返回列表 發帖
美煎背後發功
美霏美賓攬炒
jaydeng 發表於 2018-2-11 23:44

呵呵
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

美霏女金個日是實力 Ruby 回來的日子

開心!利申:投左俾小明 <333333
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

我估第一二名票數差得唔遠
Anyway 小明唔使白果都值得開心既
cymusic 發表於 2018-2-11 23:44

Facebook 話兩票之差。好彩我有投,比D掌聲自己先

CM會員共和榜頒獎禮2017

* 官方 Facebookhttps://www.facebook.com/CMusichart/
* 官方 Instagramhttps://www.instagram.com/coolmusicforum/

FB / IG 同步更新中 !!

最後三個獎項 屬於每一個共和榜榜主既獎項 !!

CM 共和聯頒大獎 - 歌曲獎
最後六強

3AM - AGA (ft. GhostStyle)   
長相廝守 - ToNick
Come With Me - 吳雨霏 (ft. AF)
說再見了吧 - Supper Moment
山河故人 - RubberBand
剎那的烏托邦 - 岑寧兒

CM 共和聯頒大獎 - 歌手獎
最後六強

AGA
Supper Moment
王菀之
王嘉儀
林奕匡
陳柏宇

CM 共和聯頒大獎 - 大碟獎
最後八強

Don't Text Him - Serrini
I - 陳柏宇
Live in the Moment - Gin Lee
Love And Other Things - 衛蘭
The Drug Called Music - 側田
We R Mr. - Mr.
同在 - 宋念宇
神奇之旅 - 許廷鏗

希望亂頒歌曲係cwm
俾大家近距離接觸天后
Happy and Blessed.

我估第一二名票數差得唔遠
Anyway 小明唔使白果都值得開心既
cymusic 發表於 2018-2-11 23:44
多謝最後一日投票嘅人

美煎背後發功
美霏美賓攬炒
jaydeng 發表於 2018-2-11 23:44
魚蛋論
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

咦,原來王嘉儀同側田仲有機會唔駛食白果。Serrini 可能可以威返轉添!
Supper Moment 片都出埋,實冇最後三個獎啦

最後八強有女皇

* 官方 Facebook:
* 官方 Instagram:

最後三個獎項 屬 ...
-Prince- 發表於 2018-2-11 23:46

歌曲3am走唔甩啦

美霏女金個日是實力 Ruby 回來的日子
賴爽 發表於 2018-2-11 23:45

Kary有冇拎過Cm女三甲?

最後八強
同在 - 宋念宇

比D掌聲自己先, 推到入八強

希望 3AM 會掃多個獎
二〇二三年度全女班投票

估3AM / Phil / Don't Text Him

同在 - 宋念宇??
咩嚟
隻碟喺廟街出㗎?

心水

亂頒歌曲 Kary
亂頒歌手 求其
亂頒專輯 小宇 + Serrini

心水

亂頒歌曲 Kary
亂頒歌手 求其
亂頒專輯 小宇 + Serrini
bagfgfcde 發表於 2018-2-11 23:48
希望 小宇 Serrini 同分一齊上台

* 官方 Facebookhttps://www.facebook.com/CMusichart/
* 官方 Instagramhttps://www.instagram.com/coolmusicforum/

CM 共和聯頒大獎 - 歌曲獎

3am

作曲:AGA
填詞:陳詠謙
編曲:Yusuke Hatano
監製:舒文@Zoo Music
主唱:AGA
榜數:11/16

最後八強
同在 - 宋念宇

比D掌聲自己先, 推到入八強  ...
CunninG 發表於 2018-2-11 23:47

Talent always wins

Kary有冇拎過Cm女三甲?
hehehaha 發表於 2018-2-11 23:47

14 女銅

CM 共和聯頒大 ...
-Prince- 發表於 2018-2-11 23:49

真係大嬴家

Serrini

去到呢個moment終於可以講
某大E唱片公司一個獎都冇
環球Sony大贏家

嘩 要聽 Demo

希望未頒獎嘅榜可以公佈下結果

環球Sony大贏家
hehehaha 發表於 11/2/2018 23:50
上年fail 到一個點

然後Serrini又拍咗片?

Wild Gin Lee appears!!
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

上年fail 到一個點
kwanie 發表於 2018-2-11 23:50

我謹代表CM既祖迷多謝上年既你

環球Sony大贏家
hehehaha 發表於 2018-2-11 23:50

記得上年有會員就係呢個時間講,跟手容祖兒就拎左亂頒專輯。今年冇呢支歌仔唱lu

神奇之旅入到大碟八強已經好開心 多謝各位榜主支持
希望大家發力比樹rini
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

然後Serrini又拍咗片?
stopzi 發表於 2018-2-11 23:51
Serrini 得嗰 3 4 個比獎 難左 D

記得上年有會員就係呢個時間講,跟手容祖兒就拎左亂頒專輯。今年冇呢支歌仔唱lu ...
powerful 發表於 11/2/2018 23:52
me =,=

CM 共和聯頒大獎 - 歌手獎

林奕匡

總獎項數目:28

神奇之旅入到八強已經好開心 多謝各位榜主
希望大家發力比樹rini  ...
cymusic 發表於 2018-2-11 23:52

你唔講,都唔醒起牙醫今晚都係遺憾白果

今晚會唔會公布埋票數
等埋先訓XD

-Prince- 發表於 2018-2-11 23:52

poor sophy

Phil = 質素保證

下個啦
我要睇樹rini呀

恭喜 呵呵

靚仔Phil贏哂好開心

Serrini有奬我祼跑!!!!!!!!

DLS =,=

NH 佔 1/4

為gin lee集氣

希望 LITM 可以拎到個尾彩
二〇二三年度全女班投票

靚仔Phil贏哂好開心
frankie_0401 發表於 2018-2-11 23:54

估唔到phil咁有牙力

林奕匡唱作三甲都入唔到,但歌手獎就拎晒,即係共和榜肯定佢歌唱表現啦

NEXT PLEASE
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)