返回列表 發帖

[Apr/2018] 劉浩龍ACTION SPEAKS LAUDER CONCERT 2018

劉浩龍WILFRED LAU ACTION SPEAKS LAUDER CONCERT 2018
VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 / 微信支付
尊享優先訂票服務

演出日期: 2018年4月27日
票價: HK$580 / HK$480
演出地點: 旺角麥花臣場館
演出時間:  晚上8時15分

優先訂票日期 : 2018年1月30日至2月2日
優先訂票網址: http://www.aegpromotion.com/Wilfred2018
(1月30日早上9時至2月2日晚上11時59分)
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)
(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

細佬至愛,應該會陪佢睇
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

想睇,但張海報點解可以肉酸到咁

0興趣

以為係Estee Lauder贊助添

真的,最緊要洗下對黑手,否則走呀!!!

劉龍都賣咁貴 poster都好醜下
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

係咪美祖做嘉賓如果係都可以睇

唔係容祖兒,佢點會仲生存到 新一代樂壇小強

脹到成隻肥波球咁

480?傻的嗎

留名睇啲飛跳得幾犀利

以為癡啲鬚就可以做Eason吖?

嗯, 留鬚一定好污糟

北島康介?

點解我認唔出係劉浩龍

點解我認唔出係劉浩龍
Nathan 發表於 2018-1-24 22:26

我以為係周杰倫
love wins!

2月7號公售

只開一場唔知有冇跳樓飛呢?
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

有冇糖賣?
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

會去睇

好期待他再唱 思覺失調 舊人 師兄 緋聞男友 斷尾 追魂記 二等天使 戰友 記得 爛命鴛鴦 等等

好期待他再唱 思覺失調 舊人 師兄 緋聞男友 斷尾 追魂記 二等天使 戰友 記得 爛命鴛鴦 等等 ...
leonckit 發表於 2018-2-5 12:26

你講果堆估計都會唱

應該有跳樓架啦~我琴晚買左第一行

你講果堆估計都會唱
阿mark 發表於 2018-2-11 23:41

都係既...佢有幾多歌丫
D飛賣左2成未

d飛賣唔出 又開始造新聞

拍拖五年的容祖兒與劉浩龍(師兄)最近盛傳「情變」,收到可靠消息「龍兒戀」真的分手了!兩人2012年公開戀情,這段被形容為「女尊男卑」的關係一直都不被睇好,但祖兒為愛情甘願放下身段,即使承受背後種種閒言閒語,依然全情投入師兄懷抱。而師兄為了天后女友也力爭上游,努力邊拍戲邊唱歌,更開拓自己投資的生意,把握每個機會拚命工作。兩人苦苦經營愛情,最終還是走到盡頭,婚訊變成「分」訊。

d飛賣唔出 又開始造新聞

拍拖五年的容祖兒與劉浩龍(師兄)最近盛傳「情變」,收到可靠消息「龍兒戀」真 ...
cathay1996 發表於 2018-3-13 01:52

羊生落order全面打壓
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

羊生落order全面打壓
帥小寶` 發表於 2018-3-13 02:07

可能真相係結左婚呢。。依家係離婚。。

張poster咁鬼黑真係好易令人記番起佢黑手事件

有平飛會去

容生用心良苦。。炒作新聞。。宣傳自己存在感。。

希望對銷情有幫助。。

有無人可以貼一貼個銷情對比呀

容生用心良苦。。炒作新聞。。宣傳自己存在感。。

希望對銷情有幫助。。 ...
kk8733 發表於 2018-3-13 11:57

之後可憐佢就買飛?

之後可憐佢就買飛?
帥小寶` 發表於 2018-3-13 16:54

宣傳有依個人。。

宣傳有依個人。。
kk8733 發表於 2018-3-13 16:58

太陽鍾意燒錢都唔係咁燒啊

張POSTER都幾樣衰下
得罪佐祖祖 唔知仲有冇運行

整到成個梁奕倫咁想點?

張POSTER都幾樣衰下
得罪佐祖祖 唔知仲有冇運行
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 19:03

叫羊生封殺佢???

點解我認唔出係劉浩龍
Nathan 發表於 2018-1-24 22:26

似梁奕倫多啲

廿蚊都會考慮下入場

幾時會有跳樓飛呢

點解佢仲未出跳樓飛 聽日先開show喇喎!

#我都好想有減價飛 #少少想睇 #鄧健泓趙學而都冇減價飛 #上次黎瑞恩都冇

#我都好想有減價飛 #少少想睇 #鄧健泓趙學而都冇減價飛 #上次黎瑞恩都冇
iloveuboyz 發表於 2018-4-26 09:51

鄧生有跳樓飛喎 280, 180
【This is MC】澳門見

lemontea1069 發表於 2018-4-26 10:01
iloveuboyz 發表於 2018-4-26 09:51

趙學而都有280Sell230
02 著地 - 鄧麗欣

580 賣 900/2

580sell450
02 著地 - 鄧麗欣

580sell450
hinz 發表於 2018-4-26 12:00

仲賣到咁貴

lemontea1069 發表於 2018-4-26 10:01

#鄧健泓我反而第一天買了580#ig剛剛見到有減 #冇劉浩龍
#趙學而都冇大減價

#鄧健泓我反而第一天買了580#ig剛剛見到有減 #冇劉浩龍
#趙學而都冇大減價 ...
iloveuboyz 發表於 2018-4-26 14:30

點解要買580咁傻