返回列表 發帖
係。encore既都係環球時代作品,我諗都
eason 發表於 2018-6-20 00:08

我覺得唔洗太擔心
    李克勤演唱會既live product都算幾齊歌啦

原來美淫去左睇溫碧霞

我覺得唔洗太擔心
    李克勤演唱會既live product都算幾齊歌啦
wewa1001 發表於 2018-6-20 00:18

希望英皇同環球都識做啦

下次十場不是夢
lemontea1069 發表於 2018-6-20 00:14

今年會唔會已經係佢人氣嘅高峰
唔好唔記得佢其實係冇 hit 歌
但你亦都可以話佢冇 hit 歌都開到六場其實仲犀利

原來美淫去左睇溫碧霞
abcxyz302006 發表於 2018-6-20 00:18

應該本身有請美淫做嘉賓

但見到淫妻呢排派歌同天后打對台,就即刻婉拒

我先唔信一早預左最後兩場都同嘉賓

何解春秋咁多人鐘意,塵埃又咁多人會識
明明不吐不快高質又襟聽咁多

btw下次愛你之前都唱得麻麻,未開聲
水part同預言書最正
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

boyz 會開show, 由軒把口confirm
lemontea1069 發表於 2018-6-19 23:12

真係架??!!

真係架??!!
mcjam 發表於 2018-6-20 00:22

一定有得睇斌女曬肌

到時會叫佢除褲,再上前摸佢

應該本身有請美淫做嘉賓

但見到淫妻呢排派歌同天后打對台,就即刻婉拒

我先唔信一早預左 ...
Lewis 發表於 2018-6-20 00:20

今場請Boyz
係早有預謀地谷Boyz成軍N週年演唱會
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

btw下次愛你之前都唱得麻麻, ...
hehe 發表於 2018-6-20 00:21

我覺得佢根本唔鍾意《春秋》同其他 no. 11 時期嘅歌,因為佢嗰期應該最冇creative control,唱嚟唱去都係啲頗普通嘅情歌
偏偏佢啲 fans 最鍾意,佢應該好無奈

春秋佢自己都話唔明大家點解咁鍾意
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

成個show舞台燈光機關其實都好高質下
唔明點解之前有人話hea

小道消息: 聽聞,今晚原本真係請左朱咪咪做嘉賓,應該佢唔知有咩事臨時甩底,所以臨時拉boyz上去做多次嘉賓
唔知真定假

我好鍾意春秋
【This is MC】澳門見

春秋佢都自己話唔明大家點解咁鍾意
hinz 發表於 2018-6-20 00:26

好簡單 夠慘夠狗血 又show到唱功

今場請Boyz
係早有預謀地谷Boyz成軍N週年演唱會
l00540 發表於 2018-6-20 00:24

死啦, 我淨係識佢地3首歌, 一首唱一粒鐘啊LALA世界, 跟蹤你, 死性不改, 最多仲有首GIRLS, 男生圍
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

食啦, 我淨係識佢地3首歌, 一首唱一粒鐘啊LALA世界, 跟蹤你, 死性不改, 最多仲有首GIRLS, 男生圍 ...
oreo 發表於 2018-6-20 00:30

3個嘉賓,翻唱12首,4-5首非hit song,完成

https://www.youtube.com/watch?v=NxCxyVUTiN8

美千出黎個時d叫聲同當年YY起水瓶座音樂一樣咁震撼

btw下次愛你之前都唱得麻麻, ...
hehe 發表於 2018-6-20 00:21

春秋我都好鍾意。不過如果塵埃落定不吐不快二選一,我都會揀不吐不快。

始終仲未推到隱形人既完美live出黎

死啦, 我淨係識佢地3首歌, 一首唱一粒鐘啊LALA世界, 跟蹤你, 死性不改, 最多仲有首GIRLS, 男生圍 ...
oreo 發表於 2018-6-20 00:30

仲有一堆賀年歌
邀請Isabella/ Hins/ Twins合唱

回復 1318# oreo

好想聽小斌女唱HO HEY HO同即使分手不要太悲哀

誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

回復  oreo

好想聽小斌女唱HO HEY HO同即使分手不要太悲哀
8283 發表於 2018-6-20 00:48

希望兩位偶像派練好歌先獻技, 到時比SURPRISE大家
至於我最喜愛既4餅再見啦繼續不和啦
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

覺得佢由love and living開始迷失
到轉會先叫搵得返自己
但佢而家走火入魔既程度冇可能做返最初果個張敬軒
自家作品仲會有?
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

好想HIN再作歌....佢唔作歌比我地聽好可惜
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

小道消息: 聽聞,今晚原本真係請左朱咪咪做嘉賓,應該佢唔知有咩事臨時甩底,所以臨時拉boyz上去做多次嘉賓 ...
膠膠 發表於 2018-6-20 00:27

請mimi姐合唱《信者得愛》?

覺得佢由love and living開始迷失
到轉會先叫搵得返自己
但佢而家走火入魔既程度冇可能做返最初果個張敬軒
...
hehe 發表於 2018-6-20 00:51

佢真係算搵返自己咩?
佢依家嘅歌路係乜?勵志歌+懷舊歌?
其實佢真係應該轉型做後期哥哥嗰隻 style,就算唔討好都畀人知佢知自己做緊乜(好似呢個演唱會咁)

球記年代,錄起嗰十幾廿首歌
又有無軒仔自家唱作呢?

希望早些重光

3個嘉賓,翻唱12首,4-5首非hit song,完成
lemontea1069 發表於 2018-6-20 00:31

其實佢地都幾多高汁side track, 期待~~

仲有一堆賀年歌
邀請Isabella/ Hins/ Twins合唱
l00540 發表於 2018-6-20 00:46

賀年歌都拎出黎
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

佢真係算搵返自己咩?
佢依家嘅歌路係乜?勵志歌+懷舊歌?
其實佢真係應該轉型做後期哥哥嗰隻 style,就 ...
just11256 發表於 2018-6-20 00:55

佢無可能行哥哥路線

BOYZ開SHOW軒姐去做嘉賓又可以炒熱多次話題

BOYZ開SHOW軒姐去做嘉賓又可以炒熱多次話題
gooloo 發表於 2018-6-20 01:26

誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

Boyz整左個DLLM燈牌好正
「微笑之中 接受還未有 答案。」

又《不吐不快》(首場)、又《塵埃落定》⋯
仲要環球時代都未唱過⋯

希望球記高枱貴手 ...
l00540 發表於 2018-6-20 00:11

李克勤都出到軒仔一定得
    李克勤上次演唱會啲英皇歌好似五首內

成個show舞台燈光機關其實都好高質下
唔明點解之前有人話hea
721AXA 發表於 2018-6-20 00:27

開頭上網睇相係覺得有啲hea同埋上次基仔舞台效果咁正,但現場睇覺得好高質

原來唔係宣布boy'z開演唱會,係美軒自己覺得佢地應該開
空歡喜一場....

空歡喜一場....
mcjam 發表於 2018-6-20 01:47

no
佢地落台後軒話黎緊佢地會開

空歡喜一場....
mcjam 發表於 2018-6-20 01:47 AM

起碼開咗個頭
加上楊生點頭
應該唔會走數
距哋可以開到兩場麥花臣呀
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

no
佢地落台後軒話黎緊佢地會開
lemontea1069 發表於 2018-6-20 02:03

Thanks for your info
兩場麥花臣都好啊, 點都衰唔過EK同FF既~

張敬軒真係一個好聽歌迷意見同好錫fans嘅歌手
就因為fans呻咗幾句
開頭嗰段降兩度
練曬發音 排曬舞都照cut
我諗冇一個歌手會同佢一樣咁聽fans話

而且呢個show
從開頭嘅負皮 到第六場結束
睇住個口碑因為佢成個團隊一場又一場嘅改善而提高
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

如果開part 2 希望可以跟inside out咁樣一個角色一part
HeithWong 發表於 2018-6-20 00:17

Part 2 如果開一定死都要撲尾場飛

今次算喺一個高質演唱會,但如果要同2014那個比較,真係上次個會好睇

張敬軒真係一個好聽歌迷意見同好錫fans嘅歌手
就因為fans呻咗幾句
開頭嗰段降兩度
練曬發音 排曬舞都照cut
...
JayantL 發表於 2018-6-20 03:28

人妖個part佢練左咁耐 d fans係討論區ig鬧到佢發瘟
佢都可以咁大量 話cut就cut 真心佢呢個level ge歌手有幾多個會咁
除左人妖part 同埋15號個場d歌太少同嘉賓之外
覺得佢如果佢可以快d入到狀態 歌詞可以熟多少少
咁就真係無敵啦 呢次都已經set左一個好高ge standard
加油呀軒仔!

今次算喺一個高質演唱會,但如果要同2014那個比較,真係上次個會好睇
乐坛风云 發表於 2018-6-20 07:52

各有所好...   舞台效果/選歌方面 我選今次....

好想聽襯呀!單身都可以更自信的做人

今年會唔會已經係佢人氣嘅高峰
唔好唔記得佢其實係冇 hit 歌
但你亦都可以話佢冇 hit 歌都開到六場其實 ...
just11256 發表於 2018-6-20 00:20

有D野係累積落黎的

人妖個part佢練左咁耐 d fans係討論區ig鬧到佢發瘟
佢都可以咁大量 話cut就cut 真心佢呢個level ge歌手有 ...
janice001 發表於 2018-6-20 08:46

以後唔想見到降兩度喺紅館出現

佢軒動心弦果次頭場唱左京華春夢果D 超老餅歌, 都劣評如潮, 佢都大手CUT 左, 美軒向來係接受善意合理批評既

請mimi姐合唱《信者得愛》?
l00540 發表於 2018-6-20 00:54

相信朱咪咪係唱到, 佢係少數可以CARRY 到而家D歌既老歌手