返回列表 發帖

[Feb/13/2018] Best of Kary (新曲加精選) - 吳雨霏 (2CD)

歌手:吳雨霏
唱片名稱:Best of Kary (新曲加精選)
唱片封面:

推出日期:2018/2/13
唱片類型:2CD

TrackList:
CD 1
1.最幸福的眼淚 (新歌)
2.愛徹底 (新歌)
3.我本人
4.吳哥窟
5.未晩
6.歸宿
7.海枯石爛
8.東京三月
9.狠狠
10.告白
11.生命樹   
12.我願意
13.人非草木
Bonus Track
14.Come With Me feat. AF (Dough-boy remix)

CD 2
1.Come With Me feat. AF (新歌)  
2.奉愛之名 (新歌)
3.第一季
4.今夜煙花燦爛
5.蘇眉
6.生我的命
7.留不低
8.沒有花收的日子   
9.豔羨   
10.一分鐘稀客一分鐘色誘   
11.想入非非   
12.一千個假想結局   
13.我敢愛   
14.流螢   
Bonus Track  
15.Come With Me feat. AF (Sidechains remix)

附加資料:
Best of Kary  吳雨霏 2018年新曲加精選

2CD收錄 4首新歌,2首全新混音作品 + 23首近年矚目霏式情歌。
包括《我本人》、《告白》、《人非草木》及《奉愛之名》,
特別收錄《Come With Me feat. AF》三個版本,以及首次曝光新歌《愛徹底》。
28頁精美歌詞/相片小冊子。首批訂單限量附送20” x 30” 大海報

出處: Sky Music
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

成個感覺都好似金牌啲濕9精選
不過想聽愛徹底
同埋環球啲貼紙真係好L樣衰

點解個 cover 咁差
求其搵張派台碟相都已經好太多

收得山啦,好hea

頂 唔係咁樣hea我霏下話????????
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

竟然Hea出,約滿未?

佢喺環球最後出嘅一隻碟
求其搵張雜誌相當封面

應該係扭計唔肯續約要走人啦
唔係都唔會揀張咁醜樣既相
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

哇 hea得好緊要
張Cover係咪幾年前影落架
同一隻碟嗰啲就咁擺埋一堆算數
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

條裙好核突

真係首首精品!
為良心歌手鼓掌

豔羨隻碟8首歌入左6首

哇 hea得好緊要
張Cover係咪幾年前影落架
同一隻碟嗰啲就咁擺埋一堆算數
hehemamama 發表於 2018-2-7 18:05

上年影
https://www.elle.com.hk/celebrity/elle_star/kary-ng-get-set-go/(offset)/5#8uGQDUIcvhfYF2eY.97

睇封面仲以爲係金牌嘅精選碟

唔講仲以為金牌點解又出精選
係咪真係咁就完約,好求其,至少分一隻慢歌碟一隻快歌碟呀

霉到一個點
連 cum with AF 都要 cum 三次
而且之前每隻碟都落咁多首 ... (但又偏偏冇 The Present)
唉 (利申: 有買之前幾隻碟)

我終於有情人節禮物收
Happy and Blessed.

我見到霏姐心口條罅

竟然無神曲 逆轉 嬲
LM 一個月之後有跳樓價
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

嘩 搵雜誌相做封面 hea到咁

一隻全快歌
一隻全慢歌都得啦
仲有狼狼 remix 告白vo版

3妹真係3妹 地位不及同公司一二姐

Kary唔續約唔出席都可以拎到全公司最高位十大 又係全場最高位女歌手十大 會唔會太勁  ...
nicholashin 發表於 2018-2-7 19:12

天后係咁 903都要俾面佢

是唔是要求CM全體美會員人手要買一隻
否則即bam?

就有就有呢

原來少左兩首垃圾
又真係幾值得...

免費試聽
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

我寧願啲新歌出隻EP, 不過實體碟應該想吸街客買多

Kay 最好的時刻 (2006-2012)
Kary The Best of Kary (2011-2018)
下個到Gin Lee?

購買意欲去到負數
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

乜有講過唔續約咩
人大了珍惜今次不可有下次

我寧願啲新歌出隻EP, 不過實體碟應該想吸街客買多

Kay 最好的時刻 (2006-2012)
Kary The Best of Kary (2 ...
hehehaha 發表於 2018-2-7 20:28

The Best Of Gin Lee and More(2016-2024)

霏式情歌
I Like it

值得收藏

竟然有沒有花收、生命樹
l00540 發表於 2018-2-7 17:33

基本上有plug嘅big hit同高質嘅side都有呢隻碟好明顯值得買

The Best Of Gin Lee and More(2016-2024)
阿mark 發表於 2018-2-7 21:02

Gin Lee 堅強30首

購買意欲去到負數
dongbb2332 發表於 2018-2-7 20:30

到底發生咗咩事:((
巡唱爛尾 新碟變精選
好撚想喊

到底發生咗咩事:((
巡唱爛尾 新碟變精選
好撚想喊
jose 發表於 2018-2-7 21:08

可能聽日宣佈退出樂壇
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

應該係扭計唔肯續約要走人啦
唔係都唔會揀張咁醜樣既相
帥小寶` 發表於 2018-2-7 18:05

但唔續又會造奉愛之名(唔似倉底貨)
重要有MV同播得唔差

豔羨隻碟8首歌入左6首
newguy 發表於 2018-2-7 18:12

小林憶蓮得意之作係唔同啲

霉到一個點
連 cum with AF 都要 cum 三次
而且之前每隻碟都落咁多首 ... (但又偏偏冇 The Present)
唉 (利 ...
yanchapahsuk 發表於 2018-2-7 18:43

無就有就有嬲

一隻全快歌
一隻全慢歌都得啦
仲有狼狼 remix 告白vo版
艾石仔 發表於 2018-2-7 19:24

學美瑞Play It Loud, Kiss Me Soft

究竟佢咩事呢咁突然 唔係真係要退出呀嘛?
愛徹底好似幾正喎

愛徹底好似幾正喎
rubylovessss 發表於 2018-2-7 21:41

Welcome back
肥婆馬上收皮

基本上有plug嘅big hit同高質嘅side都有呢隻碟好明顯值得買
Frankiekiekie 發表於 2018-2-7 21:06

我本人收左6首都無初會 不遠不近 across 得2首,無忍
肥婆馬上收皮

愛徹底好似幾正喎
rubylovessss 發表於 2018-2-7 21:41

希望你可以買1000隻支持Kary上到銷量冠軍
咁環球可能會再幫佢出歌

尋日無啦啦喺ig story話掛住我
仲同我咀咀㗎

唔通佢轉公司?

唔通佢轉公司?
放空 發表於 2018-2-7 21:53

學張敬軒同李克勤轉英皇

今晚重溫翻霏霏既舊作
發現SOM真係佢最出色既專輯
咩 我正在 第一季 蘇眉 今夜煙花燦爛 生我本人的命 真係正到

希望你可以買1000隻支持Kary上到銷量冠軍
咁環球可能會再幫佢出歌
hehehaha 發表於 2018-2-7 21:51

應該係我賣
你地買

今晚重溫翻霏霏既舊作
發現SOM真係佢最出色既專輯
咩 我正在 第一季 蘇眉 今夜煙花燦爛 生我本人的命 真係 ...
bagfgfcde 發表於 2018-2-7 21:56

艷羡 正啲
夠fantasy夠孤芳自賞

艷羡 正啲
夠fantasy夠孤芳自賞
hehehaha 發表於 2018-2-7 22:03

佢喺環球嘅碟唔洗比較
隻隻都係最正