返回列表 發帖
玩就環球影城啦
買嘢就烏節路啦
行公園就 Gardens By The Bay 同 Singapore Botanic Gardens
仲有佢哋個機 ...
616.1314 發表於 2018-3-13 19:04

動物園!動物園!動物園!
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

玩就環球影城啦
買嘢就烏節路啦
行公園就 Gardens By The Bay 同 Singapore Botanic Gardens
仲有佢哋個機 ...
616.1314 發表於 2018-3-13 19:04

不過其實sg係食野為主
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

啲嘢真係好好食
海南雞 喇沙 阿坤麵包 斑蘭蛋糕 鹹蛋魚皮(其實我覺得鹹蛋薯片好食啲){:1_113: ...
616.1314 發表於 2018-3-13 20:54

雞飯!

冇....只係因為我鐘意沖涼
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 21:03

提名情侶大獎
John + 雞蓉 (UID: 15)

亞軍都直接踢走希望佢唔會再講嘔心言論 睇到打冷震
harryharry 發表於 2018-3-18 21:07

有冇例子

10 10 stopzi 0
Wonders 發表於 2018-3-18 21:06

0...

咁佢今日都矚目
帥小寶` 發表於 2018-3-18 21:52

想知

俾人del埋?
帥小寶` 發表於 2018-3-18 23:48

係囉 我都睇唔到

harryharry 發表於 2018-3-19 00:17

唔夠噴wor

調查結果顯示,逾五成受訪者承認吃蘇眉及魚翅主要由籌辦宴會的主人家供應,只有三成人是基於嗜吃及健康理由選吃蘇眉及魚翅。不過,四成人同意魚翅是宴會款客的合適菜餚。
調查結果又顯示,港人不大在意海產食品來源地。七成八受訪者直言不知道所吃海鮮的來源地,更有六成人不知道所吃海鮮是否瀕危物種。

how about eat 兔兔
帥小寶` 發表於 2018-3-19 01:45

留比你食啦

stopzi係林奕匡
hehehaha 發表於 2018-3-18 21:15

10 10 林奕匡 0???

你唔了解我
stopzi 發表於 2018-3-16 11:19

日日扮了解

你係個邊更加應該把握機會試
帥小寶` 發表於 2018-3-25 00:13

試過

感覺點
帥小寶` 發表於 2018-3-25 01:35

舒服
我喜歡大自然