返回列表 發帖
作為忠粉...都覺得佢收780太貴喇!

正!

成個show翻唱女歌手d歌更加好

我期待一下灰姑娘
laukaleung 發表於 2018-2-25 10:03

我都覺得會有灰姑娘..
    訪問話佢唔敢揀憶蓮 阿妹同王菲啲歌

溺愛 呢首我勁鐘意,但從來無人提起,sosad
samxdxd 發表於 2018-3-11 12:51

溺愛真係...完全比人忘記得一乾二淨。
    明明呢首歌仲好聽過披星戴月

其實主觀啲嚟Live in passion算高質(當然cut左pink dahlia嗰part就更加好)
相反 軒動心弦真係悶到訓著
記得嗰次去到廣州睇無限旅程 唱中哂你地想聽嘅不吐不快 隱形人 井
好可惜剩係開左場廣州站就無左...

特登講唔會黑洞結果仲黑過Live in Passion, 真係服咗美軒

其實話會唱隱形人病況等side track會 ...
阻住 發表於 2018-3-26 20:30

走硬數...
Facebook live話唱首side track 都揀首風起了就知咩事喇

聽聞明天宣布加場
lblemon 發表於 2018-3-27 17:07

唔好咁快喇...呢排撲到個人傻傻地喇

最多加一兩場,Gen li 23號
小猫子222016 發表於 2018-3-28 12:03

加到19號 吖堅開唔開得切吖
    就算加多兩場 我估都係一頭一尾

有無人肯放2張

咁加左果場仲會唔會係城網公售?
lemontea1069 發表於 2018-4-12 15:10

我覺得未必 佢16號都比非會員去買。

但係fb 見到話係紅館開一定要有公售喔,唔知有無專業人士科普一下
不過睇張軒頭三場公售嘅情況,我反而 ...
uponand 發表於 2018-4-12 15:59

其實kktix已經算係公售 無話限住邊個途徑去放飛...

已收到kkbox 18號場飛
pooh1460 發表於 2018-5-31 19:24

啲位靚唔靚呀?

收到飛 Row10

作為歌迷 真係越睇越火滾
自己都大把歌唱喇 係都要唱人地歌。

没唱 春秋 不爽
youfuqi 發表於 2018-6-15 01:11

其實春秋都唱過好多次 唔唱都好正常。

跟本個演唱會就好應該分阿樂、阿愁、阿憎、阿驚、阿燥、乒乓 6part
乒乓 (降兩度人妖part)
1.個堆快歌medle ...
Wing1211 發表於 2018-6-15 10:47

如果跟呢個rundown唱 我一定場場睇780!

聽聞今晚係BOYZ做嘉賓wor!

有人話係朱咪咪做尾場嘉賓添