝圈最大成就囉

都有8成啦
音準有啲差 不過Setlist幾開心

其實好難信佢地分左手

其他圈中好友還有陳奕迅、徐濠縈、Eric Kwok、梁漢文、黃偉文、杜如風、谷德昭與女友林子萱、鄭希怡抱住女兒梁浸浸出現,非常熱鬧。

群星拱照咁wor
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

今晚唔知會唔會見到美祖

一星期兩次 XD
l00540 發表於 2018-4-27 19:47

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180427/bkn-20180427204024828-0427_00862_001.html
任我行 失憶蝴蝶

現場勁多空櫈

今晚唔知會唔會見到美祖

一星期兩次 XD

呢氣友而家image差到送霏都唔睇

回復 49# iloveuboyz

paco前愛將鄧健泓同paco現任愛將劉浩龍
舞來舞去 不日內開始錄音。

點解要買580咁傻
帥小寶` 發表於 2018-4-26 14:36

#兒時回憶#十點cityline有靚位
#劉浩龍我只是錯失了十點cityline那靚位時機
#之後一直睇都明明賣唔去
#想等減價但無
#neway的ig有飛送
#今日黃昏截止
#點解講出黎分薄中獎機會呢

#鄧健泓我反而第一天買了580#ig剛剛見到有減 #冇劉浩龍
#趙學而都冇大減價 ...
iloveuboyz 發表於 2018-4-26 14:30

點解要買580咁傻
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

鄧生有跳樓飛喎 280, 180
lemontea1069 發表於 2018-4-26 10:01

#鄧健泓我反而第一天買了580#ig剛剛見到有減 #冇劉浩龍
#趙學而都冇大減價

580sell450
hinz 發表於 2018-4-26 12:00

仲賣到咁貴

580sell450
02 著地 - 鄧麗欣

580 賣 900/2

lemontea1069 發表於 2018-4-26 10:01
#我都好想有減價飛 #少少想睇 #鄧健泓趙學而都冇減價飛 #上次黎瑞恩都冇
iloveuboyz 發表於 2018-4-26 09:51

趙學而都有280Sell230
02 著地 - 鄧麗欣

#我都好想有減價飛 #少少想睇 #鄧健泓趙學而都冇減價飛 #上次黎瑞恩都冇
iloveuboyz 發表於 2018-4-26 09:51

【This is MC】澳門見

點解佢仲未出跳樓飛 聽日先開show喇喎!

幾時會有跳樓飛呢

廿蚊都會考慮下入場

點解我認唔出係劉浩龍
Nathan 發表於 2018-1-24 22:26

似梁奕倫多啲

張POSTER都幾樣衰下
得罪佐祖祖 唔知仲有冇運行
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 19:03

叫羊生封殺佢???

整到成個梁奕倫咁想點?

張POSTER都幾樣衰下
得罪佐祖祖 唔知仲有冇運行

宣傳有依個人。。
kk8733 發表於 2018-3-13 16:58

太陽鍾意燒錢都唔係咁燒啊

之後可憐佢就買飛?
帥小寶` 發表於 2018-3-13 16:54

宣傳有依個人。。

容生用心良苦。。炒作新聞。。宣傳自己存在感。。

希望對銷情有幫助。。 ...
kk8733 發表於 2018-3-13 11:57

之後可憐佢就買飛?

有無人可以貼一貼個銷情對比呀

容生用心良苦。。炒作新聞。。宣傳自己存在感。。

希望對銷情有幫助。。