返回列表 發帖

[Apr/2018] 阿泓鄧健泓 Music Live Concert 2018

演出名稱:      阿泓鄧健泓 Music Live Concert 2018
演出日期:      2018年4月29日 (星期日)
演出名稱:      晚上八時十五分
演出地點:      麥花臣場館
票價:            HK$580 / HK$480

580 CLS

我第一下以為係西九開
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

好似作品展
love wins!

阿琴,阿泓?
D歌手拎左一次商台冠軍就j成世

580 CLS

我第一下以為係西九開
hinz 發表於 2018-2-10 14:54

西九龍中心一樓大堂開如果都要280都幾貴

都係走唔甩朋友二號啦

宜家真喺咩人都可以開show,除了英皇果堆霉星

原來已經43歲

阿琴,阿泓?
D歌手拎左一次商台冠軍就j成世
mychart- 發表於 2018-2-10 17:20

佢幾時有J過
BTW 佢都拎過新力軍男歌手銀獎既 算唔差啦 o個年金獎仲要係周杰倫咁勁

直上真係好正

如果搵stephen做嘉賓都有小小興趣嘅

佢最輝煌喺第二隻碟,朋友二號,賣到金唱片

阿琴當年其實都有十大ap,不過佢當時同金牌完左合約,結果當然得個桔啦

阿泓 鄧健泓Music Live Concert 2018
VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 / 微信支付
尊享優先訂票服務

演出日期:       2018年4月29日
票價:           HK$580 / HK$480
演出地點:    旺角麥花臣場館
演出時間:    晚上8時15分
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)

(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)

580sell280
480sell180
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

點解poster上面冇 "恍如隔世" 。。

580sell280
480sell180
hinz 發表於 2018-4-26 08:08

真正跳樓霏

真正跳樓霏
Frankiekiekie 發表於 2018-4-29 13:29

佢好似病左添~ 希望能順利完成
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

最後買咗 $180 入場 目測都有7-8成入座率, 算係咁~~

大約 20:45 開始, 23:00 前完場

01 那年。某日
02 恍如隔世
03 我愛胡思亂想
04 單車王子
05 阿四
06 拍子機
07 Can’t take my eyes off you (英)
08 友情歲月

09 第三類接觸 / 本末倒置 (石詠莉)
10 完全 (石詠莉)

11 守護天使
12 小矮人
13 叫飛機 (with Joey Tang)
14 直上
15 阿琴
16 衛斯理之戀

17 好心好報 (方力申)
18 心寒 (with 方力申)
19 借醉行兇
20 豬骨湯麵
21 酸軟
22 一個鐘之前 / 一個鐘之後
23 朋友二號 (with 林潤明)
24 如果有神
25 好

26 童真夢
27 朋友二號

POSTER有今天需要你
開場又有提今天需要你....

點解唔唱!!!等左呢首歌好耐!

我愛胡思亂想!!!

童年回憶呀

無走光舊相

一個鐘之後超正~! 可惜大部分係一個鐘之前... 不過都好過無