返回列表 發帖
咁多黑位 我唔信以張生賣座力可以內部食得曬
JayantL 發表於 2018-5-3 14:19

正如樓上話斎,張敬軒喺天王喔,點會食唔曬

玩左幾轉浪費左咁多時間,兩張飛都買唔到,整定冇緣,等睇過半場都係大陸人 ...
Crooks 發表於 2018-5-3 14:37

你太睇少大陸人喇,何止半場啊,直投三分之二都喺喇,睇下羅湖關口一日幾多人流量

玩左幾轉浪費左咁多時間,兩張飛都買唔到,整定冇緣,等睇過半場都係大陸人 ...
Crooks 發表於 2018-5-3 14:37

我都覺得浪費好多時間,我仲要一張都買唔到

其實睇微博好似佢仲有好多大陸fans買唔到飛
蛋記呢種黑位策略真係隨時仲有得加
不過Gin Lee開23 如果再加應該會係加前啦
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

仲會唔會加
【This is MC】澳門見

其實睇微博好似佢仲有好多大陸fans買唔到飛
蛋記呢種黑位策略真係隨時仲有得加
不過Gin Lee開23 如果再加應 ...
JayantL 發表於 2018-5-3 15:19

買唔到好正常,比你買到嘅話黃牛同啲內部拆家點出貨

再加都已經唔想買,完全比人當儍仔咁玩。其實之前有條友話黃牛係供求問題係講得冇錯,主辦應該將個價set返高兩倍,窮人根本唔配睇演唱會

仲會唔會加
lemontea1069 發表於 2018-5-3 15:25

最好前面加兩場

其實有無機開騷前兩個禮拜前周街蟹貨無人要,好似依家五月天咁...

最好前面加兩場

其實有無機開騷前兩個禮拜前周街蟹貨無人要,好似依家五月天咁... ...
阻住 發表於 2018-5-3 21:11

機會唔大

我覺得五月天係因為場地同坐位太多先會燶
加上軒係大陸無得開,d大陸人要睇就一定要到hk
所以燶飛gay會好細

11-19?????
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

11-19?????
JayantL 發表於 2018-5-4 14:11

搭臺日期都計埋落去

感覺會再加場

搭臺日期都計埋落去
lightupmylight 發表於 2018-5-4 14:41

但15號先開始wor 睇來會繼續加

但15號先開始wor 睇來會繼續加
JayantL 發表於 2018-5-4 15:40

呢個人係咩來頭?11-19 會唔會只係佢嘅工作排期咋,計埋排練時間?
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

呢個人係咩來頭?11-19 會唔會只係佢嘅工作排期咋,計埋排練時間?
uponand 發表於 2018-5-4 17:59

我都唔識上網咁啱見到咋
BTW
8號係搖滾大俠奏尾場 23號係Gin頭場
即使唔係11號就開 11到15號之前可以加嘅檔期其實真係好充裕

前面再加兩場應該OK,再多就真係太趕了。搖滾大俠8號尾場,9號拆臺,10~11號搭臺,12號綵排,13號首場咁就OK啦

送禮9.11尾場,GEM9.14首場,睇黎張敬軒11號頭場都好大可能,期待英皇公佈

11-19?????
JayantL 發表於 2018-5-4 14:11

9場?一定好多吉位

到底真卖得定蛋公司一贯宣传手法,临开show自有分晓

我個人覺得張敬軒頂多前面加1場,開到6場已經maximum,唔信佢會開到8/9場四面台

到底真卖得定蛋公司一贯宣传手法,临开show自有分晓
54320笨 發表於 2018-5-5 18:23

同當時宣傳李克勤嘅手法一樣,但李克勤九場又唔見有咩吉位吖,只不過喺d飛炒唔起,最後大平賣姐

我個人覺得張敬軒頂多前面加1場,開到6場已經maximum,唔信佢會開到8/9場四面台 ...
1d14 發表於 2018-5-5 23:58

開到
不過會有平飛

開到
不過會有平飛
lemontea1069 發表於 2018-5-8 12:01

而家五場都估計可能有,下個月就知道了

而家五場都估計可能有,下個月就知道了
乐坛风云 發表於 2018-5-8 12:45

特價未必, 原價應該有

特價未必, 原價應該有
lemontea1069 發表於 2018-5-8 13:53

同2014比,其實張敬軒嘅人氣同號召力冇乜區別,只不過喺而家紅館多咗好多大陸客黎睇先咁多人搶飛,到時候現場睇下,應該都喺大陸客占一半

同2014比,其實張敬軒嘅人氣同號召力冇乜區別,只不過喺而家紅館多咗好多大陸客黎睇先咁多人搶飛,到時 ...
lightupmylight 發表於 2018-5-8 14:23

2014年時,我家姐我世姪女都無意睇軒仔, 但今年兩個都話想睇.

同2014比,其實張敬軒嘅人氣同號召力冇乜區別,只不過喺而家紅館多咗好多大陸客黎睇先咁多人搶飛,到時 ...
lightupmylight 發表於 2018-5-8 14:23

都唔係架
我覺得而家嘅軒仔利用網上平台宣傳真係用得好好
甚至比以前華納最巔峰嗰期大文豪同shiga都有過之而無不及 真心吸引到好多街客
如果佢出歌都有宣傳拍片咁勤力就真係抵佢賣得好

我覺得今次演唱會咁賣得,除左宣傳做得好之外,
2014 Live in Passion 演唱會積累嘅好口碑都功不可沒,
上Youtube 見到呢個show d 片段好多首歌都過百萬hit rate,仲勁過佢係英皇d 新歌,
我希望今次演唱會現場錄影、到出DVD都有好好嘅質素,
因為真係可以儲到街客,希望英皇落多d 資源係呢方面

睇隔離論壇,有小道消息話6.14 再加一場,唔知係咪真,等官方公佈...

我覺得今次演唱會咁賣得,除左宣傳做得好之外,
2014 Live in Passion 演唱會積累嘅好口碑都功不可沒,
上Y ...
uponand 發表於 2018-5-8 20:36

搖滾大俠唔加場嘅話,前面應該唔止加一場咁少,應該會加兩場。我喺度霖真係再加落去嘅話,d黃牛就好難炒起d飛

會再加呀 加14/6  15號公開發售

^^小琪^^ 發表於 2018-5-10 13:00

應該冇咁多黑位啦卦

^^小琪^^ 發表於 2018-5-10 13:00

13號唔加?英皇今次做咩唔去盡D?

佢幾時講架

佢幾時講架
lemontea1069 發表於 2018-5-10 15:28

未聽講過,今日都12號喇,如果真係15號公售加場,應該都公佈消息喇

未聽講過,今日都12號喇,如果真係15號公售加場,應該都公佈消息喇
lightupmylight 發表於 2018-5-12 11:14

啱啱ig公布咗

張新poster好得人驚下
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

hehe 發表於 2018-5-13 12:48

Ig 第一下見到,打左個突

係咪仲有終極尾場?

hehe 發表於 2018-5-13 12:48

係非常非常非常咁核突

應該會有終極尾場

應該會有終極尾場
lemontea1069 發表於 2018-5-13 19:17

英皇真係好鍾意搞呢味野。初初公佈三場,可以加到七場

poster寫終極頭場
但係蛋記官方ig story話已經係終極加場

好懷疑美軒嘅身體能否應付6場四面台

1d14 發表於 2018-5-13 23:21

甘後生都唔得?甘你叫年過半百個啲點開20+四面台

只係希望買到兩張飛!

poster寫終極頭場
但係蛋記官方ig story話已經係終極加場
JayantL 發表於 2018-5-13 20:08

終極頭場姐 可能仲有終極尾場

1d14 發表於 2018-5-13 23:21

佢連續做26場我和秋天有個約會又唱又跳又演都冇事啦

應該冇咁多黑位啦卦
lblemon 發表於 2018-5-10 13:07

$280全部可以買 $480接近全部可以買 $780就幾乎全黑

$280全部可以買 $480接近全部可以買 $780就幾乎全黑
^^小琪^^ 發表於 2018-5-14 16:17

好丫, 反正唔會睇780

見到張軒係IG回覆一位fans,應該最終就係開六場,
唔會再加了

張軒係真係希望想睇嘅朋友都買到飛,祝大家都順利買到

座位表
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Infinity & Eternity