返回列表 發帖
光復行動
John 發表於 2018-3-1 00:49

繼續堅強發力
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

繼續堅強發力
JasOh103 發表於 2018-3-1 00:50

好嘔心呀
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

支持今年容祖兒退出樂壇

哪來的自信
bagfgfcde 發表於 2018-2-28 21:31

自信的眼神
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

支持今年容祖兒退出樂壇
hehehaha 發表於 2018-3-1 00:53

同我生仔

同我生仔
John 發表於 2018-3-1 00:55

你夠羊生爭???

同我生仔
John 發表於 2018-3-1 00:55

你同Gin Lee生la

你同Gin Lee生la
hehehaha 發表於 2018-3-1 01:24

Gin Lee係處女
唔可以玷污

有得cheat post

Gin Lee係處女
唔可以玷污
John 發表於 2018-3-1 01:24

驚。。就快要LOCK POST

驚。。就快要LOCK POST
kk8733 發表於 2018-3-1 01:28

下 Gin Lee真係處女喎
容祖兒係雙子 連個星座都咁hehe

好掛住容祖兒科專家

Gin Lee係處女
唔可以玷污
John 發表於 2018-3-1 01:24

點証明呢一個女歌手係處女?
呢個concept係個信念黎定從創世開始已經係事實?
即係宗教信仰上相信聖母係處女咁?

點証明呢一個女歌手係處女?
呢個concept係個信念黎定從創世開始已經係事實?
即係宗教信仰上相信聖母係處 ...
hehehaha 發表於 2018-3-1 01:37

8月26日出世嘅Gin,係典型嘅處女座,佢嘅高要求怕唔怕令到身邊人覺得煩呢?「都會擔心,因為我是個很執着細節的人,對我來說做好一件事是很基本的事,就好似每一次上台都要將每首歌唱好,是我的本份,我明白有些人可能會覺得不需要要求太高,但會盡量去令他們明白,為什麼我會對有些事特別執着,我相信鍾意我或音樂的人,都會對音樂有要求,所以我更加有責任去令每一次的作品有一定水準。」年底頒獎禮又快到,Gin係今年女歌手大贏家嘅大熱人馬,佢自己又點睇頒獎禮呢?「頒獎禮其實很隨緣,當然希望可以攞到好成績,因為好成績可以肯定我的團隊,加上我非常明白如果我攞到獎,我的fans、同事、朋友、家人會比我開心一百倍,所以希望大家可以開心,自己也開心,會做的是努力、俾心機。」

8月26日出世嘅Gin,係典型嘅處女座,佢嘅高要求怕唔怕令到身邊人覺得煩呢?「都會擔心,因為我是個很執 ...
John 發表於 2018-3-1 01:39

我老豆都處女座
原來佢係處
Ok

好想聽祖兒叫床
John 發表於 2018-3-1 00:48

推介你聽:

臨床
金銀島

推介你聽:

臨床
金銀島
hehehaha 發表於 2018-3-1 01:49

祖引致我的床搖搖

我太遲鳥

我都好想同Gin Lee瘋狂玩「串珠連」

一訓醒就發下力先

白果了

白果了
stopzi 發表於 2018-3-1 07:52

走數了

走數了
bagfgfcde 發表於 2018-3-1 07:53

binc了

binc了
JasOh103 發表於 2018-3-1 08:06

閃先了

廝殺前立個碑

最近 30 天發帖 排行榜       
bagfgfcde        584
hehehaha        398
chanchan0909        365
放空        349
帥小寶`        28 ...
b01091018 發表於 2018-3-1 00:22

咁少po都上到top 30

閃先了
stopzi 發表於 2018-3-1 08:22

閃光了

閃光了
JasOh103 發表於 2018-3-1 08:30

閃0了

我無價
bagfgfcde 發表於 2018-2-28 23:39

無論你幾高 身價亦低過青花瓷器
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

【明報專訊】吳雨霏以性感Deep V造型拍攝新專輯《一月My January》,展現成熟冶艷一面,她笑言已豁出去,自己都「冇眼睇」。

吳雨霏自知身材偏瘦,不是肉感一類,恐怕出來只有排骨,不過美指說骨感美都可以好看,她便大膽一試。吳雨霏拍攝時不停催眠自己要豁出去,她相信攝影師與美指,性感少許沒緊要,她在拍攝前一星期更積極做瑜伽保持最佳狀態。為免拍攝時走光,吳雨霏用了大半卷膠紙密封Deep V位置,換衫時撕下膠紙,令她痛得慘叫,更敏感得出現血痕,她苦笑說:「行性感真是要付出代價!」

我豈有此理!lock左依個post啦!
CM邊會容許你地班鼓吹分化、口出狂言嘅會員係度胡言亂語。再係咁, ...
harryharry 發表於 2018-3-1 00:18

提名金句
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

【明報專訊】吳雨霏以性感Deep V造型拍攝新專輯《一月My January》,展現成熟冶艷一面,她笑言已豁出去,自 ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-1 09:05

肥婆都話瘦!咁瘦文叫咩呀

肥婆都話瘦!咁瘦文叫咩呀
stopzi 發表於 2018-3-1 11:22

吳雨肥好嘔心
抄完瘦文型格福音路線 又抄佢瘦既身形
可唔可以有返啲個人風格

又第2跌到十大尾
愛你變成恨你confirmed
i'm pure kary fan

十大不入。。好傷心。。

TIMMY BB 唔要我。唔愛CM 。。快些入來留言。。

又第2跌到十大尾
愛你變成恨你confirmed
i'm pure kary fan
jose 發表於 2018-3-1 11:37

跌多幾次就可以上神枱位

我太遲鳥
electric 發表於 2018-3-1 06:11

下次早啲囉

我太遲鳥
electric 發表於 2018-3-1 06:11

呵返

一訓醒就發下力先
JasOh103 發表於 2018-3-1 07:18

早過容早早…

跌多幾次就可以上神枱位
mamakin 發表於 2018-3-1 12:34

sad 希望拎到一次三甲

jose 發表於 2018-3-1 12:42

好似Kary咁

你叫個兩位巨頭減少發力先

好似Kary咁
John 發表於 2018-3-1 12:43

你好似祖兒咁

ed8671ed 發表於 2018-3-1 13:18

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

話咁快就一年
今年睇你地表演夠啦
nonkul

你好似祖兒咁
jose 發表於 2018-3-1 12:58

起碼有劉浩龍…

你叫個兩位巨頭減少發力先
kevinlai1621 發表於 2018-3-1 12:49

我想第一日做下1…

我想第一日做下1…
John 發表於 2018-3-1 13:47

你要咁多條1做咩

你要咁多條1做咩
kevinlai1621 發表於 2018-3-1 13:48

問你…

禾支持尔
咁就可以拎2個gemgem