返回列表 發帖
想當年我地 除佐oral 兩場考試之外
都會派番同區考
但係零零捨捨oral撈曬全港考生
咩區都有機會{: ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-7 22:51

慘。。。萬一一個唔好彩南區去北區咪gg
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

我都要誇區oral ar
Yan 發表於 2018-3-7 22:53

竟然 仲以為主科都有得同區考
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

未見識過
係咪有泳池
stopzi 發表於 2018-3-7 22:56

你調轉左
  大個個係九華, 即係我個間, 版主係去港華
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

Oral要去大埔屯門
Yan 發表於 2018-3-7 22:56

走到咁遠
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

**** 本內容被作者隱藏 ****
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-7 22:58

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

係LOR 我就奇怪
唔係不嬲都跨區咩
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-7 22:59

我唔係lol
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

我發覺CM都幾多名校仔
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-7 23:00

你睇中咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

我未去過九華
所以未見識過
stopzi 發表於 2018-3-7 22:58

本帖隱藏的內容需要積分高於 1900 才可瀏覽
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

Pun
咁係咪有泳池
stopzi 發表於 2018-3-7 23:03

係
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

運動場呢?
stopzi 發表於 2018-3-7 23:06

大草地都係我地
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

W0W 係咪約人行街街拍拖拖?
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-7 23:09

本帖隱藏的內容需要積分高於 1900 才可瀏覽
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

要相信自己!
一日未結婚都可以搶!!!
就算結佐婚都可以離婚!
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-7 23:22

我唔會做呢d
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

我認識既同學冇一個要
bagfgfcde 發表於 2018-3-7 23:27

竟然
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

點解既
你有乳糖不耐症?
616.1314 發表於 2018-3-7 23:27

咩症黎
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

616.1314 發表於 2018-3-7 23:29

長知識
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

岩岩有個course學到 我都係飲奶茶會痾/作嘔
HOTMAN 發表於 2018-3-7 23:31

點解你又會學呢d
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

MY friend
stopzi 發表於 2018-3-7 23:32

今天你如何
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

從來都唔飲咖啡同奶茶
不過我個原因好白癡
純粹係覺得咖啡同奶茶係大人先飲
唔想做大人所以唔飲 ...
616.1314 發表於 2018-3-7 23:33

呢個原因好正常
   不過我已經開始飲奶茶
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

我都唔知點解要讀
HOTMAN 發表於 2018-3-7 23:33

慘。。。
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

我唔飲會冇精神 放假先至唔飲
HOTMAN 發表於 2018-3-7 23:34

你中左毒
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

支持咖啡
唔抗拒奶茶
bagfgfcde 發表於 2018-3-7 23:38

支持奶茶
  唔飲咖啡
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

點解...

我一直都好乖 十二年小學中學冇試過遲到
bagfgfcde 發表於 2018-3-7 23:43

me too
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

係我學校 教得好既一定個個都聽
可能係學校風氣問題
bagfgfcde 發表於 2018-3-7 23:44

係d學生都自己揀老師
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

其實係
識得有個同學中六個陣走堂去補習
逢星期一都唔翻學
616.1314 發表於 2018-3-7 23:45

d人專走3堂連堂
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

而家興pm老師?
stopzi 發表於 2018-3-7 23:45

你又想pm老師
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

佢地會話聽書不如係屋企做past paper
HOTMAN 發表於 2018-3-7 23:48

好典型嘅藉口
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

雖然禾唔專心
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-7 23:50

有無除低件校服先
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

我上堂做last paper
都係做自己野
stopzi 發表於 2018-3-7 23:50

咩係last paper
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

有牙!
同你一樣煩!
stopzi 發表於 2018-3-7 23:50

你走數咪繼續煩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

老師save自己電話先會

好多老師有save我電話
bagfgfcde 發表於 2018-3-7 23:51

竟然係老師抄你牌
  我地呢d有學會係身, 有老師電話係好自然嘅事
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

UNDERGRAD既時候啦
中學我好乖乖會每日8點上堂
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-7 23:52

undergrad走堂好正常
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

都話未定時間!
stopzi 發表於 2018-3-7 23:52

所以都係聽住先
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-7 23:54

本帖隱藏的內容需要積分高於 2500 才可瀏覽
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

Omggggggggg
Oh noooo
靚唔靚仔架
stopzi 發表於 2018-3-7 23:55

你又啱?
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

可能有D位好痛 打錯字
HOTMAN 發表於 2018-3-7 23:52

咩痛
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

之後再分享
stopzi 發表於 2018-3-7 23:56

賽後檢討??
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

有時候ff吓呢啲情節都幾好
stopzi 發表於 2018-3-7 23:58

你個人就係太多ff
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

爭做班主任 爭寵 爭權
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-7 23:57

班主任呢d豬頭骨都要爭??

通常都係panel內爭上位ze
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

賽咩後
stopzi 發表於 2018-3-8 00:00

你話之後分享嘛
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

世界咁黑暗
唔ff好辛苦姐
stopzi 發表於 2018-3-8 00:00

Ff太多傷身ga
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

但無賽囉
stopzi 發表於 2018-3-8 00:01

咁你唔係試的話分咩享
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

高質
怪唔知你成績咁好
stopzi 發表於 2018-3-8 10:38

gem咪一樣咬字唔正
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

大家點睇
bagfgfcde 發表於 2018-3-8 13:47

最憎推理
  都唔知點解可以pass到aptitude test
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

仲有要注意生理同心理既健康
生理就唔好病喇
心理就唔好太大壓力啦
讀到好唔開心好想喊可以 pm 我 {:1_114 ...
616.1314 發表於 2018-3-9 19:10

pm呢到好敏感ga
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

Cm有愛
我覺得而家心理質素100分
Yan 發表於 2018-3-9 19:29

加油
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

好過我好易
stopzi 發表於 2018-3-9 20:09

好過我都好易
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

賤人就是矯情
@Kevin 有無呢句嘅 Gif
616.1314 發表於 2018-3-9 21:21

無
  用住呢張先

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

原來 Gin Lee 係華妃
616.1314 發表於 2018-3-9 21:32

好快俾人鬥垮
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

FYI
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-9 22:02

原來你都係甄嬛粉
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

咁樣衰嘅人唔好再貼出嚟喇plz
jose 發表於 2018-3-11 19:56

唔好扮反煎
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

TOP

返回列表