返回列表 發帖

[May/2018] 胡琳 shining moment演唱會2018

Audi Hong Kong 呈獻:胡琳 shining moment演唱會2018
VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 / 微信支付
尊享優先訂票服務

演出日期: 2018年5月26及27日
票價: HK$1180(VIP) / HK$780 / HK$580 / HK$380
演出地點: 九龍灣國際展貿中心3/F匯星STAR HALL
演出時間: 晚上8時15分

購買 VIP $1,180觀眾,憑入場券可於演唱會當日到場兌換「胡琳shining moment演唱會2018 VIP Pass」乙張,精彩內容包括:
1)     於演唱會當日指定時間內觀賞綵排30分鐘
2)     於演唱會當晚簽名會優先排隊
(詳情請參閱稍後公佈的活動細則)

優先訂票日期 : 2018年2月2日至2月9日
優先訂票網址:  http://www.aegpromotion.com/Bianca2018
(2月2日早上9時至2月9日晚上11時59分)
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)

(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

$1180開九展係咪要同漿紅館睇齊
感覺而家睇演唱會變得越嚟越奢侈

$400睇綵排30分鐘 意義係邊?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

1180係咩事lol
poster係趙學而x陳慧敏
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

對真fans黎講
有得睇未開show既綵排都幾正既 不過去到第二日就無謂囉

我都幾有興趣知呢個show係咪有1180/780既質素

隔住塊玻璃既死角位都要400蚊係咪傻左
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

我相信佢實力同佢係高質GE,不過最貴賣成1180就過份咗~

1180係咩事lol
poster係趙學而x陳慧敏
帥小寶` 發表於 2018-2-1 16:04

我覺得似趙學而x顏卓靈

俾多400優先排隊,話唔定根本唔俾都唔洗排
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

佢嘅客群就係中產中佬,俾得起錢,1180又如何

點解佢啲Poster同CD Cover成日都有陣七味

佢嘅客群就係中產中佬,俾得起錢,1180又如何
sunnyay1231 發表於 2018-2-1 18:42

你睇星夢搵Wellcome做Sponsor
佢搵Audi做Sponsor班Wifi大叔同啲師奶客完全兩個層次

點解佢啲Poster同CD Cover成日都有陣七味
Frankiekiekie 發表於 2018-2-1 21:40

二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

睇錯左以為胡琳同Supper moment一齊開咁搞笑@@

Sexy poster 三十七歲胡琳保養得幾好, unlike 細佢四個月果舊春捲

Sexy poster  三十七歲胡琳保養得幾好, unlike 細佢四個月果舊春捲
boy4dudes 發表於 2018-2-2 06:50

唔係呀嘛咁容祖好D

616.1314 發表於 2018-2-1 22:17

瞓醒先入廁所自拍打卡

叫咗痾尿小心啲周圍都係啦

最靚應該係All of me同The fifth sense
但都唔係佢個樣...一張似日本女歌手...一張似何雁討

【OpenSky.tv X 胡琳 Shining Moment 演唱會 2018】
想收看《胡琳 Shining Moment 演唱會 2018》精彩內容嘅觀眾朋友,
留意5月27號8點30分OpenSky.tv為您放送!
快啲下載OpenSky.tv App收睇精彩內容啦︰(hyperurl.co/bianca527promo)

貎似會現場直播尾場

聽講得新碟幾首歌同3首自己舊歌,其他全部翻唱.... 好趕客
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

頭場好正

27/5 rundown
被窩
青玉案
英文歌×3
時光
自遊
你還要我怎樣
赤兔
黑白