返回列表 發帖
唔知有无第二次爱你同雪花抄

哇,黄伟文小气到呢,咁都有得讲。。。

回復 395# kenny211

过期料,睇上面微博截图。。
   我二家先知。。

回復 408# 1d14 透露好听过d咩他的故事,壮举之类多多声,张敬轩早年好多sidetrack都好正,第二次爱你同雪花抄到依家都仲loop

不過覺得而家既佢未必唱得出am/pm部分歌個感覺
John 發表於 2018-4-25 09:56
嗯。。。
佢近年d唱腔越来越女人,有d顶唔顺,去翻06年余震果时就好。

同意張敬軒唱女人歌陰陽怪氣……
stephybest 發表於 2018-4-30 16:41
我早就讲过尼个问题,希望有人可以提醒下佢,一般d正常男仔会觉得佢咁样好基,不过基无问题,女人唱腔个下就有点儿难顶,我要讲多几句,费时佢唔知。。

ps上面某位天神粉好9烦。。

到底真卖得定蛋公司一贯宣传手法,临开show自有分晓

浪费我时间同感情 垃圾蛋公c! 搞埋d饥饿营销!开多几场会死?

最搞笑系d 780永远卖唔到,咁快就卖晒,边x个食晒d飞??

見到張敬軒爆到咁,齊齊大跌眼鏡,同上年皇上皇后演唱會反應差咁遠。
同時,都估唔到竟然古巨基竟然係香港 ...
1d14 發表於 2018-5-15 16:01

上年打算睇但易弯娜好赶客决定等个人演唱会在算,我妹去咗话好多人入场其实为睇美轩,我就觉得张敬轩自己开个人演唱会反应肯定更好。。

唔係轉彎位39行,已經好好
pooh1460 發表於 2018-5-31 23:44
有得睇算好好

嘉宾唔好再请ivana,x容尼d啦,闷到抽筋,hope请 leo eason淫峰周柏豪lee d。。。

回復 632# JayantL
无可能无嘉宾㗎喔,开咁多场点都会有挂,by the way,点解蛋记唔摄旗下d霉星做下嘉宾呢,签咁多翻黎摆到发霉

回復 635# uponand good希望唱一首就够

人瑞開321Go!個陣都冇呢D
所有野要開第一場之後先知
Jacz 發表於 2018-6-8 00:38
人瑞唔系黑称黎咩,点解千粉咁钟意用。

反ot:会出演唱会dvd吗

貌似呢個時候搵原價飛都有吖
乐坛风云 發表於 2018-6-8 09:22
哇,个时间我0岩

搵到原post,寻日既,无咗啦,晒我时间。

係咪打botox打得太多lol
Wing1211 發表於 2018-6-12 09:48

年纪一到就系咁啦,都成40岁人啦,一定会变样㗎,唔通仲细咩,你唔见陈键锋,后生时块面瘦削又下巴尖尖,而家块面肿到

泰國人妖show?
hehehaha 發表於 2018-6-14 21:34

唔睇了,呕,好彩扑唔到飞,核突当有趣。

祝佢flop到地核啦,chisin,咁样消耗自己储落d本钱,逼fans脱粉路人转黑啰。越来越失望,离我印象个张敬轩越来越远,以后都唔会买佢d嘢

點解你可以咁極端
周圍鬧人?
去親邊度都見到你發癲
你識尊重嗎
重點系人哋又無得罪你
發咩神經 ...
Qmen 發表於 2018-6-14 22:51

佢无得罪我,我自己得罪自己得未,一个支持十几年既歌手变得越来越唔系原来自己支持果个人,失望啰。不过我都无必要同你讲lee d,随便你点睇