返回列表 發帖
其實佢係翻唱都會唱到變自己風格咁 呢樣係佢最勁ge地方
但係櫻花樹下笑忘書呢d真係唱到嘔 唱多d英皇出ge歌啦
不過個poster真係...唔識欣賞

直至而家都唔知佢係大陸仲開唔開得成show
我諗都會有幾多fans特別落尼支持佢

諗多咗
就係而家咁樣 佢啲大陸忠粉先更加會落嚟睇 仲要個期係端午假
雖然佢部戲喺大陸上到映
但始終同Iv ...
JayantL 發表於 2018-2-25 21:35

佢連d商業show都未接到

作為一個紅館show當然係要照顧好多方面ge野
張生跳舞係唔叻 但係2個幾鐘企係度唱一定悶到抽筋
請嘉賓唔係問題 只要係連繫到成個show就得
14年Live In Passion同港樂個show 每part ge分段其實都好清晰
今次翻唱佢講到明會揀返d新d ge歌 而且佢就算翻唱都可以唱到變自己歌咁
不過佢又搞餐廳又剩 我好懷疑佢仲有幾多精力擺落演唱會

不過可唔可以唔好再唱酷愛 櫻花樹下 青春常駐
真係聽到嘔 唔唱係咪會死

其實英皇呢種賣飛方式係賣到最多ge飛 但係d黃牛都會受益埋
市場操作真係好賤

唔只英皇 係間間公司都係咁
公司同高層梗係搵錢行先 理得歌迷買唔買到飛 最緊要最後都有人入場就得 ...
721AXA 發表於 2018-3-27 15:11

香港真係搵錢大哂 唔理人死活 唉

啲單丁位都無哂
帥小寶` 發表於 2018-3-27 15:32

比d掌聲英皇

又話d新歌準備好哂 唉 佢想點

00後出道嘅歌手都已經差唔多20年,甘都開唔到五場,冇野好講喇。況且佢又唔系第一次開紅館,都係有 ...
乐坛风云 發表於 2018-4-29 09:35

以張敬軒咁懶都可以有今時今日ge地位 仲開到5場紅館都算係咁

發生咩事 真係咁多人想睇??

不過上次live in passion其實開得3場都有d特價飛
joshua 發表於 2018-5-16 06:40

所以我都好懷疑睇ge好多都唔係香港人 冇理由同lip差咁遠

其實扮女人唔係問題 扮得核突至係
不過呢個show真係好極端 頭三十分鐘想撕爛張飛
之後正到痴線 個台好靚
有不吐不快 希望之後會有埋塵埃落定

井果part,真係好正
眾會員無講錯
lemontea1069 發表於 2018-6-19 21:57

成part水都好好

張敬軒真係一個好聽歌迷意見同好錫fans嘅歌手
就因為fans呻咗幾句
開頭嗰段降兩度
練曬發音 排曬舞都照cut
...
JayantL 發表於 2018-6-20 03:28

人妖個part佢練左咁耐 d fans係討論區ig鬧到佢發瘟
佢都可以咁大量 話cut就cut 真心佢呢個level ge歌手有幾多個會咁
除左人妖part 同埋15號個場d歌太少同嘉賓之外
覺得佢如果佢可以快d入到狀態 歌詞可以熟多少少
咁就真係無敵啦 呢次都已經set左一個好高ge standard
加油呀軒仔!

其實係, 不過佢當降兩度係獨立一PART, 2首歌又好似太短

降兩度呢個PROJECT 的問題係, 降兩度造型係搞笑 ...
lblemon 發表於 2018-6-20 11:43

認同視覺上係同聽覺有衝突 降兩度個look唱聽說愛情回來過好奇怪 btw 雖然係好聽軒係向來係接受善意合理批評 但係今次唔知係咪d人恰佢淋善
d人係網上面 什至佢ig留言都講哂粗口人身攻擊佢 真係少d EQ都唔得