返回列表 發帖
login最後三分鐘終於load到
好似係4+2唔係六連
JayantL 發表於 2018-3-27 11:24

唔係六連既話, 佢之前會彈個WARNING 比你先的

唔係六連既話, 佢之前會彈個WARNING 比你先的
lblemon 發表於 2018-3-27 11:25

係wor
眼大睇過
睇咗段變行
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 15 冠軍歌:Kiri T - 至少做一件離譜的事

有frd排緊,條龍淨係郁過10個人

係咪又死SER, 冇理由12點都仲有連位架喎

回復 254# lblemon

依家仲買到嗎?我入咗兩個鐘都未入到⋯⋯

網站系埋又改啊?入左去,一直加唔到,一路顯示:請稍候。。。
為左照顧排隊的人?

10:37買到4張480 正

成朝都入唔到個網

係咪又死SER, 冇理由12點都仲有連位架喎
lblemon 發表於 2018-3-27 11:59

我懷疑係
冇理由仲有咁多連位
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 15 冠軍歌:Kiri T - 至少做一件離譜的事

死到而家都未入到去

賣晒了。

賣晒了。
lblemon 發表於 2018-3-27 13:18

嚴格黎講仲有3張
【This is MC】澳門見

嚴格黎講仲有3張
lemontea1069 發表於 2018-3-27 13:26

6.15 780*1
6.17 780*1 280*1

等加場或等新貨上架啦

等加場或等新貨上架啦
lblemon 發表於 2018-3-27 13:36

應該係hin最賣得既一次
5場有望

5場有望
lemontea1069 發表於 2018-3-27 13:55

支持者開始累積了啊

5場有望
lemontea1069 發表於 2018-3-27 13:55

佢好多廣東fans唔知佢以後仲有冇機開大陸tour
今次趁端午假期過曬嚟睇

你地話賣晒我都入唔到個網

一度懷疑緊個wifi腎咗
love wins!

大家唔好放棄, 可能會將黑位推出黎賣的

seems game over............

等加場啦
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

建議實行實名制購票,入場

其實英皇呢種賣飛方式係賣到最多ge飛 但係d黃牛都會受益埋
市場操作真係好賤

市場操作真係好賤 ...
janice001 發表於 2018-3-27 15:07

可否解說一下?

市場操作真係好賤 ...
janice001 發表於 2018-3-27 15:07

唔只英皇 係間間公司都係咁
公司同高層梗係搵錢行先 理得歌迷買唔買到飛 最緊要最後都有人入場就得

唔只英皇 係間間公司都係咁
公司同高層梗係搵錢行先 理得歌迷買唔買到飛 最緊要最後都有人入場就得 ...
721AXA 發表於 2018-3-27 15:11

香港真係搵錢大哂 唔理人死活 唉

個場黑到咁都知英皇cs

個人覺得能夠係紅館開到5場四面台,先有資格話自己係天王天后,新一代歌手得謝安琪係2009年達標,最接近已經係張敬軒(2009年4場四面台)、鄧紫棋(2013年5場三面台)、衛蘭(2007年4場三面台)。

個人覺得能夠係紅館開到5場四面台,先有資格話自己係天王天后,仲未有新一代歌手達標,最接近已經係張敬軒 ...
1d14 發表於 2018-3-27 15:22

係我心目中霏霏係天后

個人覺得能夠係紅館開到5場四面台,先有資格話自己係天王天后,新一代歌手得謝安琪係2009年達標,最接近已 ...

謝安琪好似三面台? 計埋少過5場四面台,一樣唔達標

一票不剩了

一票不剩了
lblemon 發表於 2018-3-27 15:32

啲單丁位都無哂

啲單丁位都無哂
帥小寶` 發表於 2018-3-27 15:32

比d掌聲英皇

謝安琪好似三面台? 計埋少過5場四面台,一樣唔達標
lblemon 發表於 2018-3-27 15:30

2009年開7場三面台,應該同5場四面台差唔多?

個人覺得能夠係紅館開到5場四面台,先有資格話自己係天王天后,新一代歌手得謝安琪係2009年達標,最接近已 ...

Janice 2007係 4面台

2009年開7場三面台,應該同5場四面台差唔多?
1d14 發表於 2018-3-27 15:41

三面台7場= 8000 X 7 = 56000
四面台5場= 12500 X 5 = 62500

比d掌聲英皇
janice001 發表於 2018-3-27 15:34

上次張敬軒X王菀之都賣得好慢,今次淨係張敬軒就搶得咁犀利,覺得王菀之好慘。

上次張敬軒X王菀之都賣得好慢,今次淨係張敬軒就搶得咁犀利,覺得王菀之好慘。 ...
1d14 發表於 2018-3-27 16:51

個陣已經覺得好多人都係純粹為左睇張生

帥小寶` 發表於 2018-3-27 16:56

呢個世代好多10年前有金曲嘅實力派都翻紅,陳柏宇、衛蘭、張敬軒齊齊都可以dup幾年再上位;側田上年即使最男十強不入,紅館都好快爆+重入男歌手三甲;衛蘭漁人得利唔小心攞到女金+至尊碟+紅館快爆;連吳浩康都有首《較早前錄影》入新城十大。不過,呢D人都係有實力有唱功,而且本身有幾穩嘅base。

帥小寶` 發表於 2018-3-27 16:56

美之尾場自己都係咁樣講啦

美之尾場自己都係咁樣講啦
lblemon 發表於 2018-3-27 17:03

好愛之之

聽聞明天宣布加場

好愛之之
帥小寶` 發表於 2018-3-27 17:04

上次teeter totter 美之表現好過美軒好多

聽聞明天宣布加場
lblemon 發表於 2018-3-27 17:07

唔好咁快喇...呢排撲到個人傻傻地喇

lblemon 發表於 27/3/2018 17:08
其實上次個show擺明美之係主角啦
睇下d 選曲就知

好彩有人幫手買內部飛
唔洗爭餐死

其實上次個show擺明美之係主角啦
睇下d 選曲就知
kwanie 發表於 2018-3-27 17:42

但無論選曲如何軒仔既部份都幾悶

lblemon 發表於 2018-3-27 17:08

美之上次病咗我都覺得佢唱得好過美軒好多

但無論選曲如何軒仔既部份都幾悶
kanxd 發表於 27/3/2018 18:08
淨係推晒佢d首本名曲出黎乜都唔改就咁唱梗係悶lol