返回列表 發帖

《波士早晨》討論區

倉底貨變左賀歲劇
wiki話主題曲係謝文欣唱,唔知係咪真

有陳慧珊, 應該會追一兩集睇睇

使唔使咁快

聽講呢套係爛劇...
唔知真定假呢
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

Support Ali forever!
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

20集cut到得番15集..
唔知會唔會公開足本版呢??

個post係咪開得太早 仲有幾星期先播
舞來舞去 不日內開始錄音。

陳慧珊前當家花旦能否像宣萱成為民選視后?

唔會,Flora好似冇心揀劇拍,次次翻無綫拍的都唔係重頭劇,角色又冇得發揮

李佳芯能否像唐詩詠以女二成為視后?

唔會,佢自己都話自己當年演技唔得。

---

雖然唔太睇好,但因為有Flora都會支持吓。呢套劇有得播可能要多得無綫要捧Ali。但我好奇點解可以cut五集,啲劇情應該好鬆散。

回復 9# Serendipity

女人俱樂部算唔算重頭劇?

回復  Serendipity

女人俱樂部算唔算重頭劇?
黃家正 發表於 2018-1-28 20:38

但戲份少ah ma~~真係唔夠出

唔會,Flora好似冇心揀劇拍,次次翻無綫拍的都唔係重頭劇,角 ...
Serendipity 發表於 2018-1-28 16:08

似係單純還劇債

回復 11# daniel1136

不過如果唔係女人俱樂部 真係睇唔出佢跳舞咁勁!

同唐詩詠一樣,主角陳慧珊係最細粒仲要擺去角落位,憎死大台
iamsingingwong 發表於 2018-1-31 23:17

呢個宣傳已經係咁 誇張好多
我見到都O左咀
貪Flora好恰

呢個宣傳已經係咁 誇張好多
我見到都O左咀
貪Flora好恰
721AXA 發表於 2018-1-31 23:27

話唔定cut咗五集係cut 陳慧珊嘅戲份,咁就真係搞笑。

回樓上,女人俱樂部係重頭劇,但佢居然唔係主角仲要係反派,連李若彤李麗珍個角色都分唔到,簡直無言。話晒都係視后,明顯在無綫冇人照。

同唐詩詠一樣,主角陳慧珊係最細粒仲要擺去角落位,憎死大台
iamsingingwong 發表於 2018-1-31 23:17

哈哈哈,個頭像仲要冒煙!

陳慧珊前當家花旦能否像宣萱成為民選視后?

唔會,Flora好似冇心揀劇拍,次次翻無綫拍的都唔係重頭劇,角 ...
Serendipity 發表於 2018-1-28 16:08

覺得佢已經喺hea住拍劇

哈哈哈,個頭像仲要冒煙!
阿mark 發表於 2018-2-1 23:03

或者因爲佢幫viu tv拍節目,變相好似被封殺。
明明劇情介紹係話秘書一人之下萬人之上,明顯佢個角色先係主角。

Ali手機好多自拍照
仲要張張都咁靚

點cut點都好
主線都係陳慧珊黃智賢呢pair斗氣寃家
佢地最最最最最搶鏡

睇咗幾集其實唔錯,如果唔係剪到一忽忽會好啲。

尋晚樊亦敏好正,Im back 人生無幾次東山再起

Pun
原來呢套都有馬明