返回列表 發帖

Gin Lee坐定定睇頒獎
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

其實CM當邊個係新人
bagfgfcde 發表於 2018-2-11 21:43

容祖兒
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

女女女好慘

嬅粉差d突襲成功
kevinlai1621 發表於 2018-2-12 22:02

票數好似同好不容易遇見愛一樣
係咪又係果22個

堅強姐都有第三 樂壇未死
帥小寶` 發表於 2018-2-12 23:41

原來得我一個榜比Gin Lee至尊碟

全部得獎人我地都會搵
之不過有 D 歌手或者佢嘅經理人可能無回應 , 又或者好少會睇 ...
chanchan0909 發表於 2018-2-15 13:34

好明顯歌手上ig次數不足

Exactly.

所以雖然得獎嗰首歌唔係我心水,但係我覺得個結果都十分好,起碼睇得出投票嘅人真係投自己最 ...
kayzzz 發表於 2018-2-16 00:10

好明顯fans不足

你有follow咩
比佢知道aga女金佢會點
stopzi 發表於 2018-2-15 23:12

好明顯榜分不足

唔好再話美霏D FANS 好無?
佢地已經俾偽霏FANS 呃到以為CWM 可以拎到最歌 ...
放空 發表於 2018-2-16 02:55

美霏好明顯fans不足