返回列表 發帖
無知真係好可怕

希望謝小姐得閒就練下歌,唔好做埋d無聊野

同當年某國際天后段電話對話俾人錄咗再放上網有異曲同工之妙

我鍾意親嘅女歌手都係咁純情咁 ...
nicknicknick 發表於 2018-2-8 13:36

你終於肯死番出黎喇

點解美淫講5分鐘野都討論到3版
咩世界
stopzi 發表於 2018-2-9 10:28

_粉logic: kay果然係CM+香港天后,一言一行都吸引到大家討論,仲上埋港聞版娛樂版

好似係

如果佢唔係學人做KOL
佢篇文唔會咁客氣囉講真
Frankiekiekie 發表於 2018-2-9 13:21

佢要取悅大眾就唔可以寫得太偏激

成件睇只係show到美淫對呢方面知識貧乏同啲長輩whatsapp group認同請分享一樣
始終佢個職業係歌手身份係 ...
Frankiekiekie 發表於 2018-2-9 13:48

謝安琪準備流失最核心支持者
不過終於錄音 都值得開心
John 發表於 2018-2-8 16:28

其實我覺得件事本身唔大鑊既,只係表現到佢缺乏科學常識,唔牽涉道德問題就應該影響唔到佢形象

佢以後真係咪亂講野喇,仲要錄埋呢d音

但都好surprised 都幾多人係kingjer page度撐kay,形象好真係大晒

好多藝人講錯小小野已經一鋪清袋(樓上已經有例子),依條友又食屎論又依單仍然屹立不倒

你當Kay 流家 ? 三屆 我最喜愛女歌手喎
     你估蓋的嗎?
tributehotel 發表於 2018-2-9 14:06

你出少句聲當幫忙啦

咩姐 我真心覺得Kay 係受歡迎既天后
     佢呢次比人感覺只係自己係私人群組 分享自己見解 有咩問題 ...
tributehotel 發表於 2018-2-9 14:16

我真心覺得你有少少曲線點算

受歡迎唔係大哂
佢今次係做錯

我自己都唔鍾意打針
都對疫苗效用有懷疑
不過我唔會用一個懶權威既tone  ...
John 發表於 2018-2-9 14:45

認同

請問佢有咩錯?  佢只係私人群組分享見解 又唔係公開講 有咩問題? ...
tributehotel 發表於 2018-2-9 14:55

我懷疑你不停loop d有漏洞既points就係引人插kay

其實謝小姐講既野有謬誤係事實,但有d_粉趁機搞事都係事實(當然有一部分係理性分析)
討論後者就係轉移視線?大佬,前者仲有討論空間咩,都有哂結論啦,係d食古不化定係專登玩曲線先會堅持佢言論完全無錯誤之處,有正常智商既人都唔會捉住依d個別例子無限放大啦,抑或係別有用心就心知肚明啦

見到樓上群魔亂舞食下花生都幾有趣既