返回列表 發帖
張軒尋日big big channel 直播話演唱會會唱塵埃落定,
不過唔知邊場,話每場rundown都會有小小唔同

同埋會有嘉賓,其實我只想睇張敬軒同降兩度
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

近年最喜愛的便是《塵埃落定》
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

大家知唔知幾時公售?

張軒尋日big big channel 直播話演唱會會唱塵埃落定,

同埋會 ...
uponand 發表於 2018-3-14 05:15

鍾意溫馨提示多啲
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

大家知唔知幾時公售?
Joseph 發表於 2018-3-14 16:25

3月27日
SAMMI 三米

同埋會 ...

估計又有美之。佢兩個同台真係可以好正。

3月27日
kh23 發表於 2018-3-14 16:51

英皇好忙,既要宣傳張敬軒又要宣傳古巨基

同埋會 ...

塵埃落定理應係十大之選
love wins!

lblemon 發表於 2018-3-14 17:05

但一齊開show嗰陣又咁保守
反而做嘉賓好睇好多
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

lblemon 發表於 2018-3-14 17:05

Big big chanel live講嘉賓唔似佢喎
兩個同台睇得太多啦,下次先啦

應該請GIGI同台合唱《灰姑娘》

升軒仔個key兩度
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

可唔可以請煎煎做嘉賓

我本人 - 大肚霏霏
love wins!

但一齊開show嗰陣又咁保守
反而做嘉賓好睇好多
JayantL 發表於 2018-3-14 20:21

所以都對佢地個teeter totter 失望架

lblemon 發表於 2018-3-15 09:36

極限失望...唱埋D歌....真係救命...

極限失望...唱埋D歌....真係救命...
wewa1001 發表於 2018-3-15 10:11

對叉燒包果種medley极失望

lblemon 發表於 2018-3-15 09:36

佢哋一齊開show嗰陣當咗佢哋自己係諧星咁搞氣氛
但其實我哋想睇佢哋藝術嘅一面咯
[已結束] Jayant Replay Awards 2023

但其實我哋想睇佢哋藝術嘅一面咯 ...
JayantL 發表於 2018-3-15 12:24

真系唔知點解會當諧星咁做,仲要一d都唔好笑悶到爆

但其實我哋想睇佢哋藝術嘅一面咯 ...
JayantL 發表於 2018-3-15 12:24

我估, 佢地申請檔期果時預係賀年檔期黎, 所以個SHOW 的取向係熱鬧

我估, 佢地申請檔期果時預係賀年檔期黎, 所以個SHOW 的取向係熱鬧
lblemon 發表於 2018-3-15 13:48

唔係,一早話想做情人節檔期
不過最後遲咗幾日開啫

唱膠歌係佢哋本身性格都鍾意玩嘢,唔係只得藝術嗰面

唔係,一早話想做情人節檔期
不過最後遲咗幾日開啫

唱膠歌係佢哋本身性格都鍾意玩嘢,唔係只得藝術嗰面 ...
littlek 發表於 2018-3-15 14:03

街客可能覺得搞吓笑熱鬧啲几好
但支持者們真心失望

街客可能覺得搞吓笑熱鬧啲几好
但支持者們真心失望
lblemon 發表於 2018-3-15 14:11

兩邊班死忠好鍾意架

始終睇慣佢哋打打鬧鬧都唔會覺得奇怪

熟佢哋都知道玩膠係佢哋性格

兩邊班死忠好鍾意架

始終睇慣佢哋打打鬧鬧都唔會覺得奇怪

熟佢哋都知道玩膠係佢哋性格 ...
littlek 發表於 2018-3-15 14:25

我都熟佢地, 知佢地係咁, 但唔想難得一次紅館合作都係咁.

有seating plan未

有無美會員有加場小道消息,有無機加到13號?

應該會加一頭一尾兩場
love wins!

微博見到紅館外有黃牛訓街排隊,唔會係排張軒d飛掛,提前兩日咁誇?
聽日有無其他演出開始公售?
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

近排軒仔網上宣傳咁勁,應該輕輕鬆鬆爆曬咁多場

如果我fd買到,我都去睇下

希望個seating plan靚靚仔仔
我要買五連XD

4年前睇過呢條友個演唱會,今次預左會好難買到飛
所以打算放棄了.
而且我唔知佢會唱幾多翻唱歌,還是主打side track?
咁佢究竟係用降兩度的名義開,還是用翻張敬軒名義開呢?
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

同埋會 ...

幫手問下佢,係翻唱D女歌手D歌多,還是唱翻佢自己D歌多呀?而且唱唔唱 美蘭 首心亂如麻?我記得佢好多年前之前係Studio翻唱過的?
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

微博見到紅館外有黃牛訓街排隊,唔會係排張軒d飛掛,提前兩日咁誇?
聽日有無其他演出開始公售? ...
uponand 發表於 2018-3-25 19:43

五月天29

明天公售了, 緊張

一張中價票應該買到掛

開售日期: 2018年3月27日 上午10時

* 售票首天每人每次限購票6張

等seating plan
買五連 好驚買唔到

我只需要3張 係3張

等seating plan
買五連 好驚買唔到
JayantL 發表於 2018-3-26 16:47

可以考慮買2+3
五連一來難買, 就算買到都成日去到好後

好彩優先打到電話上去,聽日大家加油
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Infinity & Eternity

pooh1460 發表於 2018-3-26 19:07

黑到痴左線

CLS
張敬軒自己宣傳又話唔會黑洞 唔會__位

三面台四面台鑽石台見得多
呢位歌手開半面台
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

果然蛋記啲騷都係咁
為咗加場 一開始一定係黑洞seating plan

走數王

特登講唔會黑洞結果仲黑過Live in Passion, 真係服咗美軒

其實話會唱隱形人病況等side track會唔會走埋數

係咪kkbox本身有得賣 = =

特登講唔會黑洞結果仲黑過Live in Passion, 真係服咗美軒

其實話會唱隱形人病況等side track會 ...
阻住 發表於 2018-3-26 20:30

走硬數...
Facebook live話唱首side track 都揀首風起了就知咩事喇

會唱預言書
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

美軒話今日見到個黑洞座位表都打左個突WOR

美軒話今日見到個黑洞座位表都打左個突WOR
阻住 發表於 2018-3-26 09:50 PM

哈哈哈冷笑三聲
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

張軒DAHLIA2 2隻新歌都好趕客......