返回列表 發帖
Sor~我用詞mean咗啲
可能係因為我真係對翻炒dahlia呢個project太失望
JayantL 發表於 2018-4-9 16:52

好難服侍呀你班所謂歌迷,成品根本未出現就話失望,咁你唔滿意咪走囉

Sor~我用詞mean咗啲
可能係因為我真係對翻炒dahlia呢個project太失望
JayantL 發表於 2018-4-9 16:52

算啦 今年佢本身都係出隻廣東碟姐(應該係?)
呢隻翻唱都應該係臨時有演唱會先有既idea. 咪當bonus囉

算啦 今年佢本身都係出隻廣東碟姐(應該係?)
呢隻翻唱都應該係臨時有演唱會先有既idea. 咪當bonus囉{:1_9 ...
721AXA 發表於 2018-4-9 17:14

本身又話三月新碟
結果而家又話6月出dahlia
新碟遙遙無期
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

「KKBOX呈獻:HINSIDEOUT張敬軒演唱會2018 - KKBOX特別場​」優先訂購​

演唱會首3場已火速爆滿﹐現加開6月18日一場!

降兩度獨家加碼環節,只此一場,其他場次絕對不會看到!
KKBOX白金會員優先於4月12-14日訂購門票!
4月16日起可以優先訂購「門票+KKBOX白金帳號」組合!
全城瘋搶!把握機會入場睇降兩度獻技吧!

演出日期:2018/6/18 (一)
演出時間:20:15
演出地點:紅磡香港體育館
演出地址:紅磡灣暢運道9號

開售時間:
門票開售時間(只限KKBOX白金會員):2018/4/12 (四) 上午10點
「門票+KKBOX白金帳號」組合開售時間:2018/4/16 (一) 上午10點

售價:

只限KKBOX白金會員購買:
1) $780門票1張+手續費$20/價格:$800
2) $480門票1張+手續費$20/價格:$500
3) $280門票1張+手續費$20/價格:$300

購買「演唱會門票+KKBOX白金帳號」優惠組合:
1) 「$780門票1張+KKBOX 120天白金帳號(原價$232)」+手續費$20/優惠價格:$900
2) 「$480門票1張+KKBOX 120天白金帳號(原價$232)」+手續費$20/優惠價格:$600
3) 「$280門票1張+KKBOX 120天白金帳號(原價$232)」+手續費$20/優惠價格:$400

每筆訂單限訂五張霏 / 五個優惠組合

見到降兩度獨家加碼環節決定唔訂,等佢再加場或者15號放黑色位

「KKBOX呈獻:HINSIDEOUT張敬軒演唱會2018 - KKBOX特別場​」優先訂購​

演唱會首3場已火速爆滿﹐現加開6 ...
阻住 發表於 2018-4-9 22:14

應該仲有得加
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

演唱會首3場已火速爆滿﹐現加開6 ...
阻住 發表於 2018-4-9 22:14

希望唔好死server
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

又話d新歌準備好哂 唉 佢想點

janice001 發表於 2018-4-9 22:53

又話開會比7首英皇簡,未錄既天才兒童是第二首定第八首都未知

janice001 發表於 2018-4-9 22:53

你作為佢FANS 唔係已經慣左佢既走數MODE啦咩

準備就緒

03分就無晒
不過個system算好順

一分鐘搞掂

小! 仲衰過城網, 20秒內入去已經話冇晒!

好開心,搶到飛,個網站算順暢,至少無死server
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

搶到5張 順過城網幾百倍

如果16號仍買不到, 我會轉到JOOX 泄憤!

搶到5張 順過城網幾百倍
royloyloy 發表於 12/4/2018 10:15
係無限倍
F5掣都無撳過

估計今次放咗好小飛
應該有更多放咗落套票度

估計今次放咗好小飛
應該有更多放咗落套票度
kelvinyu188 發表於 2018-4-12 10:34

睇番個訂單,我諗報名序號代表一張門票,睇其他論壇睇到有人個報名序號係3377 ,即係至少放左3千幾張飛今日預售,

我諗4.16 賣嘅門票+KKBOX會員組合應該會有呢個數,即係至少都有半場飛擺上網賣了

睇番個訂單,我諗報名序號代表一張門票,睇其他論壇睇到有人個報名序號係3377 ,即係至少放左3千幾張飛 ...
uponand 發表於 2018-4-12 10:53

我反而覺得未必可以做準

睇番個訂單,我諗報名序號代表一張門票,睇其他論壇睇到有人個報名序號係3377 ,即係至少放左3千幾張飛 ...
uponand 發表於 2018-4-12 10:53

邊個話一定係0001開始?  可能1字頭是780, 2字頭是480, 3字頭係380... 3377可能係某個票價第377張票

有無人肯放2張

邊個話一定係0001開始?  可能1字頭是780, 2字頭是480, 3字頭係380... 3377可能係某個票價第377張票 ...
lblemon 發表於 2018-4-12 11:04

但係我買780 ,門票序號係9百幾
我都分享下今日買飛嘅經驗,10點前登入,不斷留意時間,我諗快到10:00個幾秒係關鍵,要第一時間刷新到可以買飛嘅頁面,
因為最緊要第一時間hold到飛,之後係有時間填資料、付款,
希望你416順利買到飛

再加頭場啦,相信張敬軒而家嘅叫座力handle到5場四面台紅館

我都分享下今日買飛嘅經驗,10點前登入,不斷留意時間,我諗快到10: ...
uponand 發表於 2018-4-12 11:10

我入到去, 不過LOAD 唔到位.

我都分享下今日買飛嘅經驗,10點前登入,不斷留意時間,我諗快到10: ...
uponand 發表於 2018-4-12 11:10

見到人話台灣kktix賣飛都係要咁樣鬥快
佢個server係可以同時容納過萬人
kkbox啱啱都有喺fb解畫
佢個server咁都冇down都幾犀利
好過城網同AEG太多了
一早知買到/買唔到,好過f5一日得個吉
同埋見kkbox fb都多人話好順

利申:搶唔到

見到人話台灣kktix賣飛都係要咁樣鬥快
佢個server係可以同時容納過萬人
kkbox啱啱都有喺fb解畫
佢個serve ...
littlek 發表於 2018-4-12 11:42
真係鬥快 我直頭倒數10秒ready set go先㩒入去

真係鬥快 我直頭倒數10秒ready set go先㩒入去
royloyloy 發表於 2018-4-12 11:50

因為慣咗城網同aeg嘅廢
kktix咁順反應唔切,技不如人唯有認命
真心kkbox今次做得唔錯
剩係俾香港澳門a/c買,又要港澳地址,已經多咗好多機會

因為慣咗城網同aeg嘅廢
kktix咁順反應唔切,技不如人唯有認命
真心kkbox今次做得唔錯
剩係俾香港 ...
littlek 發表於 2018-4-12 11:59

就係因為要港澳地址,好多內地歌迷都買唔到,我都係托香港嘅朋友幫忙收門票咋

就係因為要港澳地址,好多內地歌迷都買唔到,我都係托香港嘅朋友幫忙收門票咋 ...
uponand 發表於 2018-4-12 12:15

咁香港show香港會員優先都好正常吖, 平時信用卡優先都係咁㗎啦

咁香港show香港會員優先都好正常吖, 平時信用卡優先都係咁㗎啦
littlek 發表於 2018-4-12 12:21

我無話乜,我只係想講其實已經少左好多內地fans搶飛

咁加左果場仲會唔會係城網公售?
【This is MC】澳門見

就係因為要港澳地址,好多內地歌迷都買唔到,我都係托香港嘅朋友幫忙收門票咋 ...
uponand 發表於 2018-4-12 12:15

所以?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

我無話乜,我只係想講其實已經少左好多內地fans搶飛
uponand 發表於 2018-4-12 12:50

但多咗內地嘅黃牛搶飛

lemontea1069 發表於 2018-4-12 15:10

好似規定左一定要架
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

lemontea1069 發表於 2018-4-12 15:10

我覺得未必 佢16號都比非會員去買。

我覺得未必 佢16號都比非會員去買。
hin0526 發表於 2018-4-12 15:48

但係fb 見到話係紅館開一定要有公售喔,唔知有無專業人士科普一下
不過睇張軒頭三場公售嘅情況,我反而覺得416 搶到票機會大d,起碼唔使提早去售票處排隊

但係fb 見到話係紅館開一定要有公售喔,唔知有無專業人士科普一下
不過睇張軒頭三場公售嘅情況,我反而 ...
uponand 發表於 2018-4-12 15:59

其實kktix已經算係公售 無話限住邊個途徑去放飛...

hin0526 發表於 2018-4-12 16:50

kktix一直都係話優先訂購

正常應該會有城網的
【This is MC】澳門見

好似規定左一定要架
sam6a 發表於 2018-4-12 15:40

政府場地一定要最少兩成公售
所以咪有絕望座位表嘅出現

hin0526 發表於 2018-4-12 16:50

公售係規定埋要有得揀位
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

哇,黄伟文小气到呢,咁都有得讲。。。

小! 仲衰過城網, 20秒內入去已經話冇晒!
lblemon 發表於 2018-4-12 10:07

後來網上睇番KKTIX購票攻略,你個時應該係d 票俾其他人hold住(如果唔係自動放棄,KKBOX話有10分鐘俾大家完成payment)
呢個時候要不停刷新睇下有無機會執漏,我見到有人10:20 分先完成交易,所以未顯示soldout 都唔好放棄。

哇,黄伟文小气到呢,咁都有得讲。。。
54320笨 發表於 2018-4-12 23:27

咩事?
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

回復 395# kenny211

过期料,睇上面微博截图。。
   我二家先知。。

又full
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

又幫人買到了

完全忘掉了訂票

後來網上睇番KKTIX購票攻略,你個時應該係d 票俾其他人hold住(如果唔係自動放棄,KKBOX話有10分鐘俾大 ...
uponand 發表於 2018-4-14 07:27

已經有不停刷新