返回列表 發帖
座位表
pooh1460 發表於 2018-5-14 19:35

本來已經唔想再嘥時間搶,但個座位表好吸引...

個座位表咁靚
睇嚟係真終極加場
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

retry retry retry

入到去 買唔到780 其他都好順

睇黎加几多場都係唔會買得到

睇黎加几多場都係唔會買得到
lblemon 發表於 2018-5-15 10:33

其實好多人都鍾意湊熱鬧,係都整癱瘓個网,但買到又唔去睇,即刻擺上网放飛

其實好多人都鍾意湊熱鬧,係都整癱瘓個网,但買到又唔去睇,即刻擺上网放飛 ...
乐坛风云 發表於 2018-5-15 10:39

係, 同埋有理冇理,明明2人睇都買4張

同埋我覺得多左散客買搶票程式

原來香港樂壇未死。。。

入到去, 但系統繁忙,請稍後再試

通利話sold out

究竟是什麼人搶晒

離譜!浪費了幾個上午買票也買不到
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

15同17都有放少量$480,不過禁唔到

就算入到 都繁忙 買唔到
風箏斷線...方可飛到很遠:)
放低從前黑暗...完成昨天...等待日出光線=]

通利話sold out

究竟是什麼人搶晒

離譜!浪費了幾個上午買票也買不到 ...
l00540 發表於 2018-5-15 11:45

同感, 几次撲飛加埋用左超過6小時,仍然一張票都買唔到。
以前,CLICK得入時至少買到單丁位,但而家CLICK得入時,一係系統當機15分鐘都買唔到,一係就完售或者有單丁但比其它人HOLD住

想唔放棄都唔得, 以後全力支持美煎 AGA 美肥呢D 新生代算了, 至少買票容易得多。

頭先通利排第一嗰個連$780都買唔到,我排第三10.05買$480已經等28行!

又浪費兩個鐘,好野,慳返!

係咪全廣東廣西湧落黎睇?

香港樂壇咁好景,邊個仲夠膽話樂壇已死?

黃牛幾時死?

頭先通利排第一嗰個連$780都買唔到,我排第三10.05買$480已經等28行!
loyatsze 發表於 2018-5-15 11:54

提早几耐排隊

又浪費兩個鐘,好野,慳返!

係咪全廣東廣西湧落黎睇?

香港樂壇咁好景,邊個仲夠膽話樂壇已死?

黃牛幾 ...
Crooks 發表於 2018-5-15 11:56

喺,你睇下而家自由行幾多?每日關口幾多人流量,過來代購順便睇個演唱會,輕輕鬆鬆過關返歸。再加上而家好似話開通咗高鐵,廣州40分鐘到紅磡,北方過來都唔超過四五個鐘,你話幾咁方便,有得睇唔睇?

喺,你睇下而家自由行幾多?每日關口幾多人流量,過來代購順便睇個演唱會,輕輕鬆鬆過關返歸。再加上 ...
lightupmylight 發表於 2018-5-15 11:59

6月高鐵都未開。

我係英皇就再加兩場,還掂英皇都唔介意大平賣,我覺得好似送禮咁紅館門口賣110蚊一張,開9場都仲得。

我係英皇就再加兩場,還掂英皇都唔介意大平賣,我覺得好似送禮咁紅館門口賣110蚊一張,開9場都仲得。 ...
1d14 發表於 2018-5-15 12:13

其實6月10-13都系張敬軒檔期,睇英皇夠唔夠膽加姐

其實6月10-13都系張敬軒檔期,睇英皇夠唔夠膽加姐
乐坛风云 發表於 2018-5-15 12:44

開多一兩場都唔會買到的了。相信佢今次實際上支持到十場四面台,仲係好多人撲飛

開多一兩場都唔會買到的了。相信佢今次實際上支持到十場四面台,仲係好多人撲飛 ...
lblemon 發表於 2018-5-15 13:03

點解無啦啦咁多人搶,我搶足4次都搶唔到

希望再終極加開多四場
今朝七點到而家都係搶唔到sosad

加開的話,HK permanent residents exclusive pls
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

發生咩事 真係咁多人想睇??

無限retry 真係浪費青春
最多咪唔睇
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

我反而覺得今次retry入網唔難 半個鐘我入咗兩次
就係快速購票嗰關永遠都話系統繁忙過唔到

BTW
280 780售罄 480最後一張
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

喺,你睇下而家自由行幾多?每日關口幾多人流量,過來代購順便睇個演唱會,輕輕鬆鬆過關返歸。再加上 ...
lightupmylight 發表於 2018-5-15 11:59

40分鐘?係咪冇睇報紙

我反而覺得今次retry入網唔難 半個鐘我入咗兩次
就係快速購票嗰關永遠都話系統繁忙過唔到

BTW
280 780售罄 ...
JayantL 發表於 2018-5-15 14:37

其實係因為down左機先至入到咋!

唔知會唔會學送禮咁
開個終極尾場全場座位公開發售呢

回復 567# lblemon

早三粒鐘,排第十嗰個已經買唔到...

見到張敬軒爆到咁,齊齊大跌眼鏡,同上年皇上皇后演唱會反應差咁遠。
同時,都估唔到竟然古巨基竟然係香港都唔賣得。

唔知會唔會學送禮咁
開個終極尾場全場座位公開發售呢
JayantL 發表於 2018-5-15 15:47

呢個座位表已經同送禮上次個差唔多喇,上次送禮尾場賣得好慢,開場前幾日尾場仲不斷放飛,唔知邊個閑日仲放埋綠區D行出黎。送禮個次好容易入,刷十幾分鐘就入到。

見到張敬軒爆到咁,齊齊大跌眼鏡,同上年皇上皇后演唱會反應差咁遠。
同時,都估唔到竟然古巨基竟然係香港 ...
1d14 發表於 2018-5-15 16:01

古sir尾場都一票難求,頭幾場就真係差
【This is MC】澳門見

古巨基唔爆姐,唔算滯,平飛聽聞都唔係減得多

呢個座位表已經同送禮上次個差唔多喇,上次送禮尾場賣得好慢,開場前幾日尾場仲不斷放飛,唔知邊個閑 ...
lightupmylight 發表於 2018-5-15 16:53

送禮嗰次座位表780多好多

回復  lblemon

早三粒鐘,排第十嗰個已經買唔到...
loyatsze 發表於 2018-5-15 15:52

你排邊間tom lee?我0830排將軍澳都有

你排邊間tom lee?我0830排將軍澳都有
ksquare 發表於 2018-5-15 20:35

西寶城,排十一打後嗰D九點後先黎嘅

張敬軒都可以開六場四面臺,早兩年楊千嬅都只喺得七場四面臺,仲喺唔爆個種喺咪又一次證明張敬軒嘅天王地位上升到另一個檔次

浪费我时间同感情 垃圾蛋公c! 搞埋d饥饿营销!开多几场会死?

最搞笑系d 780永远卖唔到,咁快就卖晒,边x个食晒d飞??

上年打算睇但易弯娜好赶客决定等个人演唱会在算,我妹去咗话好多人入场其实为睇美轩,我就觉得张敬轩自己开个人演唱会反应肯定更好。。

張敬軒都可以開六場四面臺,早兩年楊千嬅都只喺得七場四面臺,仲喺唔爆個種喺咪又一次證明張敬軒嘅 ...
lightupmylight 發表於 2018-5-15 20:52

00後出道no.1係冇問題嘅

覺得易灣拿好趕客既真係好冇taste

張敬軒都可以開六場四面臺,早兩年楊千嬅都只喺得七場四面臺,仲喺唔爆個種喺咪又一次證明張敬軒嘅 ...
lightupmylight 發表於 2018-5-15 20:52

你可以咁講
但都好多因素
始終佢無得大陸巡迴
上面班人要睇就一定要黎香港,呢度已經搶多好多飛
當然見到佢爆都開心,起碼樂壇有起色
今次佢做得好好睇睇既
將來大把世界

其實放飛group已經有唔少原價+極少手續費放飛
我諗演唱會前應該唔少正價執到
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

覺得易灣拿好趕客既真係好冇taste
lemontea1069 發表於 2018-5-16 00:12

今次開6場已經證明ivana對街客/普通大眾黎講係趕客 Sad
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

今次開6場已經證明ivana對街客/普通大眾黎講係趕客 Sad
fifty1205 發表於 2018-5-16 00:58

不過上次live in passion其實開得3場都有d特價飛

其實放飛group已經有唔少原價+極少手續費放飛
我諗演唱會前應該唔少正價執到 ...
fifty1205 發表於 2018-5-16 00:57

我朋友尋日500蚊買左一張480