返回列表 發帖
Dahlia 2揀既歌全部係黃偉文作詞, 包括絕同好心分手
另一隻碟係新歌, Mac Chew負責

電量不足. 請更換電池

電量不足. 請更換電池
阻住 發表於 2018-3-26 10:11 PM

咩料?
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

貴票太少公售了

走硬數...
Facebook live話唱首side track 都揀首風起了就知咩事喇
hin0526 發表於 2018-3-26 21:45

咁風起了佢都好少唱嘅
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

BTW
我都知櫻花樹下一定要唱
但可唔可以唔唱酷愛 My Way 斷點呢啲
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

幫手問下佢,係翻唱D女歌手D歌多,還是唱翻佢自己D歌多呀?而且唱唔唱 美蘭 首心亂如麻?我記得佢好多年 ...
Kenny 發表於 2018-3-26 13:11

佢咪話左係張敬軒x降兩度,可能一半一半掛

自己歌佢話會唱兩本書同埋塵埃落定

翻唱歌可能會唱Dahlia 2入面d歌,見到隻碟先知咩歌喔
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

唱一次披星戴月就心滿意足
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

唱一次披星戴月就心滿意足
帥小寶` 發表於 2018-3-26 23:42

佢上次fb live唱過

Dahlia 2揀既歌全部係黃偉文作詞, 包括絕同好心分手
另一隻碟係新歌, Mac Chew負責 ...
阻住 發表於 2018-3-26 22:07

肥佬y真係好大勢力,個個歌手都買佢怕

佢上次fb live唱過
cathay1996 發表於 2018-3-27 00:28

想聽紅館live
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

入唔到

點解我明明入咗
兩分鐘就彈我出來

買到了 開心

買到了 開心
帥小寶` 發表於 2018-3-27 10:08

53分入到
兩分鐘keep住click都彈 喊
而家入唔返去

53分入到
兩分鐘keep住click都彈 喊
而家入唔返去
JayantL 發表於 2018-3-27 10:11

Same here

retry retry retry

仲難入過千嬅

仲難入過千嬅
JayantL 發表於 2018-3-27 10:22

一係入到 一係入唔到 咁都有得比

一係入到 一係入唔到 咁都有得比
kingsfacheung 發表於 2018-3-27 10:26

千嬅上次我都入到
不過上次超時俾人彈
呢次冇超都彈

仲難入過千嬅
JayantL 發表於 2018-3-27 10:22

開售半小時, CM 軍團得一個買到

我都買到兩張 17號 280

有冇人入到幫手買四連or五
無言感激

無言感激
JayantL 發表於 2018-3-27 10:32

等宣布加場好過啦

等宣布加場好過啦
uponand 發表於 2018-3-27 10:33

佢要加後面我先得閒睇到
加15前面都冇用

佢要加後面我先得閒睇到
加15前面都冇用
JayantL 發表於 2018-3-27 10:36

18號端午節應該會加掛

無言感激
JayantL 發表於 2018-3-27 10:32

首日限售六張, 你叫人幫手買四,五連...

首日限售六張, 你叫人幫手買四,五連...
lblemon 發表於 2018-3-27 10:40

所以我已經冇叫六連XD
最多我唔睇俾我啲fd睇 我等澳門tour

所以我已經冇叫六連XD
最多我唔睇俾我啲fd睇 我等澳門tour
JayantL 發表於 2018-3-27 10:41

反而澳門會易買D 卦

反而澳門會易買D 卦
lblemon 發表於 2018-3-27 10:41

上次軒之澳門入座連五成都冇
山頂全部吉
連五月天都賣唔曬
不過澳門除咗學友做四面台 其他人都係三

lblemon 發表於 2018-3-27 10:29

我買到4張
【This is MC】澳門見

有冇入到嘅報道下而家銷情

到只餘單丁位時, 我諗應該入到.

利申: 想買單丁

lblemon 發表於 2018-3-27 10:29

買到+1

上次軒之澳門入座連五成都冇
山頂全部吉
連五月天都賣唔曬
不過澳門除咗學友做四面台 其他人都係三 ...
JayantL 發表於 2018-3-27 10:43
祖兒克勤第一次澳門都係4面

究竟城網要點入
次次都唔同rules
說好的30分鐘browsing session同5分鐘timeout value
聽曬佢話都彈我出來
仲要尋晚試過冇事

祖兒克勤第一次澳門都係4面
royloyloy 發表於 2018-3-27 10:51

冇睇第一次
就知道上年係三面

自從2016年之後多咗唔少大陸牛搶飛,就開始難買飛。以前買飛都喺十幾分鐘之後好順暢

自從2016年之後多咗唔少大陸牛搶飛,就開始難買飛。以前買飛都喺十幾分鐘之後好順暢 ...
lightupmylight 發表於 2018-3-27 10:53

睇淘寶就知
280賣480人仔
仲要係未公售就賣緊公售飛

入到, 全部只餘少量, 個網慢到 LOAD 唔到座位出黎

lblemon 發表於 2018-3-27 10:57

個人覺得好大機會一前一後加兩場,可能到時候D sponsor派唔完,就會買到飛。

個人覺得好大機會一前一後加兩場,可能到時候D sponsor派唔完,就會買到飛。 ...
1d14 發表於 2018-3-27 11:02

當然啦. 軒仔呢一代歌手始終唔會好似SAMMI EASON 呢D 無論開多少場都爆, 軒仔D 內部應該漸漸浮返上水面

一樣

一樣 想買多場都買唔到

一樣
JayantL 發表於 2018-3-27 11:05

相信已經死左SER

入左幾次,加唔到,一直顯示:請稍候。。。

相信已經死左SER
lblemon 發表於 2018-3-27 11:08

電腦入唔到
app入到 但係一揀票價就轉圈無限load

買到尾場六連480!!!!!!!!!

買到尾場六連480!!!!!!!!!
JayantL 發表於 2018-3-27 11:15

恭喜

恭喜
lblemon 發表於 2018-3-27 11:19

login最後三分鐘終於load到
好似係4+2唔係六連