返回列表 發帖
個名食得幾好,但係遲左啲咁囉

我又覺得Poster幾型喎 好搶眼

但係可唔可以唔好放降兩度個名 勁唔夾
唔知以為佐丹奴sponsor...

燒雞翼個張仲好玩啲

又莊少榮導演喎
期待度減低了

邊度收風?
盧巧音就明顯系唱垃圾啦
許美靜就不了好嗎
唔知會唔會有美霏首我本人呢 ...
Qmen 發表於 2018-3-9 01:14

佢facebook live講左

好彩優先打到電話上去,聽日大家加油
pooh1460 發表於 2018-3-26 19:07

走數王

其實英皇呢種賣飛方式係賣到最多ge飛 但係d黃牛都會受益埋
市場操作真係好賤 ...
janice001 發表於 2018-3-27 15:07

唔只英皇 係間間公司都係咁
公司同高層梗係搵錢行先 理得歌迷買唔買到飛 最緊要最後都有人入場就得

Sor~我用詞mean咗啲
可能係因為我真係對翻炒dahlia呢個project太失望
JayantL 發表於 2018-4-9 16:52

算啦 今年佢本身都係出隻廣東碟姐(應該係?)
呢隻翻唱都應該係臨時有演唱會先有既idea. 咪當bonus囉

好似幾靚
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實都今時今日黎講算喺普普通通嘅一個舞台喇,Twins,送禮個臺都喺差唔多咁 ...
乐坛风云 發表於 2018-6-13 17:39

Twins個個好落本
送禮個個都唔少機關
係香港黎講 英皇啲show其實production都出名幾好

D吊燈明顯係抄Drake去年巡回演唱會既四面台吊燈. 英皇真係賤到仆街.
hdfb 發表於 2018-6-13 21:43

抄?
安室奈美惠幾年前都用緊呢啲燈啦

個台好似好細,無乜特別咁
Wing1211 發表於 2018-6-14 20:07

唔可以未開show就話冇特別既

好難頂,又英文歌又越南文歌又泰文歌又韓文歌。。。
stephybest 發表於 2018-6-14 20:45

又搞笑?

開頭個look真係重口味。。。。
搞笑留翻網上平台好冇

個雞冠look都叫正常過扮女人既

Ig好少人up相 係咪大家睇到呆哂

黃色大門個機關幾靚呀

見ig好多人讚"水"個part
個台我覺得啲波波係靚喎
同埋側邊個led位都靚

扮女人放去encore就差唔多
上面就加翻part情歌

著到成個企街咁一邊自摸一邊唱我本人真係幾衝擊
https://www.youtube.com/watch?v=CG6g4XF1j_k

啲造型除左個人妖
其他都幾正喎幾舞台感

睇ig其實不論路人定dj反應都幾好咁
可能真係一開始part人妖show太搶fo

聽聞今晚係BOYZ做嘉賓wor!
hin0526 發表於 2018-6-17 17:58

邊度聽聞 有冇咁爆先

成part膠歌CUT晒抵讚
gooloo 發表於 2018-6-17 22:56

Opening快歌冇哂?

其實你入場睇左未?始終要現場睇過先有發言權

我就覺得第一part完全無問題,佢好形象咁塑造左降兩度嘅性 ...
uponand 發表於 2018-6-16 15:39

其實我想講既係好多街客都覺得好睇
我睇左好多片覺得個show除左人妖part外都幾正
舞台機關視覺都好唔錯兼重本
只係唔明點解led放哂台底(其實算好多下啲led) 台上就冇左

痴線真係好sweet
kenny真係1man左好多
真心希望佢地可以係埋一齊

不過我成日覺得steven ...
masterdragon 發表於 2018-6-18 15:44

男子組合係咁架啦
肯定唔係話經常傾心事同見個啲
少聯絡 但都算好兄弟個種

03  留低鎖匙
04  聽說愛情回來過
06  三角誌
正wor!

聽晚係朱咪咪wor
朋友facebook講嘅 唔知真唔真

本來最初原意大會希望我的表演歌曲是逃避你,
但當我看完他的歌單,
我決定要唱笑忘書,
一來這首經典作品不入圍這次演唱會有點可惜,(我明嘅,大部份歌手都很想找些方法skip了一兩首mega hit ,覺得已經唱到口where where , 你估我無咩?)

逃避你

今晚疑似唱"襯" from dancer Oscar ig 歌詞機相

又黎 反應如何先

抵哂啦encore

良心encore

成個show舞台燈光機關其實都好高質下
唔明點解之前有人話hea

春秋佢都自己話唔明大家點解咁鍾意
hinz 發表於 2018-6-20 00:26

好簡單 夠慘夠狗血 又show到唱功

開頭所謂負評不斷 都係俾開場降兩度嚇親 同埋個part真係過長
即使宜家cut短左 我都係麻麻地, 放去encore會好啲
但其他部份真心係用心製作 俾上次昇華唔少

希望出碟賣到大包

認同視覺上係同聽覺有衝突 降兩度個look唱聽說愛情回來過好奇怪 btw 雖然係好聽軒係向來係接受善意合理批 ...
janice001 發表於 2018-6-20 11:51

我情願佢opening係著條靚既女人裙靚既女人look唱啲慢歌先
然後先除衫跳老舞
我諗成件事就好好多