返回列表 發帖

#Cool Cafe 發帖榜 2018#

今年我本人歸位啦

...
原來聽日就係3月
我唔記得2月冇2930號

...
原來聽日就係3月
屮SiU霖屮 發表於 2018-2-28 20:39

咁無記性。。

你記住仔仔就得。。

希望呢位主持都可以公平公正
WYTV Music Chart(Week 12)
WYTV Music Award 2018(完整名單)

咩係發帖榜?
SSN Chart (22 Mar)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 當 我 迷 失 時 聽 著 的 歌 (1 Week No.1) - 陳 蕾
2. 和 懷 念 講 再 見 - 吳 業 坤
3. 明 陣 - Robynn & Kendy

...
原來聽日就係3月
屮SiU霖屮 發表於 2018-2-28 20:39

就快要和2月講再見
SSN Chart (22 Mar)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 當 我 迷 失 時 聽 著 的 歌 (1 Week No.1) - 陳 蕾

希望呢位主持都可以公平公正
kevinlai1621 發表於 2018-2-28 20:46

一直都好公平公正

今年李克勤歸位啦
bagfgfcde 發表於 2018-2-28 20:13

choi過你咩

直都好公平公正
bagfgfcde 發表於 2018-2-28 21:02

聽日要翻工 冇得髮力

choi過你咩
RVHOCPC 發表於 2018-2-28 21:04

咩係choi?

聽日要翻工 冇得髮力
RVHOCPC 發表於 2018-2-28 21:04

好可憐丫 讓位比我啦

咩係choi?
John 發表於 2018-2-28 21:08

啋

好可憐丫 讓位比我啦
John 發表於 2018-2-28 21:09

ok讓比你

希望每日都+17上榜
Jason's Playlist 2019 Week 11
一吻穿越四十六億歲 - 陳健安 // Now That I Found You - Carly Rae Jepsen

樓上兩大巨頭蓄勢待發

據聞最pure會員大獎得主已經塵埃落定
就系我呀

cm好快淪陷。。。

就系我呀
jose 發表於 2018-2-28 21:18

哪來的自信

強帖留名

強帖留名
ed8671ed 發表於 2018-2-28 21:49

髮力 homo

希望每日都+17上榜
JasOh103 發表於 2018-2-28 21:11

和每天上榜...

強帖留名
ed8671ed 發表於 2018-2-28 21:49

個帖很堅強呀

你地班閒雜人等一個二個同我收聲!!!

你地班閒雜人等一個二個同我收聲!!!
harryharry 發表於 2018-2-28 21:59

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

**** 本內容被作者隱藏 ****
kevinlai1621 發表於 2018-2-28 22:00

就系我呀
jose 發表於 2018-2-28 21:18

聽吳雨霏仲話自己pure ??

jasonng 發表於 2018-2-28 22:04

同意
我聽開李紫昕

jasonng 發表於 2018-2-28 22:04

佢啲歌好pure喔
不是校花、欣澳別戀、明知做戲、座右銘
純品人先會聽

harryharry 發表於 2018-2-28 22:01

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

佢啲歌好pure喔
不是校花、欣澳別戀、明知做戲、座右銘
純品人先會聽
jose 發表於 2018-2-28 22:08

我本淫、淫霏草木、想入霏霏、逼得太緊、長和深不要去問

cm好快淪陷。。。
kevinlai1621 發表於 2018-2-28 21:30

亂淪。。。

亂淪。。。
John 發表於 2018-2-28 22:36

驚。。

唔得閒玩
不過都留名G 持
二〇一八年度全女班音樂流行榜頒獎典禮
完滿結束!多謝支持,後會有期!

點玩架?
Jim's Music Selection 2019
WK 12: 我要給世界最悠長的濕吻 / 寂寞就如 / 其實寂寞

決定每日爭取第11位,可以長期做天后

點玩架?
放空 發表於 2018-2-28 22:58

發帖最多既十位會員會上榜
每晚20:xx會做個總結

ed8671ed 發表於 2018-2-28 23:08

決定同你爭天后位
Jim's Music Selection 2019
WK 12: 我要給世界最悠長的濕吻 / 寂寞就如 / 其實寂寞

唔得閒玩
不過都留名G 持
616.1314 發表於 2018-2-28 22:55

乖乖溫書。。

決定同你爭天后位
放空 發表於 2018-2-28 23:12

唔 可 以

唔 可 以
ed8671ed 發表於 2018-2-28 23:15

你想做春卷???

支持

唔得閒玩
不過都留名G 持
616.1314 發表於 2018-2-28 22:55

我好得很

點玩架?
放空 發表於 2018-2-28 22:58

好似我同你咁玩…

你想做春卷???
kk8733 發表於 2018-2-28 23:16

我想食春卷

ed8671ed 發表於 2018-2-28 23:08

即係你去角逐健談女會員

支持
hehehaha 發表於 2018-2-28 23:18

拿 呢個就係呃post示範

即係你去角逐健談女會員
kevinlai1621 發表於 2018-2-28 23:20

我係天王 bye

我想食春卷
John 發表於 2018-2-28 23:20

我係天王 bye
ed8671ed 發表於 2018-2-28 23:21

咁霸個11位黎做咩

拿 呢個就係呃post示範
jose 發表於 2018-2-28 23:21

返屋企聽Kary啦你