返回列表 發帖
CM會員共和榜頒獎禮2017

* 官方 Facebook:
* 官方 Instagram:

FB / IG 同步更新中 !!

CM 共和聯頒大 ...
-Prince- 發表於 2018-2-11 23:49
嘩 要聽 Demo

然後Serrini又拍咗片?
stopzi 發表於 2018-2-11 23:51
Serrini 得嗰 3 4 個比獎 難左 D

再次感謝 Phil
要搵到佢唔容易呀真係

辛苦晒,勞苦功高呀
powerful 發表於 2018-2-12 00:00
呢個係 ED 搵到嘅
佢好厲害 比 D 掌聲佢

支持Serrini!!!!
六個榜其中一個係我呀!!

CM會員共和榜頒獎禮2017

* 官方 Facebook:
* 官方 Instagram:

FB / IG 同步更新中 !!

CM 共和聯頒大獎 ...
-Prince- 發表於 2018-2-12 00:04
女神 !!!
Serrini 我愛你 !!!

希望會加個最佳得獎感言大獎
616.1314 發表於 2018-2-11 23:57
我宣佈勇奪呢個獎嘅係 ...
Serrini !!!

想同大家大合唱
識唱既一齊唱

今!天!什!麼!都!失!去!
bagfgfcde 發表於 2018-2-12 00:13
失聲痛哭中
女神係第一個比片我地嘅歌手 , 講得又精彩 , 又有心
Serrini , 真係諗唔到唔愛佢嘅理由

女神的確係 港大之光
如果女神你會上呢度 唔該真係派 LUGTYAI
-Prince- 發表於 2018-2-12 00:16
yes , 最好就全部通通 plug 曬佢

大家要繼續密切留意我地嘅頒獎禮呀 !!!
因為接住落黎仲會其他得獎歌手嘅感動留言 !!!

唔知仲有冇片睇呢...
bagfgfcde 發表於 2018-2-12 14:36
搵到 郭頂 ! 蔡健雅 ! 宋念宇 ! 徐佳瑩 ! 仲有 五月天 !
一蓮托生
表妹保莉 發表於 2018-2-12 14:38
好 , 以後 bam 王博文 !!!

辛苦哂三位~
有生年之見到cm榜實體化好滾動
kenny1102 發表於 2018-2-12 18:58
估唔到有歌手理我地呢班二打六

有片 !!!

On 仔真係好好
真係有睇我地 D 資料 好感動

想係度講幾句感謝說話

首先要多謝兩位好拍檔 ed 同 Chanchan 花咁多時間同心機
Cm 好幸運仲有你地兩位咁有 ...
-Prince- 發表於 2018-2-15 01:38
計算功勞嘅話 , 最應該多謝 ED 啦
同你地兩位比較我嗰 D 付出真係唔算得係咩

另外都再次多謝你地 , 咁睇得起我搵我同你地一齊去完成呢件事
為左得到歌手嘅支持 , 希望可以誠意感動佢地 , 我地喺背後做左好多準備同修改
最後終於得到少少嘅成果 , 好有滿足感 ! 都係源自於你地嘅支持同鼓勵 , 我先可以咁厚面皮去搵佢地
好榮幸能夠參與其中 , 今次我地合作非常成功

最後多謝 dong , 仲有參與總選嘅各位會員
經過今年之後 , 將會越黎越多歌手們留意住我地嘅共和楞
希望各位榜主可以以最真心最持平嘅態度去對待歌手們嘅心血 !

其實有無搵過其他得獎歌手拍片, 但佢地係唔肯 (唔計無回覆) 的?
放空 發表於 2018-2-15 10:08
好好彩 , 係無嘅

即係無搵過Aga?定搵過但佢無回覆
hehemamama 發表於 2018-2-15 11:54
全部得獎人我地都會搵
之不過有 D 歌手或者佢嘅經理人可能無回應 , 又或者好少會睇

好明顯歌手上ig次數不足
John 發表於 2018-2-15 14:38
Gin Lee 就係例子 ! 一日得兩個 post , 實在係不足

好慘 無人理豹哥 !
我愛豹哥 !!!
話曬佢舊年嘅 149 分有 10% 都係我嘅貢獻
足以證明我對佢嘅愛 !!!

RubberBand 好有心 , 等到四子齊人至拍片比我地  
組合獎金銀銅都有得獎感受 , 開心