返回列表 發帖
幾時出一集講林美香 同 秦博思
依pair勁sweet
harryharry 發表於 2018-2-23 14:06

係!博士同mandy好sweet同有火花,馬貫東同謝芷倫一pair比之前做十仔同靚湯一pair仲夾
呢pair最正係兩個唔同世界嘅人一齊到,仲要女追男,最後個男感動到,男愛個女仲多過女愛個男
其實已經好幾集講佢哋啦

大小姐同送水輝終於一齊

打牌做咗兩集…搞到又好手痕
龔水真心sweet,鬧交根本似兩夫妻耍花槍....家明根本無可能等自摸,出面有隻北,自己對碰,上家明顯13么,加上北尾,佢得水水隻絕章8筒可以食,但佢都唔食
打牌都好好笑,有理由相信點解愛回家會係幾線劇入面最高收視短短幾分鐘.....萬能鍾麻雀都有得旁述,細龍太叫人電腦分析牌,大小姐干擾器,阿清天糊激到豹叔暈低,波比絕版扇,食群姐隻西,龔水派糖,仲有侯賽因想偷我雞同出公海....

熊家一家好有愛<3333
希望下次再去澳門既時候
熊家四位女婿都會一齊去
屮SiU霖屮 發表於 2018-12-27 21:21

大妹---潮偉
二妹---龔燁
細妹---佐治
well.....
第四個係咪靚仔凌凌豬??

安仔---凌凌

龔水終於一齊啦
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
曹總失戀了

我覺得Anita同Bonnie算係新果班後生女當中比較好戲,本來仲有Mandy....
紅衫魚,Venus,農作蜜同垃圾清啲戲真係勁屎-0- 仲要唔係話好靚,農作蜜同Venus都係整容,垃圾清把聲沙過12k$,睇啲牙就知食煙飲酒多
Bonnie個樣有幾分似阿佘,演得好OK,但偏偏唔受捧....之前仲要做果個Venus下把,講到個角色勁衰嚟襯托果個Venus女神角色,神化Venus睇到想嘔-0- 角色討好返又多戲份啲,而家好似又想寫佢走,無啦啦講安仔同美麗一Pair....

威龍潘金蓮的確係個班後生女中最好戲個個
仲好記得day1佢轉入尋寶圖已經覺得佢個朵好岩佢
但係bonnie未算真係話好好 但係同農作蜜比就真係好得多
垃圾清個樣我又覺得ok 蠢下蠢下好可愛
venus就真係算啦 bonnie靚佢好多 不過始終凌凌先係真愛
屮SiU霖屮 發表於 2019-5-22 23:02

威龍潘金蓮真係又正又比較好戲,呢個朵堅正
除咗呢幾個,漏咗仲有Icy同Jenny都係後生女一批,佢兩個都做得好
Jenny估佢唔到,本身唔係靚,但開頭花瓶嚟,連中文名都無,結果愈做愈入屋,直接用珍妮做名。
Icy仲正,戲又OK,Icy同KC竟然襯過Helen同KC!袁生唔識寶,要個八婆都唔要佢,雖然好似係佢飛袁生。

btw 凌凌係屬於安仔架!:)

根叔個角色真係勁乞人憎-0-

波比群姐果2集最正CLS
不過好細心,啲角色同現代match晒
第一世﹕龔燁X水水、大小姐X送水輝、仲有鬼妹仔盈盈扮鬼妹、仲有豹哥扮返西門慶!
有西門慶又有潘金蓮,peter哥扮龜公好似,樊亦敏扮龜婆又似八婆,豪仔去到古代都做返waiter
第二世﹕大小姐扮書僮好可愛!!譚道德扮返老師,幾個上位嘅後生仔扮返學生,鐵面陳去古代都做實Q。
重點係金城安朱凌凌一齊坐,george阿孝又一齊坐,凌凌好勤力,安仔去到古代上堂都要瞓教…
第三世﹕家明扮力宏學長好似,又搵幾個上位後生女扮學生妹
最尾現代群姐唔小心推咗波比落山果下爆笑咗出嚟

諗極都唔明點解第二世唔搵返陳嘉輝做馬文才?!
明明都係同劇.....係就仲大gimmick

最尾笑死
SPNicole 發表於 2019-7-9 22:33

jenny拎住個mini豎琴群姐當咗自己真係清潔工

btw首主題曲真係好求其+唔好聽,可否作過+搵返欣宜唱?
或者豹哥作曲,peter哥填詞,stanley主唱,都係同劇嘅人夠晒慳皮,咁好人才都唔識善用