返回列表 發帖
獻世真係好好聽

沙鷗絕對係live唱得最好既一次
今次叻女 冇忘記歌詞
同埋歡呼聲好大 呢首真係好慘
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

你們的幸福真係全晚唱得最麻麻
沙鷗好正
mamakin 發表於 2018-11-23 14:21

同意
所以今年女金應該係kay
Gin根本未夠班

獻世真係好好聽
HOTMAN 發表於 2018-11-23 16:16

中國好聲音,周董有提議過唱呢首 估佢唔到

+1 可以加埋
Studio Tracks
01. 風靡
02. 侘寂
03. 分享的勝利 (with Supper Moment) (香港電台太陽計劃20 ...
boy4dudes 發表於 2018-11-23 14:05

咁不如入埋星足印啦 我覺得呢首好好聽
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

沙鷗絕對係live唱得最好既一次
今次叻女 冇忘記歌詞
同埋歡呼聲好大 呢首真係好慘 ...
JasOh103 發表於 2018-11-23 21:05

K又唔K得晒 唔明點解903可以咁狠狠直BAN

自我感覺還好真係好好J

Gin lee 唱live冇令人失望過
一枝花 水百合 獻世都好正

原來今年903女三甲都有唱弱水三千live
三位都同曲詞唱有密切關係

原來今年903女三甲都有唱弱水三千live
三位都同曲詞唱有密切關係 ...
JasOh103 發表於 2018-11-25 08:15

不如903今年頒三女金, 三位得獎一齊合唱弱水三千啦
數數下原來黑面已經做左10次拉闊, 千嬅9次, 早早7次, 老鼠安6次.
下年會係邊D歌手?

唔知會唔會被delete
Nathan 發表於 2018-11-23 08:57

一支花 唱得幾好...!

一支花 / 弱水三千 / 沙鷗 / 水百合 / 獻世

水百合好好丁
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

你們的幸福 真係... 第一次聽Gin Lee唱live覺得咁失望
水百合 > 侘寂 真心起雞皮 成個王菀之上左身咁

終於聽得返一枝花
Eric Kwok作品展嗰次唱完全場勁拍手掌

好彩冇del到仲有得喺YouTube睇 唔知會唔會收入碟呢

Gin Lee係新加坡話出年年頭有國語碟,跟住內地十個城市同馬來西亞雲頂巡演,幾時會有廣東碟同埋翻香港開show
舞來舞去 不日內開始錄音。

你們的幸福
揀錯歌
歌詞密密麻麻又上山下海,呢樣係容祖兒強項
Gin lee要比多d音佢拉就好

Gin live 正正子

Gin Lee係新加坡話出年年頭有國語碟,跟住內地十個城市同馬來西亞雲頂巡演,幾時會有廣東碟同埋翻香港開sho ...
黃家正 發表於 2018-12-2 08:31

快啲開返個second of all

叱咤樂壇 x 洪嘉豪 新碟發佈會
2018年12月19日 (星期三)
太角嘴一間Live House (Lost Stars?)
會唱新EP果5首歌+另外5首歌
呢個禮拜尾會係節目送霏

Source: 叱咤樂壇

Gin Lee Music Suite Digital EP
1. 侘寂 - Live
2. 你快樂,所以我快樂 - Live
3. 我們都寂寞 - Live
4. 獻世 - Live
I I don't need need your love~

洪嘉豪唱左新碟五首歌+
地下街,吃鯨魚的人,3/8,後台,
仲有shine做特別嘉賓合唱天又藍

洪嘉豪唱左新碟五首歌+
地下街,吃鯨魚的人,3/8,後台,
仲有shine做特別嘉賓合唱天又藍 ...
stephybest 發表於 2018-12-19 22:56

天又藍一走音就即刻做個喊樣出嚟XD
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

天又藍一走音就即刻做個喊樣出嚟XD
JayantL 發表於 2018-12-19 23:07

真性情,喊樣可以做千嬅2.0

其實寂寞 xxxx一個吃火鍋
其實寂寞 xxxx唱K歌

其實寂寞 xxxx一個吃火鍋
其實寂寞 xxxx唱K歌
JasOh103 發表於 2018-12-21 21:20

兩首寂寞啲詞都好噴 唔知係光頭定陳詠謙呢?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了