返回列表 發帖
抵死

CM 發帖榜頒獎典禮 2018
提名名單:

[投票類]
我最喜愛的主題
1. 2018 DSE 學術交流 (屮SiU霖屮)
2. #Cool ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-23 15:16

拉票行動
呼籲大家全投 6 號!

我最喜愛的噴言
6. 我又係度聽宋念宇
所謂的愛 / 同在 / 原來的你 / 再一次 / 這幾天 / 給我你的壞 / 過渡期 / 理想時代 / 我們... 能回到原來的樣子嗎? / (bagfgfcde)

我最喜愛的會員
6. jose

情侶大獎
6. harryharry + dongbb2332

文青大獎
6. nicholashin

最pure會員
6. jose

最mean會員

最噴水會員
6. bagfgfcde

你唔好諗住咁就會當選唔到最mean會員先得架...
bagfgfcde 發表於 2018-3-23 22:18

睇完前一版我勝算低咗
為免同NH兩敗俱傷
我願意退選為佢集票..

提名3月金曲
Gin Lee - 信
Gin Lee - 今天終於一人回家
Gin Lee - Falling
Gin Lee - 我不是你的觀賞魚
Gin Lee - 偏偏喜歡你

四月節目時間表:

4/7  探祕小日國 NJ: Calz
     每集各有介紹不同資訊科技主題,帶你追貼潮流。

戀戀心事多廣播劇場

戀無限。愛更深 戀戀心事多 觸動你情感 煽動你惻隱

4/14 貓眼看世界 NJ: NeKo貓
     每集各有不同主題, 緊貼時事、熱門話題以及一切和大家息息相關之話題!

午後樂園 NJ: 柏七
     帶你進入音樂人生樂園, 一同拾回過去回憶!

4/21 尋找板主的故事II NJ:衛斯理
     Vian與你靈犀一點通!

積高隨心談 NJ: Jekro
     超板Jekro與你深情對話

4/28
     彩夢遊樂園 NJ: 彩夢星
     帶你走進一個開心愉快的樂園!

無城有愛 NJ: Felicia
     動人故事,感動你心!

節目收聽連結會在每星期五晚上10:30於互動板公佈!

Speical Thanks : 實力Cookies (Gif design)

[ Last edited by 衛斯理 on 2006-4-3 at 06:43 PM ]

我未拎過第10
hehehaha 發表於 2018-3-25 20:49

讓俾你

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
bagfgfcde 發表於 2018-3-26 12:25

唔候選姐
都唔洗成個post唔見咗嘛= =

再次拉票

呼籲大家全投 6 號!

我最喜愛的噴言
6. 我又係度聽宋念宇
所謂的愛 / 同在 / 原來的你 / 再一次 / 這幾天 / 給我你的壞 / 過渡期 / 理想時代 / 我們... 能回到原來的樣子嗎? / (bagfgfcde)

我最喜愛的會員
6. jose

情侶大獎
6. harryharry + dongbb2332

文青大獎

最pure會員
6. jose

最mean會員

最噴水會員
6. bagfgfcde

最近 24 小時發帖 排行榜 @26/03/2018
01 03 hehehaha 46
02 01 帥小寶` 46
03 02 bagfgfcde 41
04 08 kevi ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-26 21:43

咁都第10

投票LINK -

把握手上一票
力谷你心目中既最淫會員!!!!!

最淫會員目前五強:
electric / SA弟林 / 屮SiU ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-28 11:08

前三個係楊何謝噶

投票LINK -

把握手上一票
投選你心目中最pure既會員!!!!!

目前五強:
bagfgfcde / jose / JasOh103 / ke ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-28 19:48

喺我心目中 呢5個幾實至名歸<3

環球員工隨時貨太空卡谷煎煎
帥小寶` 發表於 2018-3-28 22:01

U記今年谷我拎最pure會員