返回列表 發帖
瓊狗group 人果然回晒塘
單野爆左一日先出post
訓左無睇定點
篇野又寫得不知所云
無料到到一個點
Comment 見到班瓊粉都唔撐佢
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

要屌都屌放錄音出黎果條仆街啦

今次無啦啦又俾king jer踩多兩腳

不過唔緊要,君子報仇 十年未晚, ...
abcxyz302006 發表於 2018-2-8 23:47

瓊狗而家畀人鬧到潛左水
無花生食添

有好多人都想佢死好耐啦, 容迷+維穩份子
家下仲要得罪成班醫學權貴, 美淫大不了咪唔撈, 人 ...
Lewis 發表於 2018-2-10 10:32

某啲粉個心黑到一個點
根本想佢死好耐
而家仲唔落井下石咩

其實我唔明點解某啲粉都仲咁憎佢
十年黎從來都唔化

不過某啲生物又會話人轉移視線架喇
原來呢度唔講得某啲粉響呢件事上特別黑心
原來唔討論謝太有幾錯而討論單野引申出黎既某啲粉特別黑心既現象
就係智商低同唔長大
神級logic 兼有品到一個點

原來呢度啲post 唔edit 得
Edit 都見到有時間架啦高能
原來咁就代表有預知能力
最多咪唔出聲畀啲一言堂大學雞贏囉

同埋我而家先知自己係謝太fans
原來對某啲粉反感
張profile pic 有謝太張相就一定係佢啲粉
根據此logic
我又會討論靚容side track concert 又有靚容既樣響profile 我唔是容粉?
已經對人地人身攻擊咁有品架啦
仲要咁神級既推斷能力
咁條友慢慢人身攻擊落去啦

同埋好明顯我無一句係講緊謝太有冇錯
認錯人定點呀
T 字頭個啲關我 _ 事咩

係咁先

仲有,你地話咩美淫fans護航都夠好笑
出面L有人理你地講咩
事實呢單嘢最大結論就係美淫堅係對社會好大影響 ...
Lewis 發表於 2018-2-10 14:44

其實我想講最後個句好耐
唔響度講野又唔會少左條毛
出面無人知無人care 呢度啲人講乜
呢度來來去去咪得個幾條友講野
容不下其他意見講下啲粉既現象
我呢啲唔出聲過主又有乜所謂
趕下趕下得返容粉同T 字頭