返回列表 發帖
軒仔算係2000後出道,fans base最穩定既男歌手,大半年空窗期都有最男5強+最歌20強,叫座力長期處於3-4場 ...
1d14 發表於 2018-2-26 11:14

twins 應該唔止五場~LOL爆到勁多黃牛

身邊有唔少人唔係佢fans聽到話用降兩度名義即刻話要去睇,仲讚晒添,所以用降兩度做gimmick都唔錯。
相信今 ...
siub` 發表於 2018-2-26 20:46

如果降兩度要唱好多翻唱既話~剩下來既歌只可以唱BIG HIT黎滿足街客
SIDE TRACK無望...我只希望佢翻唱既話選D千禧年既歌唱....
Pink Dahlia既歌唔係好岩聽...

我又唔認同英皇既歌唔好...其實只係佢減產左

青春常駐 不同班同學 羅賓 緋樹灣少年 過客別墅 找對的人 靈魂相認

都聽得下啊~

雖然佢今次要降兩度 預左唔夠位唱自己歌 唔敢望太多SIDE CUT...
但我覺得呢五隻歌係自己SHOW無唱過條數點都要找一找
靈魂相認 不同班同學 過客別墅 缺 緋荔榭少年

COVER 還COVER  
相逢何必曾相識/叉燒包/牛油蛋撻/娥姐賣粉果/伴我啟航
可唔可以選D正常既歌...我睇親隻碟就要禁制飛左隻歌 好煩.....

所以都對佢地個teeter totter 失望架
lblemon 發表於 2018-3-15 09:36

極限失望...唱埋D歌....真係救命...

單張~有原價都好正常吧~

不同班同學 廛埃落定 不吐不快
尾場可唔可以要番哂~嗚啊!!!!!

boyz可唔可以順勢好似shine咁出返黎
下次concertyy應該預埋佢地啦~
mcjam 發表於 2018-6-18 10:59

點預佢地啊...WYMAN幫佢地填既歌根本都無人識

係。encore既都係環球時代作品,我諗都
eason 發表於 2018-6-20 00:08

我覺得唔洗太擔心
    李克勤演唱會既live product都算幾齊歌啦

今次算喺一個高質演唱會,但如果要同2014那個比較,真係上次個會好睇
乐坛风云 發表於 2018-6-20 07:52

各有所好...   舞台效果/選歌方面 我選今次....