返回列表 發帖
Hinsideout
個名又gay又淫咁
Lewis 發表於 2018-2-25 02:13

軒 - Hin
中間 - Inside
出 - Out
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

真係會唱好多翻唱?
mamakin 發表於 2018-3-2 19:59

如果佢唱好多翻唱
咁同我開concert有咩分別...
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

邊度收風?
盧巧音就明顯系唱垃圾啦
許美靜就不了好嗎
唔知會唔會有美霏首我本人呢 ...
Qmen 發表於 2018-3-9 01:14

好明顯佢係想唱同佢一齊成長d怨婦歌

我由9點打到1215先買到,歡樂滿東華仲多線過佢
pooh1460 發表於 2018-3-8 13:17

買到就得啦

話會唱side track!!!!!
提咗 男孩最痛 病況 隱形人
話呢幾首好好聽
JayantL 發表於 2018-3-7 00:44

估佢唔到
其實佢環球時期真係好多好聽side track

我都打算换JOOX (不過我今日係自己忘了去買)
lblemon 發表於 2018-4-16 13:02

唔好呀
Joox大陸野

回復  1d14 透露好听过d咩他的故事,壮举之类多多声,张敬轩早年好多sidetrack都好正,第二次爱你同雪花抄 ...
54320笨 發表於 2018-4-18 09:08

不過覺得而家既佢未必唱得出am/pm部分歌個感覺