返回列表 發帖
login最後三分鐘終於load到
好似係4+2唔係六連
JayantL 發表於 2018-3-27 11:24

唔係六連既話, 佢之前會彈個WARNING 比你先的

唔係六連既話, 佢之前會彈個WARNING 比你先的
lblemon 發表於 2018-3-27 11:25

係wor
眼大睇過
睇咗段變行
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

有frd排緊,條龍淨係郁過10個人

係咪又死SER, 冇理由12點都仲有連位架喎

回復 254# lblemon

依家仲買到嗎?我入咗兩個鐘都未入到⋯⋯

網站系埋又改啊?入左去,一直加唔到,一路顯示:請稍候。。。
為左照顧排隊的人?

10:37買到4張480 正

成朝都入唔到個網

係咪又死SER, 冇理由12點都仲有連位架喎
lblemon 發表於 2018-3-27 11:59

我懷疑係
冇理由仲有咁多連位
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

死到而家都未入到去

賣晒了。

賣晒了。
lblemon 發表於 2018-3-27 13:18

嚴格黎講仲有3張
【This is MC】澳門見

嚴格黎講仲有3張
lemontea1069 發表於 2018-3-27 13:26

6.15 780*1
6.17 780*1 280*1

等加場或等新貨上架啦

等加場或等新貨上架啦
lblemon 發表於 2018-3-27 13:36

應該係hin最賣得既一次
5場有望

5場有望
lemontea1069 發表於 2018-3-27 13:55

支持者開始累積了啊

5場有望
lemontea1069 發表於 2018-3-27 13:55

佢好多廣東fans唔知佢以後仲有冇機開大陸tour
今次趁端午假期過曬嚟睇

你地話賣晒我都入唔到個網

一度懷疑緊個wifi腎咗
love wins!

大家唔好放棄, 可能會將黑位推出黎賣的

seems game over............

等加場啦
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

建議實行實名制購票,入場

其實英皇呢種賣飛方式係賣到最多ge飛 但係d黃牛都會受益埋
市場操作真係好賤

市場操作真係好賤 ...
janice001 發表於 2018-3-27 15:07

可否解說一下?

市場操作真係好賤 ...
janice001 發表於 2018-3-27 15:07

唔只英皇 係間間公司都係咁
公司同高層梗係搵錢行先 理得歌迷買唔買到飛 最緊要最後都有人入場就得

唔只英皇 係間間公司都係咁
公司同高層梗係搵錢行先 理得歌迷買唔買到飛 最緊要最後都有人入場就得 ...
721AXA 發表於 2018-3-27 15:11

香港真係搵錢大哂 唔理人死活 唉

個場黑到咁都知英皇cs
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

個人覺得能夠係紅館開到5場四面台,先有資格話自己係天王天后,新一代歌手得謝安琪係2009年達標,最接近已經係張敬軒(2009年4場四面台)、鄧紫棋(2013年5場三面台)、衛蘭(2007年4場三面台)。

個人覺得能夠係紅館開到5場四面台,先有資格話自己係天王天后,仲未有新一代歌手達標,最接近已經係張敬軒 ...
1d14 發表於 2018-3-27 15:22

係我心目中霏霏係天后

個人覺得能夠係紅館開到5場四面台,先有資格話自己係天王天后,新一代歌手得謝安琪係2009年達標,最接近已 ...

謝安琪好似三面台? 計埋少過5場四面台,一樣唔達標

一票不剩了

一票不剩了
lblemon 發表於 2018-3-27 15:32

啲單丁位都無哂

啲單丁位都無哂
帥小寶` 發表於 2018-3-27 15:32

比d掌聲英皇

謝安琪好似三面台? 計埋少過5場四面台,一樣唔達標
lblemon 發表於 2018-3-27 15:30

2009年開7場三面台,應該同5場四面台差唔多?

個人覺得能夠係紅館開到5場四面台,先有資格話自己係天王天后,新一代歌手得謝安琪係2009年達標,最接近已 ...

Janice 2007係 4面台

2009年開7場三面台,應該同5場四面台差唔多?
1d14 發表於 2018-3-27 15:41

三面台7場= 8000 X 7 = 56000
四面台5場= 12500 X 5 = 62500

比d掌聲英皇
janice001 發表於 2018-3-27 15:34

上次張敬軒X王菀之都賣得好慢,今次淨係張敬軒就搶得咁犀利,覺得王菀之好慘。

上次張敬軒X王菀之都賣得好慢,今次淨係張敬軒就搶得咁犀利,覺得王菀之好慘。 ...
1d14 發表於 2018-3-27 16:51

個陣已經覺得好多人都係純粹為左睇張生

帥小寶` 發表於 2018-3-27 16:56

呢個世代好多10年前有金曲嘅實力派都翻紅,陳柏宇、衛蘭、張敬軒齊齊都可以dup幾年再上位;側田上年即使最男十強不入,紅館都好快爆+重入男歌手三甲;衛蘭漁人得利唔小心攞到女金+至尊碟+紅館快爆;連吳浩康都有首《較早前錄影》入新城十大。不過,呢D人都係有實力有唱功,而且本身有幾穩嘅base。

帥小寶` 發表於 2018-3-27 16:56

美之尾場自己都係咁樣講啦

美之尾場自己都係咁樣講啦
lblemon 發表於 2018-3-27 17:03

好愛之之

聽聞明天宣布加場

好愛之之
帥小寶` 發表於 2018-3-27 17:04

上次teeter totter 美之表現好過美軒好多

聽聞明天宣布加場
lblemon 發表於 2018-3-27 17:07

唔好咁快喇...呢排撲到個人傻傻地喇

lblemon 發表於 27/3/2018 17:08
其實上次個show擺明美之係主角啦
睇下d 選曲就知

好彩有人幫手買內部飛
唔洗爭餐死

其實上次個show擺明美之係主角啦
睇下d 選曲就知
kwanie 發表於 2018-3-27 17:42

但無論選曲如何軒仔既部份都幾悶

lblemon 發表於 2018-3-27 17:08

美之上次病咗我都覺得佢唱得好過美軒好多

但無論選曲如何軒仔既部份都幾悶
kanxd 發表於 27/3/2018 18:08
淨係推晒佢d首本名曲出黎乜都唔改就咁唱梗係悶lol