返回列表 發帖
期待男金是誰
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

小肥 側田同 gin 今晚係唔係白果

連I都拎到唱片金獎
只能夠講 LITM真係輸在派錯歌 ...
hehemamama 發表於 2018-2-11 22:27

好可能

TDCM都係啦
派錯歌+次序唔啱

今年又真係唔錯既佢
我count自己聽歌次數都計到佢男歌手第二

小肥竟然三甲不入
個賽果好唔CM
hehehaha 發表於 2018-2-11 22:47

係囉
估唔到

計出嚟㗎
搵人通知下佢

小巧有另外查詢我地個榜
我地都整左個共和榜嘅詳細介紹比佢
可能佢未完全了解  ...
chanchan0909 發表於 2018-2-11 23:00

唔緊要啦
今年你地已經好有心
特登搵歌手們錄條片講感受

希望未來多啲歌手或幕後團隊
不但願意上嚟睇cm人評論
仲會直接上嚟交流意見 親民啲

Aga (迪偉讀法)

估唔到會係度金
我自己畀佢今年第四乍

金銀差 146?!

已經好期待 好想知 最後最歌會係3am定cwm
定係其他

R&K真係好慘 明明今年高質到 咁都輸俾2首歌既cas
帥小寶` 發表於 2018-2-11 23:13

係囉 質量俱備
我2017年聽最多R&K既歌
計哂所有男女歌手組合

利申:完全唔係fans 以前仲有啲憎佢地口水多過浪添

今年共和男女組合金都同自己心水完全唔同
不過都恭喜哂得獎者
希望有白果獎送比小肥側田sophyginle ...
hehemamama 發表於 2018-2-11 23:20

+1
我覺得除喜好外 count法唔同 賽果就有大分別
我自己就計全年播放次數 中間冇短期檢視
Cm就計榜分 有策略地全年發力 尤其年頭有歌 就會有好大優勢
anyways 恭喜得獎者

個forum仲叫cool man music???
kayzzz 發表於 2018-2-11 23:28

我仲係嬰兒時嘅朵

而家係頒咩?

gin你好堅強家馬
唔好喊

到而家可唔可以講投左咩?

個人投左3a m
覺得有首歌會險勝

驚喜
以為係3am/cwm
唔好話我知係輸2-3票乍

想知最歌票數
會唔會公開?

05  吳雨霏 - Come With Me (Ft. AF)    09

OMG
咁樣講啦 我唔係霏粉 但投嘅時候喺CWM 3AM 離遊記三揀一
最後揀咗投3AM

BTW 余春嬌???