返回列表 發帖
張POSTER 好核突- -

三面台嘅話,有可能七場
乐坛风云 發表於 2018-2-25 01:05

紅館SHOW既話蛋記好似好少搞三面台

希望聽到不吐不快既LIVE, 大愛哩首

HOTMAN 發表於 2018-4-8 01:48

最後果句寫得好應

張新poster好得人驚下
hehe 發表於 2018-5-13 12:48

Ig 第一下見到,打左個突

睇完第一場
我都唔知點評價好, 好壞參半
最鍾意就一定係水part, 好顛, 淨係哩part 都值回票價, 真係好精彩
個故仔+選曲好感人, 又多靚仔睇
而最驚喜一定係不吐不快, 佢講話咩之前廣州唱過香港就未
我已經勁high, 已經估到係不吐不快
好感動, 終於聽到live…..

插佢幾野先
第一part 9唔搭8, 特別係開場果段選曲造型都係災難級……
好在勝左夠氣氛同都叫幾high…..
金木水火土既concept 又係好勉強
甚至我搵唔到木同土, 係邊一part -.-
同埋有幾首歌都入唔到/入錯左, 連新歌都係咁sosad

可能我對佢有expectation 同埋2014年果次好精彩,
對比今次我係有d失望, 但鬼叫我咁愛佢同埋佢唱左不吐不快
冇不吐不快既話我就真係不吐不快, 一定插到佢體無完膚

DIU 如果係我大大聲 HUR
賴爽 發表於 2018-6-15 07:33

咁睇黎琴晚個嘉賓係最正常

美祖唱笑忘書堅正
daniel1136 發表於 2018-6-15 06:51

我覺得唔岩key, 太低音,真心冇咩feel
高返d 會好聽d
琴晚頭兩句真係認唔到係佢靚聲

其實你入場睇左未?始終要現場睇過先有發言權

我就覺得第一part完全無問題,佢好形象咁塑造左降兩度嘅性 ...
uponand 發表於 2018-6-16 15:39

下, 咁惡嫁咩, 一定要入過場先評論得?
我鍾意軒都唔會盲目到好似你咁
第一PART 真係好唔掂, 就連連登果班DIE HARD都一面倒插哩PART
開場果首串燒, 一開波我都睇得好HIGH, 但當佢連唱幾首果陣,
我真係心諗完L未呀哩PART, 痴線全部都係D 唔知咩語言
佢想玩降兩度唔係唔得, 但可以玩得高手D囉
以揀快為例, 香港班天后大把快歌比佢揀啦, 點解唔揀佢地D歌而走去揀D 咁L ON9既歌

請問我邊句話令你覺得惡?

就算上面一堆負皮我都無出過聲

我回覆佢係因為我覺得佢好似都唔sure究竟張 ...
uponand 發表於 2018-6-16 17:37

唔入場就唔評論得, 哩句野仲唔夠惡咩?街客/冇入場既人踩幾句就起鋼

無入場你評乜?
cathay1996 發表於 2018-6-16 17:40

YOUTUBE/報紙睇完都總會有感受可以分享呱
我自己有睇第一場, 大把準備入場既人都已經插同擔心緊

跪求美千今晚出場
victor1991415 發表於 2018-6-17 12:42

連登話今晚係yumk, 唔知堅唔堅

睇片都覺得軒斌好SWEET

係咪第一晚有三角誌?
kwanie 發表於 2018-6-18 21:06

Yes

留低鎖匙就琴晚今晚都有

聽晚到底係美淫定美長
gooloo 發表於 2018-6-18 21:40

希望係美淫,美長唔夠level, 佢既話只會比人X... 下場同胡定欣差唔多

聽晚係朱咪咪wor
朋友facebook講嘅 唔知真唔真
721AXA 發表於 2018-6-18 23:15

之前有人講係汪呀姐

第一場連唱預言書,笑忘書,不同班同學,天才兒童1985,青春常駐5首歌
總覺得有hidden message,編排好有心 ...
DearMargaret 發表於 2018-6-19 14:46

但後d 場已經cut 左不同班同笑忘書sosad