返回列表 發帖
Kay點會做嘉賓 佢肯蛋記都應該唔會俾啦
kayzzz 發表於 2018-6-18 23:05

KAY做過林峯嘉賓啦
【This is MC】澳門見

HIN仔紅左好多~反而係IVANA沈左好多
oreo 發表於 2018-6-19 02:08

兩個女歌手際遇大不同

如果尾場有《灰姑娘》、《兩個人的幸運》、《你救哪一個》
是但一首就好了 ...
l00540 發表於 2018-6-19 14:53

我覺得佢唱gigi 的歌唔好聽,你救哪一個完全唔得

今晚又錄影

井果part,真係好正
眾會員無講錯

冇嘉賓?
定kenny再出黎唱預言書
jason567 發表於 2018-6-19 21:59

未出嘉賓

仲未出嘉賓
古巨基去睇

提左3次關智斌

boyz again

boyz 會開show, 由軒把口confirm

kenny 望住軒: 我鍾意 (停頓),你吹呀!

喂呀boyz落咗台未
HeithWong 發表於 2018-6-19 23:20

一首死性不改就走左
d 觀眾叫encore 好好笑

今晚真係好正

追風箏的孩子

斷點

春秋 again

仲未開大燈

會唔會再唱埋不吐不快 塵埃落定 會就真係好痴線
eason 發表於 2018-6-19 23:49

塵埃落定 now

下次十場不是夢

我好鍾意春秋

食啦, 我淨係識佢地3首歌, 一首唱一粒鐘啊LALA世界, 跟蹤你, 死性不改, 最多仲有首GIRLS, 男生圍 ...
oreo 發表於 2018-6-20 00:30

3個嘉賓,翻唱12首,4-5首非hit song,完成

佢真係算搵返自己咩?
佢依家嘅歌路係乜?勵志歌+懷舊歌?
其實佢真係應該轉型做後期哥哥嗰隻 style,就 ...
just11256 發表於 2018-6-20 00:55

佢無可能行哥哥路線

原來唔係宣布boy'z開演唱會,係美軒自己覺得佢地應該開
空歡喜一場....
mcjam 發表於 2018-6-20 01:47

no
佢地落台後軒話黎緊佢地會開

因為頭兩場既負皮,本來想放棄入場
好在有去

放去ENCORE仲衰, 我覺得降兩度唱NOBODY 開場熱鬧吓已經夠, 然後搭3隻廣東歌
lblemon 發表於 2018-6-20 10:56

nobody + 我本人 已夠
女神都可有可無

你的吻像龍捲風吹過 怎可對抗這吸引
關智斌 如海嘯衝擊我 使我向下沉

恕我膚淺 好想佢再出翻D高汁K歌
YY 的畸型歌真係聽夠了

睇返d片 其實降兩度part佢玩得好開心
港姐加冕果段讀白分分鐘係佢本人心聲都唔定

或者分開降兩度出黎開個m ...
cbacbacba1 發表於 2018-6-20 20:17

降兩度part 應該同黃色大門合併

Nobody
黃色大門+我本人+灰姑娘+三角誌+女神(Medley)
女嘉賓出場合唱 (例如kay 黎就唱囍帖街)
女嘉賓獨唱佢去換衫

咁安排咪好睇好多囉
不過要請足6晚女歌手,仲要過英皇關
FF 下好喇

下次至少九場
乐坛风云 發表於 2018-6-21 08:32

軒6場全爆一票難求炒起晒
宋禮9場扮爆城網開show前一星期仲襟到3-6行

你覺得9場會唔會太低估軒仔 haha

送禮仲有一班60后粉絲,軒嘅粉絲都喺85后,明顯送禮嘅號召力高好多喇 ...
乐坛风云 發表於 2018-6-21 15:54

Are you sure? 軒可以50蚊入場嗎?

肯定滯銷過欣宜
TheOcean 發表於 2018-6-21 17:22

可能佢地以為軒仔做加奔會好有吸引力
加上見shine開左兩次, 但其實BOYZ一半飛都唔知賣唔賣到, 吳浩康開好過佢地啦

佢幾時會唱他的故事