返回列表 發帖
尾場朋友揮手
「微笑之中 接受還未有 答案。」

想知rundown

14/6 Rundown:
**** 本內容被作者隱藏 ****
gimmickytik 發表於 2018-6-15 00:49

估唔到咁少歌
仲有dahlia 2竟然只係唱左兩首

有冇人知尾場嘉賓係邊個?

春秋
lemontea1069 發表於 2018-6-16 23:20

仲有my way
係kkbox ig story睇到

仲有hurt so bad

今晚真係boyz 唱死性不改

嘩!估你唔到HIN有冇同KENNY示愛
oreo 發表於 2018-6-17 23:43

我睇kkbox ig 炸 尾場先到我睇

Kenny做嘉賓啲人嗌到好似癡咗線咁...
唔講以為出咗櫃咁
Lewis 發表於 2018-6-18 01:05

應該唱埋眼紅館

上次佢Solo紅館係咪已經2005 Reflections?
kinderpark 發表於 2018-6-18 01:40

好似係

boyz出道到而家係紅館唱佐幾多次死性不改同La la世界?
乐坛风云 發表於 2018-6-18 09:50

每次twins演唱會都有份

我都想要千千

成個concert既嘉賓都好似Let's Begin咁
粒粒巨星,係其中一粒個level另捨特別  ...
Jacz 發表於 2018-6-18 22:03

係咪講緊PH?

一定係張學友
kingsfacheung 發表於 2018-6-18 22:19

定係國貨

聽晚係朱咪咪wor
朋友facebook講嘅 唔知真唔真
721AXA 發表於 2018-6-18 23:15

之前有人話係fifi唔知係咪呢 我想要fifi

Boyz整左個DLLM燈牌好正

又《不吐不快》(首場)、又《塵埃落定》⋯
仲要環球時代都未唱過⋯

希望球記高枱貴手 ...
l00540 發表於 2018-6-20 00:11

李克勤都出到軒仔一定得
    李克勤上次演唱會啲英皇歌好似五首內

成個show舞台燈光機關其實都好高質下
唔明點解之前有人話hea
721AXA 發表於 2018-6-20 00:27

開頭上網睇相係覺得有啲hea同埋上次基仔舞台效果咁正,但現場睇覺得好高質

已經完左演唱會希望佢快啲出埋「缺」個隻碟

分分鐘又係ep...
stephybest 發表於 2018-6-21 14:00

肯出已經好好,好怕佢又走數

佢幾時會唱他的故事
lemontea1069 發表於 2018-6-21 18:14

酷愛演唱會個次之後就冇唱過