返回列表 發帖
值得收藏

過年前,好多碟要買~~~
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

唔通佢轉公司?
放空 發表於 2018-2-7 21:53

咁就好啦!環球可以集中火力谷堅Lee

myrichardac 發表於 2018-2-11 09:13

環球年年都喺谷緊Gin Lee啦

myrichardac 發表於 2018-2-11 09:13

支持

當年棄kay谷kary得個吉,都起碼谷到首我本人

今次棄kary谷gin 唔知谷到d咩呢

好好笑
最後千萬出精選
環球點解仲未抄Duncan

支持

當年棄kay谷kary得個吉,都起碼谷到首我本人

今次棄kary谷gin 唔知谷到d咩呢 ...
kayzzz 發表於 2018-2-11 12:49

和每天講再見咪喺hit歌咯

環球會唔會見kary有咗BB先臨時改出精............選

環球會唔會見kary有咗BB先臨時改出精............選
hehehaha 發表於 2018-2-11 17:30

第6隻碟啦,都可以出精選,而且kary都無心戀戰

第6隻碟啦,都可以出精選,而且kary都無心戀戰
阿mark 發表於 2018-2-11 18:17

第6隻碟就要出精選?
生B=無心戀戰?
無心戀戰所以要出精選?
咩logic

http://www.cmusichart.com/discuz ... p;extra=&page=1

最後12分鐘!請投Come With Me支持Kary!

hehehaha 發表於 2018-2-11 17:30

應該係啦,環球出精選無蝕咁多錢
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

Come with Me個 sidechains remix好好聽
希望可以多啲人聽到

愛徹底又係一首神歌
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

愛徹底好正, 久違既霏式情歌!!!!
希望阿霏生完b 都會繼續出歌唔好退出樂壇

愛徹底好K啊 似金牌時期既歌
不過有個疑似扭音好突兀

愛徹底又係結婚加上帝歌

愛徹底
曲: Kenix Cheang
詞: 夏至

夏至喎 係咪倉底貨

走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

Qmen 發表於 2018-2-13 13:59

好hea 但有得聽我霏唱歌已經係好大既福氣

好靚牙
Happy and Blessed.

好似深圳老翻咁

Kary真係一位好歌手
求其出啲歌都好聽過同公司個暗星隻so-called概念「大碟」咁多

This would've been perfectly fine by me

歌手:吳雨霏
唱片名稱:Come & Love with Kary Ng (2CD)

CD1: LOVE, KARY
01. 奉愛之名
02. 愛徹底
03. 最幸福的眼淚

CD2: COME WITH KARY
01. Come With Me
02. Come With Me (Dough-boy Remix)
03. Come With Me (Sidechains Remix)

把聲好難聽

承諾愛徹底 二人是一體
愛徹底 真係好好聽好中

支持 愛徹底(Love Bottom)

愛徹底仲唔係霏式情歌
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

又上帝 食屎啦

呢個po好多偽霏粉
聽吓愛徹底先

我本人真係近二十年黎最出色既一首好歌
抵佢流芳百世

咁多人留言
CWM咪又係得9票

虛偽到死
Be true to yourself啦大家
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

我本人真係近二十年黎最出色既一首好歌
抵佢流芳百世
bagfgfcde 發表於 2018-2-13 20:25

但就係呢首歌令大家見識到佢嘅LIVE...

求link
成日都搵唔到
想一再重溫

我係真霏粉
求毒坤演唱會門票一張 $500
(你比我, 舉牌另議)

求link
成日都搵唔到
想一再重溫

我係真霏粉
Eddie8848 發表於 2018-2-14 00:29

由第一秒到最後一秒都係咁好睇 咁完美
霏霏係台上真係好珍惜每一分每一秒 好活在當下

仲有 發覺佢講野個腔口好AGA feel
好淫 好港女
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

連新相都唔影真係

系東網有賣廣告
美霏第一
美迦第二
美煎無影
地位顯而易見
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

把聲好難聽
帥小寶` 發表於 2018-2-13 18:33

D歌都cut得好差,太短,一句都無

凡購買Best of Kary的單身人士,今年之內一定成功有伴。
至於正在拍拖人士,今年之內會意外懷孕。

凡購買Best of Kary的單身人士,今年之內一定成功有伴。
至於正在拍拖人士,今年之內會意外懷孕。 ...
jose 發表於 2018-2-14 11:54

如果係同性情侶呢?
你都知霏霏係LGBT icon黎

如果係同性情侶呢?
你都知霏霏係LGBT icon黎
bagfgfcde 發表於 2018-2-14 12:00

都會意外懷孕

聽到耳朵懷孕了

CD 1
1.奉愛之名 (新歌)
2.愛徹底 (新歌)
3.最幸福的眼淚 (新歌)
4.我本人
5.吳哥窟
6.歸宿
7.告白
8.人非草木
9.今夜煙花燦爛
10.留不低
11.沒有花收的日子
12.一千個假想結局
13.我敢愛
14.流螢

CD 2
1.Come With Me feat. AF (新歌)  
2.狠狠
3.就有就有
4.The Present
5.生我的命
6.明日再打算
7.蘇眉
8.逆轉
9.麗人行
10.豔羨
11.一分鐘稀客一分鐘色誘
12.想入非非
13.Come With Me feat. AF (Dough-boy remix)
14.Come With Me feat. AF (Sidechains remix)

咁排咪幾好囉

U記好波, 立即消費 Kary 懷孕

諗諗下都係等 SACD 版先買
d 聲細緻 d 靚 d
收藏價值再高 d~

諗諗下都係等 黑膠 版先買
封面細緻 d 靚 d Big d
收藏價值再高 d~

唔想懷孕唔買了

喺迎接狗年之前買左隻先
今個新年一定要come with Fei

有最幸福的眼淚好贊~

霏霏好明顯外表不足
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

諗諗下都係等 SACD 版先買
d 聲細緻 d 靚 d
收藏價值再高 d~
yanchapahsuk 發表於 2018-2-14 20:06

你以為佢喺gin lee?點會出sacd噶

你以為佢喺gin lee?點會出sacd噶
阿mark 發表於 2018-2-16 14:15

Gin Lee先有本錢出SACD / 黑膠