返回列表 發帖
係點...
WZA111 發表於 2021-4-1 18:44

發姣

發姣
Yan 發表於 2021-4-1 19:05
如像你在懷抱 讓我純熟抱抱

如像你在懷抱 讓我純熟抱抱
chachacharlie 發表於 2021-4-1 19:08

可不可跟老朋友天真抱抱

可不可跟老朋友天真抱抱
Yan 發表於 2021-4-1 19:10
棉花雞?不要吧

仲有幾個禮拜就考 真係好緊張噶
各位哥哥姐姐有冇咩 tips 可以俾我 >
WZA111 發表於 2021-3-31 19:45

考之前一個鐘食隻香蕉
確保考嗰陣大腦有充夠糖份

發姣
Yan 發表於 2021-4-1 19:05

嗰時未遇到你
而家我已經 pure 咗好多了

嗰時未遇到你
而家我已經 pure 咗好多了
WZA111 發表於 2021-4-1 19:48

點解遇到我反而會pure

點解遇到我反而會pure
Yan 發表於 2021-4-1 20:02

因為你最 pure
同你一齊耐咗會感染到我

聽日開始考
各位準備考DSE嘅哥哥要加油 ><

聽日開始考
各位準備考DSE嘅哥哥要加油 >
WZA111 發表於 2021-4-22 21:16

我下年先考

下星期考主科,加油
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

我下年先考
Yan 發表於 2021-4-23 12:53

考完就畢業!恭喜

巧緊張-3- 唔識點算

巧緊張-3- 唔識點算
stopzi 發表於 2021-4-24 09:00

係咪負責監考。。

係咪負責監考。。
WZA111 發表於 2021-4-24 11:18

小妹17.3碎-3-

乜CM仲有人未考DSE架咩?!

芥川龍之介

就快放榜
真係好緊張…

就快放榜
真係好緊張…
WZA111 發表於 2021-7-19 10:40

希望下年啲卷容易啲... 我要考了 ><

就快放榜
真係好緊張…
WZA111 發表於 2021-7-19 10:40

係咪又驚考得好過身邊嘅人太多 唔識安慰佢地

乜CM仲有人未考DSE架咩?!
Pure. 發表於 2021-4-26 19:51

兔兔未考DSE。。

兔兔未考DSE。。
kk8733 發表於 2021-7-19 12:15

會然 tangsiuhau 應該都未考DSE
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

係咪又驚考得好過身邊嘅人太多 唔識安慰佢地
Yan 發表於 2021-7-19 11:00

身邊嘅人係你咪唔使安慰囉
CM 狀元

身邊嘅人係你咪唔使安慰囉
CM 狀元
WZA111 發表於 2021-7-19 14:23

我都係下年先考 哥哥可唔可以幫我補習

我都係下年先考 哥哥可唔可以幫我補習
Yan 發表於 2021-7-19 14:36

你 Bio 啲 SBA 有啲差
想同你做翻多啲生物科嘅實驗

你 Bio 啲 SBA 有啲差
想同你做翻多啲生物科嘅實驗
WZA111 發表於 2021-7-19 18:26

做多d係咪就會高分d㗎

做多d係咪就會高分d㗎
Yan 發表於 2021-7-19 19:05

而家試下咪得
就算唔高分都值得㗎啦
會捉住你隻手慢慢教你

而家試下咪得
就算唔高分都值得㗎啦  
會捉住你隻手慢慢教你
WZA111 發表於 2021-7-19 20:57

最鐘意手把手教學

喜歡祖兒嘅考生仲會唔會考得好啲?
會嘅話我即刻聽翻十次東京人壽

喜歡祖兒嘅考生仲會唔會考得好啲?
會嘅話我即刻聽翻十次東京人壽
WZA111 發表於 2021-7-21 00:43

聽講喜歡幸兒會仲好 注定與眾不同
建議聽十次敢

建議聽十次敢
kel_kelvin 發表於 2021-7-21 01:14

依個每日都要啦
自從試過之後 我成績好咗 身體健康咗 心情愉快咗
Love Gin Lee Love 7 (5**)

建議聽十次敢
kel_kelvin 發表於 2021-7-21 01:14

聽多d 奪金 同 Hope
人生滿希望
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

又嚟到三月  

祝福今年CM嘅DSE考生(如果有)
雖然好似延左期

又嚟到三月  

雖然好似延左期
Yan 發表於 2022-3-4 21:11

其實係冇延期,只不過呢幾年疫情導致教書進度落後,所以21年開始一早已經定左在4月尾開考,2022考生加油(如果有)。
利申:我已經考完DSE,做左大學生。

因為疫情原因去唔到考最高得5

樓上班CM狀元s一到DSE季節就出黎俾壓力祝福CM考生(如果有)
依個每日都要啦  
自從試過之後 我成績好咗 身體健康咗 心情愉快咗  
Love Gin Lee Love 7 (5**)
WZA111 發表於 2021-7-21 01:25

依家要改做 Love Gin Lee Love 8.5 (5**)

DSE考生可以聽住 敢 去溫書真係好幸福

樓上班CM狀元s一到DSE季節就出黎俾壓力祝福CM考生(如果有)

依家要改做 Love Gin Lee Lov ...
kel_kelvin 發表於 2022-3-5 01:08

但係 Gin Lee 鍾意7
即係 love gin lee 都係得 7 (5*)...

WZA111 發表於 2022-3-5 01:30

有所不知請教老師 有所不知請教你多次

咁好嘅學習態度 love gin lee love 5** for sure

DSE考生可以聽住 敢 去溫書真係好幸福
on07111 發表於 2022-3-5 01:24

今年開始仲可以聽住多一首 IDK 去温書真係好幸福
CM考生記住每本天書需要看三次

WZA111 發表於 2022-3-5 01:30

Gin lee d歌成日得1分,Gin本人仲要0分,聽得多驚學咗佢拎1
要聽當然聽迪迪,最少七成機會以上拎5 or above

今年開始仲可以聽住多一首 IDK 去温書真係好幸福
CM考生記住每本天書需要看三次 ...
kel_kelvin 發表於 2022-3-5 02:09

以前有個老師好鐘意話past paper要做三次
原來係inspired by gin lee

Gin lee d歌成日得1分,Gin本人仲要0分,聽得多驚學咗佢拎1
要聽當然聽迪迪,最少七成機會以上拎 ...
on07111 發表於 2022-3-5 10:19

Gin Lee中大中文全班最高分

Shrimp~finally going home alone today is better

Shrimp~finally going home alone today is better
WZA111 發表於 2022-3-5 11:51

捉到一個超夜瞓嘅會員
希望各位考生唔好學佢

又嚟到三月  

雖然好似延左期
Yan 發表於 2022-3-4 21:11

Thanks for support! 我會努力考到5**

0分嗰個叫Jude Tsang 唔好混淆考生視聽
聽迪迪靠害咩 悶到瞓著點温書

以前有個老師好鐘意話past paper要做三次
原來係inspired by gin lee
Yan 發表於 2022-3-5 10:25

原來老師都鍾意聽幸兒
幸兒有望拎教大最女

Thanks for support! 我會努力考到5**
bagfgfcde 發表於 2022-3-5 13:43

年年都單手搶晒啲5**… 咁樣好咩

WZA111 發表於 2022-3-5 11:51

Finally came home strong today

喜歡黃妍