返回列表 發帖
疑似六至十 同 一至五係分別由兩個人寫啵
CunninG 發表於 2018-2-11 20:48

其實唔係 因為某D原因所以先會唔同style既tag

終於到奉愛之命...

Kary!!!!!!
Come With Me!!!!!!
bagfgfcde 發表於 2018-2-11 20:51

會唔會有伏,係RubberBand 呢?  如果係CWM 咁咪連續兩位 copy&paste 叱咤?

疑似六至十 同 一至五係分別由兩個人寫啵
CunninG 發表於 2018-2-11 20:48
no la 我寫嘅邊有咁高質

終於到3am

#4 山河故人 RubberBand???

#3 Charmaine
#2 Kary - CWM
#1 AGA - 3AM

好想再不擔遮 -> Pregnant!
Congrats Come With Me
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

boy4dudes 發表於 2018-2-11 20:57

#4 Gin Lee
#1 KwanGor

boy4dudes 發表於 2018-2-11 20:57

#0 空姐 堅lee

做咩大家對霏霏既持久力咁無信心

CM會員共和榜頒獎禮2017

* 官方 Facebookhttps://www.facebook.com/CMusichart/
* 官方 Instagramhttps://www.instagram.com/coolmusicforum/

CM 共和 十大 第四位

再會了
我一生摯友 盼能夠再遊遍宇宙
再會了
我一生摯友 要是已再沒有荒謬
我們再聚頭

山河故人

作曲:RubberBand
填詞:RubberBand / Tim Lui
編曲:RubberBand
監製:RubberBand
主唱:RubberBand
榜分:869

=========================================================

CM 共和 十大 第三位

呢個歌手單位一直以黎都唔係最被看好
沒有標致的臉孔 沒有完美的唱功
但佢沒有輕言放棄
反而試圖去用自己既方法繼續前行
2017佢並唔算多產
不過每首歌都明顯注入左佢既想法
絕對值得所有同輩歌手借鏡

* 官方 Facebook:
* 官方 Instagram:

CM 共和 十大 第四位

再會了
我一生摯 ...
-Prince- 發表於 2018-2-11 20:58

小巧係咪要出場啦
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

頭4位高質到

#4 山河故人 RubberBand???
boy4dudes 發表於 2018-2-11 20:56
會唔會有伏,係RubberBand 呢?  如果係CWM 咁咪連續兩位 copy&paste 叱咤?
powerful 發表於 2018-2-11 20:53

聰明

係咪小 _

咁樣CWM一定要至尊
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

Congrats AGA!!

值得所有同輩歌手借鏡
-->李克勤

係咪小 _
kwanie 發表於 2018-2-11 20:59

無論小肥定小明都好多產,AGA 先至慢工出細貨

唔多產仲唔係kary
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

AGA / Gin Lee / 容祖兒 / 千千 / Kay / 王祖兒 / 泳兒 / 舒漫 / Ivana / Ellen / 岑寧兒
呢度個個都match到呢句

呢個歌手單位一直以黎都唔係最被看好
沒有標致的臉孔 沒有完美的唱功」

fit哂美霏

小明?

唔多產仲唔係kary
kevinlai1621 發表於 2018-2-11 21:01

kary = 標致的臉孔 完美的唱功 ok

無論小肥定小明都好多產,AGA 先至慢工出細貨
powerful 發表於 11/2/2018 21:00
仲有小巧

AGA / Gin Lee / 容祖兒 / 千千 / Kay / 王祖兒 / 泳兒 / 舒漫 / Ivana /  ...
bagfgfcde 發表於 2018-2-11 21:01

唔多產wo

個歌手單位一直以黎都唔係最被看好
但佢沒有輕言放棄
反而試圖去用自己既方法繼續前行
2017佢並唔算多產
不過每首歌都明顯注入左佢既想法
絕對值得所有同輩歌手借鏡

空姐定和每天講88?

3. 可惜你是個人
2. Come with Me
1. 3AM

????

3. 可惜你是個人
2. Come with Me
1. 3AM

????
hehehaha 發表於 2018-2-11 21:03

唔知堅強姐有咩感受

ka ry 第二
aga 第一啦

唔知堅強姐有咩感受
帥小寶` 發表於 2018-2-11 21:06

聽1000次 live in the moment再反省下

* 官方 Facebookhttps://www.facebook.com/CMusichart/
* 官方 Instagramhttps://www.instagram.com/coolmusicforum/

FB / IG 同步更新中 !!

CM 共和 十大 第三位

恭喜 kary 成功受孕 !!

迷亂裡我舞蹈
暈眩中你暢泳
未著地又浪漫地 come with me

Come With Me

作曲:Christoffer Lauridsen / Jimmy Claeson / Simone Porter
填詞:藍奕邦
編曲:Kiri T.
監製:馮翰銘
主唱:吳雨霏
榜分:920

=========================================================

CM 共和 十大 第二位

作為獨立音樂品牌既一分子
呢個歌手單位今日有咁既成就
都係靠自己一步一步建立番黎
假使世界原來不像你預期
人定勝天可能是世上最大的謊言
但就算世界變了樣 只要懂得Go with the Flow
就會等到終於好天氣既一日

嘩呢個tag絕呀
邊個都得

恭喜kary
位置都一樣
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

恭喜Kary!!!!!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

獨立音樂品牌
謝安琪

I LOVE CM 共和!!!!

勝負勝敗算罷尚有種活著無價
若不甘    就即管    流淚吧

真係一個良心榜

* 官方 Facebook:
* 官方 Instagram:

FB / IG 同步更新中 !!

CM 共和 十大 第 ...
-Prince- 發表於 2018-2-11 21:08

唔係馬咁都係第三 樂壇好黑暗

第二位一定係講再見!!

唔係馬咁都係第三 樂壇好黑暗
帥小寶` 發表於 2018-2-11 21:11

小圈

恭喜CWM
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

Supper 兩首
我們的總和

supper有兩首?

禾巧要登基!!!

女王果然係女王..
一出場就掀起全晚第一股高潮

說再見了吧?

奉愛之名