返回列表 發帖
佢想形容霏姐d歌恐怖到觸目驚心
所以用觸目?
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

求link
成日都搵唔到
想一再重溫

我係真霏粉
Eddie8848 發表於 2018-2-14 00:29

由第一秒到最後一秒都係咁好睇 咁完美
霏霏係台上真係好珍惜每一分每一秒 好活在當下

仲有 發覺佢講野個腔口好AGA feel
好淫 好港女
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

霏霏好明顯外表不足

Gin Lee先有本錢出SACD / 黑膠
jose 發表於 2018-2-16 14:21

好明顯本錢不足

個封面靚
決定買一隻
hehehaha 發表於 2018-3-2 18:25

d字對唔齊好有特色
隻隻碟封面d貼紙都唔對位 好handmade

我要成隻碟聽10次先瞓到
hehehaha 發表於 2018-3-3 15:36

好慘

我聽行內人講 隻碟就快斷市
唔會加印
要買好快去買
jose 發表於 2018-3-4 12:20

買黎有咩用途?

成個post充滿笑聲
electric 發表於 2018-3-5 14:53

你只可聽到我大笑聲